reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No Aguś - ratujesz poranny honor Foru:tak::-)

Super, że M zaczyna się maratonizować po galerii - wczoraj była to 1/5 - ale za tydzień będzie już 1/2!!!

A co do kubka kawki- Jagoda przedwczoraj wylała całą kawę na moją mamę, a dziś na mnie, stół i podłogę:sorry::sorry::sorry:... Na szczeście ani jedna ani druga nie była gorąca... Diabeł nie dziecko... No i jeszcze pochwalę się - wczoraj Miśka zmieniła mamusi program w TV - nacisła 666:shocked2::sorry::eek::-D

reklama
No tak do 2 w nocy i wszystkie śpią:tak:
WSTAWAC.......:-D
A tak wogóle to Dzien dobry......:tak:

nie śpię - mam 2 dzieci.:rofl2::rofl2::rofl2:

i kaca nie mam.:cool2::cool2::cool2: dobry ten likier.:-):-):-):-)

i zaraz jade po prezent dla Mai.:tak::tak::tak:

Fakt mój M. po T. odziedziczył zakupoholizm.....Jak on kocha zakupy dla mnie to kara a on jak rybka w wodzie buszuje po sklepach... Ja w odziezowym z 1 licha bluzka a On 8 rzeczy wynosi.....a wszystkie w ten sam desen....czarne :eek:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój też uwielbia zakupy.

M&M'S,MaIgoss sto Iat dIa waszych pociech!!!!

p_tort_miki_ezg_2.jpg

no własnie:
dla naszych siedmiomiesięczniaków i ich mamuś:
m&m's i Majeczko
malgoss i Szymonku

oraz sześciomiesięczniaków i ich mamuś:
słonko i Julciu
Joannn i Patryczku

samych cudowniastych chwil, jeszcze większych umiejetności, bezbolesnych zęboli, dużo zdróweczka (szczególnie przez tą jesienno-zimową porę), i przepięknych chwil podczas pierwszych wspólnych Świąt!!!życzy ciocia Aga i Jagodzia

Witaj Kathinka - napisz nam cos więcej o sobie i zapraszam do częstych wypowiedzi - mam nadzieję, że zadomowisz się u Nas:tak::-):-):-)

ja też z kubeczkiem kawki sobie siedzę, zaraz dam sinlaca synkowi, a potem będę się szykować do wyjścia. idę na miasto kupić pare rzeczy które mi brakuje - termos na drogę do samolotu, śliniaki (bo się podarły :eek:), jakiś staniczek nowy... i tym podobne bzdury ;-) miałam popatrzeć sobie za jakąś sukienką na Sylwka, a że mam nerwe na męża więc ide sama, tak więc z przymierzania nici :wściekła/y: no chyba że kupię, metek nie oderwe i potem wymienią jakby co :tak:

aaaaaa do domku do mojej cioci przyjechała już huśtawka z Taco którą zamówiłam dla synka. już ją rodzinka złożyła i czeka na nas. :-):-) ale się cieszę :laugh2:

AgA, no tak pozazdrościć tylko męża co lubi na zakupy latać... mój to pójdzie, ale łazi za nami jak cień... niby nie pogania mnie, ale jak widzę jego cierpiętniczą minę to mi się odechciewa wszystkiego :eek:

aga, jak to się stało że firma oddała ci kaskę? postraszyłaś ich tym swoim kuzynem czy jak? :laugh2::laugh2:

m&m, ja ostatnio widziałam w Smyth's obniżkę na ten pociąg z Fisher :tak:

moniq, bezpiecznej podróży. wracaj szybko :happy:

reklama
Do góry