reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
monika - dziękuję:-). Mam szczęście do ludzi w różnym wieku o różnym statucie społecznym, o różnej drodze życia, słucham ich historii, obserwuję, a przede wszystkim staram sie traktować innych tak jakbym chciała sama być pzrez nich potraktowana, cieszę się małymi rzeczami, pielęgnuję bliskie znajomości, mam marzenia, wierzę, ze szczęście nie przychodzi samo, trzeba nad nim popracować. A że miałam trudne dzieciństwo i nie wiem komu dziękować, ze spotkałam ludzi, którzy pokazali mi jak ciekawe może być życie i uwierzyć w siebie - i to dalej trwa... w pojedynkę wiele bym nie zdziałała.

Filip śpi od 20.Niestety bardzo niespokojnie więc przeniosłam się z Wami do sypialni;-).Chyba udziela mu się moje zdenerwowanie:zawstydzona/y:[/QUO]
Czym się zdenerwowałas?Ja, podniosłam Ci cisnienie?
No coś ty:no::no::no:
M jest w pociągu nad morze.Miał jechać z kolegą a pojechał z jakimiś jego znajomymi.Strasznie się martwię bo ludzi nie znam a M uposażony:-(

monika - dziękuję:-). Mam szczęście do ludzi w różnym wieku o różnym statucie społecznym, o różnej drodze życia, słucham ich historii, obserwuję, a przede wszystkim staram sie traktować innych tak jakbym chciała sama być pzrez nich potraktowana, cieszę się małymi rzeczami, pielęgnuję bliskie znajomości, mam marzenia, wierzę, ze szczęście nie przychodzi samo, trzeba nad nim popracować. A że miałam trudne dzieciństwo i nie wiem komu dziękować, ze spotkałam ludzi, którzy pokazali mi jak ciekawe może być życie i uwierzyć w siebie - i to dalej trwa... w pojedynkę wiele bym nie zdziałała.

Nie masz za co dziękować-dobrze,że jest ktoś taki kto ostudzi nasze temperamenty i pokarze inną stronę medaIu.

No coś ty:no::no::no:
M jest w pociągu nad morze.Miał jechać z kolegą a pojechał z jakimiś jego znajomymi.Strasznie się martwię bo ludzi nie znam a M uposażony:-(
Ja też bym nie spała. Boję się pociągów a w nocy to już w ogóIe.Dziadostwa jezdzi różnego na metry. Chłopak jak poIecony przez koIegę to chyba można mu zaufać.Dwa auta kupują,że pojechaIi pociągiem?

reklama
Do góry