reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

dobre!!!
kurcze - super musiało być w tej restauracji... jak będę w Wa-wie to z całą pewnością będę musiała tam zajrzeć:tak::-D:-D

u nas garlic schodzi tak ok. 6 główek/m-c;-)

dobra - zmykam :***

Haaa ha haaa :-D:-D:-D
Va Piano jest we Weocławiu!!!
I to nawet lepsze
Pod względem przytulności :tak:
Generalnie wszystko tak samo, ale spędu nie ma, i więcej romantyzmu :tak:
Jak byliśmy ostatnio, tylko tam jedliśmy

reklama
Haaa ha haaa :-D:-D:-D
Va Piano jest we Weocławiu!!!
I to nawet lepsze
Pod względem przytulności :tak:
Generalnie wszystko tak samo, ale spędu nie ma, i więcej romantyzmu :tak:
Jak byliśmy ostatnio, tylko tam jedliśmy

i ja o tym nie wiedziałam - niewybaczalne!!!
no ale... do w-wia jest mi bliżej - dzięki Ci Moniq za info :***

idę już...:-D:-D:-D

Barmanko, ratuj :-D
ratuje, ratuje :tak::-D:-D no jak można brzyduli nie znać :sorry: joluś ja też polskiej tv nie posiadam..ale co pojawi się nowy odcinek na torentach to ściągam :cool2: mąż się śmieje że hakerka jestem...cóż trzeba mieć jakieś zamiłowania ;-)
właśnie pisałam wcześnie do aga że uciekam obejrzeć Londyńczyków i Brzydula bo się ściągnęły:cool:

a ja nie mam dziś nastroju...więc się nie udzielam nie będę wam humoru psuła....

kurka ale się zamuliłam słodkim likierkiem domowej roboty...aż mi niedobrze...normalnie grejpfrut by się przydał :tak:

Agus....dobranoc...:-)

Moniqsan...no rzeczywiscie jak ma mistrza w gotowaniu w domu to co bedzie sie trudzil...;-).....moj P tez nie gotuje w domu..mowi ze ma dosc w pracy choc zawsze m i robi jajeczka w koszulkach no i zawsze probuje...:tak::tak:
No to chyba "smacznie" spedziliscie popoludnie......:tak:....

Agus....dobranoc...:-)

Moniqsan...no rzeczywiscie jak ma mistrza w gotowaniu w domu to co bedzie sie trudzil...;-).....moj P tez nie gotuje w domu..mowi ze ma dosc w pracy choc zawsze m i robi jajeczka w koszulkach no i zawsze probuje...:tak::tak:
No to chyba "smacznie" spedziliscie popoludnie......:tak:....

Baaaardzo smacznie, a po popołudniu było .... jeszcze smaczniej :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ciii. Tylko Lili była bardzo do zabawy chętna, aż w koncu po kilku nieudanych podejściach do chwili przyjemności została przeze mnie skutecznie uśpiona :-)

Barmanko
znów zły humor? :-( Co się dzieje?:confused2:

Aga, W ciemno możecie do W-wia na obiadek jechać. No i nie jest jakoś drogo. Tu masz menu z cenami VAPIANO My z deserkiem i full najedzeni w 100 się mieścimy

Ja też spadam.
Mamy jutro z samego rana jechać do radomia.
Nie wiem jak wstanę o 7 :eek::no:

Aha, no i w związku z tym żegnam się z forum i Wami na 2-3 dni. Już tęsknie :-(

Baaaardzo smacznie, a po popołudniu było .... jeszcze smaczniej :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale ciii. Tylko Lili była bardzo do zabawy chętna, aż w koncu po kilku nieudanych podejściach do chwili przyjemności została przeze mnie skutecznie uśpiona :-)

Barmanko
znów zły humor? :-( Co się dzieje?:confused2:

Aga, W ciemno możecie do W-wia na obiadek jechać. No i nie jest jakoś drogo. Tu masz menu z cenami VAPIANO My z deserkiem i full najedzeni w 100 się mieścimy

Ja też spadam.
Mamy jutro z samego rana jechać do radomia.
Nie wiem jak wstanę o 7 :eek::no:

Aha, no i w związku z tym żegnam się z forum i Wami na 2-3 dni. Już tęsknie :-(

Juz tesknie.....:tak::tak::tak:....uwazaj na drogach....:tak:

No tak do 2 w nocy i wszystkie śpią:tak:
WSTAWAC.......:-D
A tak wogóle to Dzien dobry......:tak:
u Was tez tak ponuro...? Mgła taka ze nie widac bloku po drugiej stronie ulicy....:eek:
Zofik bawi sie kubkiem po kawie...wyrwała M. z reki a ja w pidzamce i z kubkiem kawy zamulam przed komp.....:zawstydzona/y:

Ja tylko dodam ze mój M. pierwszy raz pojechał do Galerii Bałtyckiej kilka dni temu i omało nie oszalał i prawie płakał ze nie jest w stanie przejsc nawet 1/5 tej galerii.:-D A jego kolega zdziwiony na to : "Ty naprawde lubisz zakupy????"'" hahahahaha:-D:-D
Fakt mój M. po T. odziedziczył zakupoholizm.....Jak on kocha zakupy dla mnie to kara a on jak rybka w wodzie buszuje po sklepach... Ja w odziezowym z 1 licha bluzka a On 8 rzeczy wynosi.....a wszystkie w ten sam desen....czarne :eek:

reklama
Halllooo Śpiochy :-D:-D:-D

wstawać!!!

mój dzionek rozpoczął się cudownie - o 8:00 otrzymałam zaległe pieniążki z Firmy - jestem przeHAPPY:-D:-D:-D!!!

Mogę oficjalnie poszaleć przed Świętami:tak:;-)

Moniq - milutkiego pobytu w Radomiu

Do góry