reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

AgA,zapomnialam napisac ze swietnych masz szefow,normalnie skarb:tak:

OOO wlasnie,bepanthen:tak:joannn ma racje,nie trzeba bylo zmywac z sutkow bo niegrozny:tak::tak:

reklama
Dzieki za odpowiedzi faktycznie spróbuje bephantenem bo mam jeszcze z sutasów :-)
Mamstud mam nadzieje że to nie afty mi się wydaje że faktycznie zębole bo ten jezyk wypycha tak smiesznie wczesniej tak nie robił

Dziewczyneczki , a co tu dzisiaj takie pustki?
ja jestem ;-)
weszłam na chwilke bo udało mi się uspać Damiana..w końcu :confused2:
strasznie marudny jest ostatnio i przez to absorbujący. Ja od rana siedzę przy kompie ale to dlatego ze staram się pomóc mojemu tacie który stracił pracę :-(
niewiele moge ale chociaz rozsyłam jego zgłoszenia w formie elektronicznej.

Faktycznie ten nasz wymuszony wieczór ze świeczkami był w dechę :tak:dawno tak nie rozmawialiśmy.

AgA...ja w ogóle nie rozumiem z czym Ty masz kobieto problem. Transport już masz...a jak będziesz wybrzydzać to Zofia pojedzie sama a Ty będziesz leciec na kolejkę :-p:-p:-p
Tak patrzyłam na te terminy co pasują Tobie i szczerze przyznam ze ewentualnie mógłby być piątek bo ja mam na popołudnie. Napisz jeszcze inne dni w których byś mogła, może dopasujemy lepiej inny termin.
A jak reszta? Ankzoc, Malgoss, bohaciefka ...kto tam jeszcze jest z okolicy?

cześć Moni, też się zastanawiam , gdzie się wszytkie podziały.
Janormalnie mam dziś jakis energetyczny dzień. od rana zalatwiam sprawy które odkładam od 2 tygodni.
Njgorsze jest jednak to że chciałam sobie cichaczem , w tajemnicy przed moim M. zrobic zakupki w internecie. i co i d... okazało się że przyjmują tylko karty viza. A że ja takiej nie posiadam, to będę sie musiala przyznać M. ile wydalam. :crazy::crazy:uch. A już tak dobrze mi szło wykorzytsywanie jego poczucia winy w związku z jego ostatnimi szaleństwami zakupowymi.:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Confi :zawstydzona/y: dzięki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestem bardzo wdzięczna a te 2 terminy które podałam tj. 11.12 (piatek) i 14.12 (poniedziałek) to mi właśnie NIE pasują:tak:

Za pochwałę szefa szefów dziękuję bo fakt jest co chwalić, ludzie z sercem na dłoni.

Agus bułeczka została jedna....i jej nie zjem bo M. zjadł 3 a było 12 szt ..:zawstydzona/y:.wiec sama rozumiesz.
Wyszły pycha....tylko muszę lepsza org. zrobic zeby mniejszy bałagan był.:-D
Upieke na basenowe spotkanie wiec Dziewczyny zapraszamy
:-D

Aaaaa miałam napisac ze znalazłam Pania do opieki nad Zofikiem, pasuje jej 3 razy w tyg po 3-4 h ale chce 10-12 zl/godz.:eek:

Zmykam bo obiad bedzie w lesie.....

ja właśnie też co jakiś czas wpadam... i dziwię się, że takie pustki dziś panują... no ale w sumie - czas obiadu no i nasi M wracają z prac do domów, wiec pewnie wieczorkiem dopiero forum odżyje :happy::happy::happy:

confi - to piękne, że tak się poświęcasz dla Taty:tak::tak::tak: a co sam zainteresowany robi w kierunku znalezienia pracy? są jakieś szanse?

z tego co pamiętam - to pisałaś kiedyś, że Twój Tato to taka zlota raczka - no i zespawał Wam kólko w wózku. Mam nadzieję, że szybko uda mu się (Tobie dla niego)coś znaleźć:tak: Życzę powodzenia:tak::-)

AgA - 1 bułeczka.. :-:)-:)-( Mogłaś chociaż fotki wstawić :sorry: żartuje - na zdrówko i... podziel się przepisem.

Aaaaa miałam napisac ze znalazłam Pania do opieki nad Zofikiem, pasuje jej 3 razy w tyg po 3-4 h ale chce 10-12 zl/godz.:eek:

Zmykam bo obiad bedzie w lesie.....

No wreszcie jesteście:-)

AgA, nie maIo sie ta pani ceni.
Confi, mój marudnik od trzech dni tyIko wyje i wyje .:-(Teraz śpi aIe jak dIugo?
M&M'S, mój M zawsze najdzie na Iistonosza i tak dowiaduje się,ze znowu cos kupilam. Nic się nie da ukryc:wściekła/y:

Ja,jak sprawdzam czy zupka ma dobrą temperaturę biorę osobną lyżkę,nigdy nie próbuję tą którą karmie dziecko.Jak karmię dwoje dzieci to każde ma swoje opakowanie jogurtu i swoje lyżki.
Aneteczka ,ja dziś wstalam o 7 i myślaIm,że oczu nie otworze- teraz to jest dIa mnie środek nocy.:-D

reklama
mi odpukać Maja znowu zaczeła całe noce przesypiać, ale za to jeść jakoś słabo zaczęła.:eek::eek::eek:
Mleko z kaszą to jeszcze, ale słoiczki.:no::no: gdzie tam!! jak pół zje to jest dobrze, a przed przeziębieniem potrafila wszamać i półtora.:szok::szok:

Już mi się energia skończyła i nic mi sie nie chce. :cool::cool::cool:
Jakoś tak ponuro się zrobiło.:-:)-:)-:)-(

Do góry