reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Cześć dziewoje
Widzę że temat nocniczków się przewija ..
kasia, ja też popieram Twoje podejście :tak: I zaczynam tak jak agakm-po Nowym Roku :happy: Lili zaczęła już sama siadać, za miesiąc pewnie będzie siedziała już stabilnie. W mojej rodzinie tata jest ekspertem od oduczania dzieci od siusiania do pieluchy i ssania smoczka. Chciałabym mu zaimponować rocznym dzieckiem nieużywającym już pampersów :laugh2:
No i oczywiście wyrazy współczucia dla Tomka juniora. Wielkie wyrazy współczucia :huh:

A dziś doszły do mnie klocki Fishera. Wynalazłam je w Smyku i tak mi się spodobały, że zaraz po powrocie do domu znalazłam je na allegro i zamówiłam. M też się bardzo podobają :tak: Każdy ma przycisk który uruchamia jakąś bajerę :happy:
http://www.zabawki24h.pl/Files/product/450/392.jpeg

jola
ale jesteście bidulki ... :-(
Lili też miała wczoraj straszny katar. Nos zapchany, bulgoczące glutki. Dziś praktycznie przeszło. Fridę użyłam tylko rano. Mam nadzieję że minie i nie rozwinie się już nic poważniejszego:dry:
Zdrówka dla Ciebie i dziewczynek :tak:

A my dziś po masażu (było nawet nieźle, zabawiałam Lili grzechotkami, pani ją masowała a ona się bawiła, tylko czasami płakała) wybraliśmy się na spacerek. Spicnieliśmy na maksa. Po powrocie nastawiłam rosołek i właśnie wszamaliśmy po duuużej miseczce :tak: A na wieczór kupiliśmy sobie grzane winko. Nasze ulubione - korzenne http://browar17.republika.pl/images/janton grzane.jpg Bo grzańca galicyjskiego nie lubimy :no: Jest takie słodkie że aż mdli:baffled:

Po powrocie nastawiłam rosołek i właśnie wszamaliśmy po duuużej miseczce :tak: A na wieczór kupiliśmy sobie grzane winko. Nasze ulubione - korzenne http://browar17.republika.pl/images/janton grzane.jpg Bo grzańca galicyjskiego nie lubimy :no: Jest takie słodkie że aż mdli:baffled:
Monia podziel się grzańcem:-p:-p:-p.Ale dawno nie piłam:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Co do klocków Ja kupiłam takie:
Sassy Klocki AKUKU
Zastanawiałam sie jeszcze nad takimi bo widziałam ostatnio na treningu dwuletnią dziewuszkę, która przez godzinkę się nimi bawiła, a Filip patrzył jak urzeczony
DOMEK Z KLOCKÓW KS KIDS

Ostatnia edycja:
hej Kobity..ja niedawno wróciłam z pracy...strasznie dużo mnie omija :confused2:

no uśmiałam się z nocnych dywagacji Joli i Moniqsan :-D:-D:-D
no nie mogę z Was licytujące się tłuścioszki :-D:-D:-D

widzę ze poruszacie temat nocników...hmmmm z początku pomyślałam sobie ze to za szybko,ale powaliłyście mnie argumentami zanim zdążyła zabrać głos. Musze przyznać ze to co piszecie ma sens i moze w takim razie my tez spróbujemy ? :sorry:
Musze pomyśle nad tym poważnie...no w każdym razie nie będzie to prezent na święta :-p:-p:-p

tyle mojego pisania na razie, lecę na Brzydulę . Potem zajrzę, ale bardziej wieczorem. Do tej pory M będzie okupował kompa ;-)

aha...coraz częściej w mojej głowie zakwita myśl by zaopatrzyć się w netbooka z bezprzewodowym internetem by być z Wami także w pracy ... to chyba jest uzależnienie :sorry::sorry::sorry:

agakm
a co myślisz o lego duplo (jako prezent dla roczniaka)? Może to trochę na wyrost, bo o ile się nie mylę są od 1,5 roku, ale skoro mały ma dużo zabawek to możesz podarować coś na wyrost :tak:

confi
Ty się z nas tu nie śmiej bo mnie z moich wałków wcale śmiać się nie chce :crazy:... i ta ochota na kaloryczne żarcie ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

moniqsan- ty sie walkami nie przejmuj ja tez je mam heheh tylko taka jola nie ma walkow. taka z niej chudzina i chyba jeszcze m&m- ale ty tez jestes chudzina...:tak:
roxy,moniqsan,jola,co do prezentow to w kazdym razie zostaje tak ze ja kujuje wszytskim a co propozycji moniqsan ze tym moim szfagierkom rozge-- hmmm heheh ja tak nie potrafie..:p

reklama
Do góry