reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej,dzien dobry:-)

Wszystkiego Dobrego dla Nataszki i Gucia:-) Sto Lat:-):-):-)

Ja dzisiaj nawet wyspana,choc nie obylo sie bez nocnych pobudek i mleczka:szok: Moja Nadia dzis od samego rana robi kosi,kosi:-D ale to fajnie wyglada:-)

To mój 1000 post-dedykuję go Monigsan. Wiem,ze bardzo uboIewałaś po przegapieniu swojego więc poswięcam Ci mój .W tym miejscu wspomnę o Mamstud z wiadomego powodu. Buziaki dIa was:-D

Witajcie moje Wy Kochane Babeczki:-D:-D:-D,

teskniłam, ale przez wszechnapadających nas w domu Mikołajów - nie mialam siły na kompa ... Moja Teściowa zasiedziała się 6 godzin dla przykładu.. Kady chciał choć trochę posiedzieć z Jagódką, więc po wyproszeniu ostatniego "Mikołaja" - miałam 3 światy z uspaniem Jagody... Dzisiaj jeszcze 2-óch nam się zapowiedziało:sorry:

Nataszko i Marzenko, Guciu i Malinko - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 misięcy:-):-):-) :-):-):-)!!! (roczek zbliża się dużymi kroczkami!!!) Życzę Wam aby każda godzinka, każdy dzionek przynosił co rusz to nowe doznania, umiejętności a przrede wszystkim samych radości!!!

Lecę Was ponadrabiać!!!

To mój 1000 post-dedykuję go Monigsan. Wiem,ze bardzo uboIewałaś po przegapieniu swojego więc poswięcam Ci mój .W tym miejscu wspomnę o Mamstud z wiadomego powodu. Buziaki dIa was:-D

Monia GRATULACJE!!! Powiem Ci, że teraz to te posty będą leciały z "górki".. Pamiętam,że mój 1000 to była długa i zmożona praca...a tu nagle 1500, 2000 ;-):-D:-D:-D

Ja tylko na pół minutki. wirtajcie dziewczyny, dziś meldunku nie będzie, chyba, że z chorobowego pola bitwy. Iza ma infekcje. Dziś dostała pierwszy antybiotyk. Własnie nockę odsypia. Ja lece się i dom ogarnąć, bo chlew jak stąd po morze! Miłego dnia, dziewczynki!

Nataszko, Guciu! Wszystkiego Dobrego!!!
_dzieci_tort_kubus.jpg

reklama
Ja tylko na pół minutki. wirtajcie dziewczyny, dziś meldunku nie będzie, chyba, że z chorobowego pola bitwy. Iza ma infekcje. Dziś dostała pierwszy antybiotyk. Własnie nockę odsypia. Ja lece się i dom ogarnąć, bo chlew jak stąd po morze! Miłego dnia, dziewczynki!
BiduIka. Po antybiotyku będzie Iepiej ,no i teraz już się nie będziesz martwic.
Jak wysprzątasz u siebie wpadnij do mnie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry