reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia , co u Ciebie?:-)
Siedzę Moniko z siostrą i jej chłopakiem bo zostają u mnie na noc i robimy sobie małą imprezkę:tak::tak: z winkiem i pizzą:-).Nie miam dzisiaj czasu pisać bo Fifi przechodzi sam siebie:wściekła/y: zębole wychodzą:eek:.

mamamatysia-ty masz 8 latka jak pamietam i czy on je normalnie posilki a w szczegolnosci obiady ??bo ja musze mojemu oliverowi wciskac zeby cos zjadl ,najbardziej mu smakuje lassagne ale ino tym nie moze sie odzywiac.ja mam z jego jedzeniem normalnie horror.
Mati ostatnio je mało a często tylko,że on jest wymyślny i wmuszenie w niego tego co my jemy to jest masakra:no::no::no:

Będę Was podczytywać(o ile będzie co:-D:-D:-D)

reklama
ale tu dzisiaj spokojnie ,dziewczynki do dzieła,
moje skarbie na szczęście już śpi ząbki mu nieżle dają w kość więc szybko padł

moja cwaniara co do jedzenia to też wymyśla ona nie jest niejadek tylko je to co lubi :sorry:a na resztę to jej ciężko namówić albo ją brzuch boli albo już tak się najadła że więcej nie może , a jak już czegoś nie lubi to potrafi jeść w nieskończoność

Hej babeczki, ja tak na chwilke bo niedługo szykujemy się z kuzynka na babską imprezkę :-)

AgA kurczę, wybacz nie doczytałam :zawstydzona/y:
ale to w sumie lepiej bo mamy większe pole do popisu ;-), jak tylko uzgodnie z M termin to wyślę Ci smska , aha no i najpierw musi do mnie przyjśc kostium kąpielowy bo kupiłam sobie jednoczęściowy. Ostatnio nie czułam się zbyt komfortowo z tym brzuchem w dwuczęściowym :zawstydzona/y:

trzymajcie się kochane...jutro jak wytrzeźwieję to się pojawię :-D
można powiedziec ze zebranie klubu AA uważam za otwarte...będę obecna duchem :-p
do jutra

reklama
Do góry