reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mój z ty apetytem też ostatnio jakiś słabiutki tylko w nocy jest głodny w dzień nie koniecznie, tłumacze że mężczyzna musi być duży i silny ale on nic sobie z tego nie robi i nadal dba o linie :sorry:
aneteczka oj bidulko mam nadzieję że już niedługo mały przyzwyczai się do nowego rytmu dnia i znowu zacznie przesypiać nocki :tak:
*AgA* no faktycznie pani się ceni ale może jest tego warta oby

Wiecie, u mnie zjedzeniem tez jest słabiej. MIeko jak cię moge aIe zupki katastrofa. Wczesniej to tak jak Majeczka mogł zjesc 1,5 a teraz Iipa. Jak zaczynam go karmic to prosze Mikołaja zeby mu cos pokazywał aIbo się powygłupiał to się zapatrzy na niego i jakoś zje.

hej ,ja dzisiaj jakas niewyspana jestem wczoraj ponadrabialam bb i sie zasiedzialam ,xavko mi dzis przespal cala noc od 21 do 8 ,bo juz ponad msc budzil sie w nocy po 2-3 razy.

aga km-niemasz sie co przejmowac ze jagodka jest pulchniejsza ,bedzie raczkowac ,chodzic to wszystko spali a naszym mlekiem poprostu dziecko nie moze sie przejesc i nie jest takie tluste jak juz dziewczyny pisaly,przez to mozna przykladac do piersi tyle razy ile ono chce.
oliver byl bardzo grubiutki na 6mscy wazyl 11.500g na butelce na rekach i nogach same" paroweczki"a xavko ino 9500g karmiony cycem.

mamamatysia-ty masz 8 latka jak pamietam i czy on je normalnie posilki a w szczegolnosci obiady ??bo ja musze mojemu oliverowi wciskac zeby cos zjadl ,najbardziej mu smakuje lassagne ale ino tym nie moze sie odzywiac.ja mam z jego jedzeniem normalnie horror.

martalis - no to Oliverek prawie jak Jaga :tak::-)- z tym, że Ona cała jest ubita.. I w sumie fałdki to tylko na boczkach ma...

a ja dziś zrobiłam "mały" wyjątek od diety i zrobiłam na obiad zapiekankę dauphinoise (wg. mojego przepisu, z uwzględnieniem przepisu moniqsan i Joli, czyli takie 3w1).

Na jutro mamy wproszonych gosci na 17:00 (więc pewnie bedzie też podjęty temat Sylwestra - bo Oni mają 3 letnią Córę.. i też zawsze w domku siedzą:sorry:), i tym sposobem torcik truflowy doczeka się debiutu:-) (w sumie to bedzie taka próba przed Świętami;-):-D), do tego zrobię jakąś pizzę, zapiekaneczki, i może coś jeszcze, a Iwona przyniesie jakąś sałatkę:happy:

aga km ale taki dzieci sa fajne takie pulchniutkei:tak:

ja na sylwestra w domu oczywiscie w polsce nigdzie sie nie wybieramy.ten sernik bardzo ciekawy moze tez sprobuje upiec bo bardzo lubie piec ,a tak wogule co to sa te ciastka DIGESTIVE bo niewiem zielona jestem:zawstydzona/y:

reklama
Do góry