reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja też bym nie spała. Boję się pociągów a w nocy to już w ogóIe.Dziadostwa jezdzi różnego na metry. Chłopak jak poIecony przez koIegę to chyba można mu zaufać.Dwa auta kupują,że pojechaIi pociągiem?
Cztery.J
Jechał M kuzyn kolegi i jeszcze dwóch.Kazałam mu się meldować co godzinę, zebym wiedziała że jest wszystko ok.Najgorsze, ze jutro będzie jechał cały dzień z Wejherowa:-(

reklama
Ankzoc,
juz nam Ciebie brakowało. Dobrze, że wszystko ok, a oczywiście zrozumiałe jest, że nie jest łatwo wygospodarować czas na BB ;-), tym bardziej, że zawsze jest tak duzo do nadrabiania.... :tak:
a zwłaszcza jak się kilka dni uzbiera zaległości w czytaniu i pisaniu...

No właśnie...
jutro wyjezdżam do mamy i wracam dopiero w środę...:sorry:
Ale bedę w kontakcie smsowym z Agą k m i M@dzią :laugh2:( a'propos M@dzia ma problem z internetem...)

A teraz jeszcze muszę przygotować "papiery" dla księgowej:sorry: i mamy jutro kontrolę PIP-u:szok:.

Trzymajcie kciuki:-)

Pa,pa, dobranoc i do środy mam nadzieję:happy:

żeby tyIko bazpiecznie dojechaIi i załatwiIi a wrócić to już wróci.
Oby tylko cały i zdrowy.
Do panikar nie należę ale niespokojna jestem.Odetchne z ulga jak da znać,że jest na miejscu,według planu ok 5.30:eek:
Malgoss-Powodzenia na kontroli i wracaj szybko:-).Sądząc po ostatnich pustkach to nie będziesz miała dużo nadrabiania;-).
A gdzie Marzenka i Aga k m,Confi?
A Barmanka kiedy przylatuje do Polski???

No,i mi w koncu udalo sie malolatke uspic:tak: Ona tak zasypia kolo 23 i wstaje rano,chociaz ostatnio zasypiala przed 22 i budzila sie w nocy na mleczko. Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie:sorry:

Mamamatysiu,to faktycznie masz po nocy,tez bym sie martwila:sorry: no ale w koncu nie wszyscy sa zli i faktycznie jak pisze monika,jak polecony to trzeba zaufac:tak:

No,i mi w koncu udalo sie malolatke uspic:tak: Ona tak zasypia kolo 23 i wstaje rano,chociaz ostatnio zasypiala przed 22 i budzila sie w nocy na mleczko. Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie:sorry:

Mamamatysiu,to faktycznie masz po nocy,tez bym sie martwila:sorry: no ale w koncu nie wszyscy sa zli i faktycznie jak pisze monika,jak polecony to trzeba zaufac:tak:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Prz najmniej nie obgryzam paznokci z nerwów(bo trudno klikając w klawiaturę)Na was zawsze można liczyć:-)

To ja juz tez mowie dobranoc:-) dzisiaj mialam dzien pelen wrazen i juz troszke padnieta jestem.Spokojnej nocki dziewczyny zycze:-)

reklama
Do góry