reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry.....

Najpierw wszystkiego naj naj dla Nataszki i Gucia.....:-):-):-):-)

Tsarino.....niech Iza Mirka szybko zdrowieje......szkoda ze okazalo sie ze jednak musicie dostac antybiotyk.....:-(...buziak...

Przepisu na piernik tez nie posiadam...robilam go tylko raz w zyciu .....

Malgoss...oj niemozliwa jestes....:-)...no widac ze forum uzaleznia....:-D:-D

m&m's....oj biedulko wspolczuje ..u nas dziewczyny spia nawet dobrze....dzis wstaly o 8 mej....
Jezeli Maja ma biegunke to pewnie to zebolki ...a jak dziaselka wygladaja....:eek:

No i ja tez jestem zdania ze Tikanis jednak powinna sprawdzic dlaczego Kubus nie chce spac i tak czesto sie budzi.....bo ja rozumie ze np jak dzidzia jest chora, zabki...no ale tak caly czas.....:shocked2::shocked2::shocked2:
Tikanis...moze rzeczywiscie powinniscie umiescic Kubusia w innym pokoju...moze gdybys nie zrywala sie na kazdy jego ruch w lozeczku to on by sie pokrecil i usnal.....no nie wiem....:sorry:

Aga.k.m....oj to bogaty u Was ten Mikolajkowy Mikolaj ......:tak:..no coz czasami jednak tak sie zdarza ze opakowanie jest fajniejsze od zawartosci...:sorry:

A u nas nie zaciekawie....Alicja dzis sie obudziala z takim katarkiem i goraczka 38.6 a Amelia to juz tak ma od dwoch dni......normalnie caly czas latam z fryda i kropelkami do noska.....:-(.....

Dziewczyny .....a jak sie wstawia filmik.....?????

reklama
Joluś, mamstud tęskniłam za wami. :-):-):-)

Joluś, prawda z tym łóżeczkiem w innym pokoju:tak::tak:, ja tak już mialam w pewnym momencie że właśnie wybudzalam sie jak Maja sie obracała w łózeczku, albo jak jęczała sobie przez sen. i ona sobie dalej zasypiala, a ja wyskakiwalam jak "gupia".:cool::cool::cool::crazy::crazy::crazy:

A co do filików, to musisz najpierw załadować filmik na jkiś protal filmowo , zdjęciowy. np na youtube.com (tam sobie zakładasz konto, upload-ujesz filmik, i potem masz jego adres url i go do posta wstawiasz jak "link" , albo po prostu wklejasz link - no wiesz adres.

jolu i Tobie współczuję choróbsk!!

A ja wczoraj w końcu wyrwałam się na zakupy, normalnie cały dzień biegałam po galerii :-) Poszłam z nastawianiem, że nic nie kupię dla dzieci i ....nakupiłam i dla Andrzejka i dla Gaby, na szczęście o sobie też pomyślałam :-)

leć, leć :-)

kilka bluzek, sweterek, spodnie, tuniczkę i torebkę :-)
Dla mojego M pasek do spodni, koszulkę i koszulę :-)
A dla dzieci... dużo by wymieniać :-)

reklama
Do góry