reklama
Malinko,tylko mala zawsze zasypiala kolo 23, ale w ciagu dnia miala 2 drzemki a dzisiaj spala tylko raz od 13 do 15:20
, no i nie wiem co sie jej poprzestawialo

O i wlasnie podsunelas mi dobry pomysl z tym nocnikiem,tez sobie zazycze jako jeden z prezentow na swieta,a co

O i wlasnie podsunelas mi dobry pomysl z tym nocnikiem,tez sobie zazycze jako jeden z prezentow na swieta,a co

No to dawajWitaj Eluś
Roxy no dobra skoro kusisz to ja też strzele drineczka a co tam- mam czas do 22 az mąz wróci![]()

Aga_km,karmi tez moze byc,ja wczoraj pauzowalam;-)
Tylko jednego,malego drineczka....:-)a my dzisiaj znowu pijemy?? ja today tea:-) bo wczoraj ten gzraniec to nie byl dobry pomysl![]()

malinka009
Fanka BB :)
witaj malineczko truskaweczko:-)

Roxy no to zdrówko ;-) A mała może zrobi prezent mamie i będzie spała już do rana

tsarina
hihi, kiełbasa też może być romantyczna
A w ogóle to gratulacje i życzonka samego dobrego z okazji tych 4-rech latek
agakm
niech będzie i karmi. Ważne żeby sobie towarzyszyć w tych jakże miłych naszemu sercu chwilach :-)
A moje dziecko dzisiaj wtryniło nie wiem ile dokładnie ale ze 150 ml na pewno kaszki bananowej na bardzo gęsto (tak że łycha stała) z musem jabłkowym
:-)
Tylko boję się że po kąpieli nie będzie chciała ssać cysia, a przez to spać
No ale to się zaraz okaże. M kąpie małą a ja po jej uśpieniu muszę jechać do supermarketu. Jutro przyjeżdżają teściowie a my na 11:30 mamy rehabilitację. Po powrocie muszę mieć gotowy jakiś obiadek, więc na zakupy jadę dziś
Ale zaraz po zakupach przyłączam się do Was z grzanym winkiem
hihi, kiełbasa też może być romantyczna

A w ogóle to gratulacje i życzonka samego dobrego z okazji tych 4-rech latek

agakm
niech będzie i karmi. Ważne żeby sobie towarzyszyć w tych jakże miłych naszemu sercu chwilach :-)
A moje dziecko dzisiaj wtryniło nie wiem ile dokładnie ale ze 150 ml na pewno kaszki bananowej na bardzo gęsto (tak że łycha stała) z musem jabłkowym

Tylko boję się że po kąpieli nie będzie chciała ssać cysia, a przez to spać

No ale to się zaraz okaże. M kąpie małą a ja po jej uśpieniu muszę jechać do supermarketu. Jutro przyjeżdżają teściowie a my na 11:30 mamy rehabilitację. Po powrocie muszę mieć gotowy jakiś obiadek, więc na zakupy jadę dziś

Ale zaraz po zakupach przyłączam się do Was z grzanym winkiem

a my dzisiaj znowu pijemy?? ja today tea:-) bo wczoraj ten gzraniec to nie byl dobry pomysl![]()
Ciiii

Bo ja piję dzisiaj, a jutro wizyta teściów, także lepiej żeby było dobrze

reklama
Oby,mam taka nadzieje ale ciiiii...
Roxy no to zdrówko ;-) A mała może zrobi prezent mamie i będzie spała już do rana![]()

Elu,naprawde malutki