reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No mamstud, gratulacje!!!!:-):-):-):-)
z powodu Gabuni i kaski. fajny "zastrzyk" tak przed świętami.:tak::tak::tak::-):-):-):-)

reklama
Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(

My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?
No widzisz i wszystko zaczyna sie pieknie układać:-):-):-)

matko jak dziś zimno jest brrrrr. no tak zmarzłam na spacerze że się nie da tego opisać :-( jeszcze mnie głowa rozbolała i myślałam że z bólu to pręty od ogrodzenia zaczne gryźć :wściekła/y:

jola, kurka ty to masz fajnie z tymi zakupami normalnie :tak: full wypas :cool:
a z tym ubieraniem dziewczynek w te same ciuszki - korzystaj póki możesz, potem dziewczyny jak podrosną to same będę (niestety) decydować w co chcą się ubrać, więc może się skończyć era ubierania w takie same zestawy :tak::sorry:

mamstud, super że u Gaba zdrowa! bany.....mmmmm.... poezja :cool2: no to masz na zabawki :happy:
tutaj takiej tradycji nie ma :no: ale za to jest kolacja świąteczna - picie i jedzenie do woli:tak::-)

mamstud - ależ się cieszę, że wszystko z Gabunią w porządku:-):-):-)!!! a co do marudzenia... może rzeczywiście ząbki idą... Na pocieszenie powiem Ci, że Jagoda też dziś przechodzi siebie...w sumie to juz drugi dzień jest taka "kochana inaczej".. Ale u nas są już dwa ząbki, a żadnych zmian na dziąsełkach nie widać...

malgoss - Kochana Ty to jesteś niemożliwa:tak::-D:-D:-D... ledwo się trzymasz na nóżkach, ale na BB się przywitałaś - buziak Ci za to :*** wracaj szybciutko do formy!!!

Jola - kurcze ale masz fajny układ w tym sklepie:tak:. A może nam bys sprzedała tą kurteczkę?? Z pewnością znalazłabyś z 10chetnych na nią.
Gratuluję "NIE" Alicji - to sie teraz dogadacie:-D:-D:-D

AgA - buleczki - mniammmm...
Dobrze, że moja mama zrobiła dziś to ciasto "salceson" - to jakoś lżej mi na duszy:sorry::sorry::sorry:

moniqsan - ja ten torcik napewno wykonam na święta - Twoja rekomendacja w 100% to potwierdzila. Biała wersja też jest fajna, ale ja chyba wolę ciemną:tak:.
Tort bezowo-kawowy też już mam wydrukowany. No i przepis, który znalazła mamamatysia - ślina pociekła mi jak tylko przeczytałam nazwę:sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

barmanko - u nas tez dzis zimno:-(. Nawet z domku nie wychodziłysmy (znaczy sie ja tak - ale na chwilke). Mąż nawet pojechał zakręcić zawór na budowie co by mróz go nie rozsadził.

a gdzie confi, kasia1208, Niny (27,2003), K.M., owca?

rozmawiałam dziś z ankzoc - zapytalam sie co u niej. Otóż wszystko w porządku, ale przez ta wieczorną wenę nie jest w stanie nas nadrobić:-(
może dzisiaj sie pojawi:tak::-)

joł , joł , joł melduję się :cool2:

aga_k_m chyba wezwałaś mnie telepatycznie :-p;-)

a więc od początku ( bo trochę Was poczytałam)
wczorajsza rozmowa dużo nam dała a jeszcze dziś sprzyjała nam awaria prądu....od 8 do 17 ;-)
Mimo tego ze byłam w pracy to moi panowie zrobili mi niespodziankę i przyjechali po mnie a potem siedzieliśmy sobie przy świeczkach i było faaaajnie :sorry:
w szczegoły wdawac się nie będę bo są banalne ale pomogło...to najważniejsze. Jeszcze raz Wam dziękuję ;-)

Mmatysia ...wow ależ Ty masz metraż...sprzątania fakt , dużo ale za to jaka przyjemność...echhh :sorry:
pomysły na prezenty świetne...obok kwiaciarni w której pracuję jest stoisko Toys4BigBoys i mogę oglądać te gadżety na żywo..też myślałam o tym by cos tam kupić...

Moniqsan torcik pierwsza klasa no i ta konspira ...bardzo romantycznie :tak:
Ode mnie też możesz złożyć Twojemu mężowi życzenia...spóźnione ale szczere.
No i gratuluję pierwszego Lilijkowego siadu ( fajne uczucie nie?:sorry:)

Mamstud bardzo się ciesze ,ze z Gabą już wszystko ok...w końcu :tak:

Malgoss Ty jestes normalnie uzależniona :-D:-D:-D ledwo chodzi , w głowie się jej kręci ale do BB usiąść trzeba :-D:-D:-D wariatka.
Powrotu do zdrówka życze :tak::tak::tak:

Jolu
...a może AgA ma rację...po co pozbywać się kurteczki skoro taka śliczna? Może raz kupić dziewczynom inne kurteczki ;-)
ale zrobisz jak uważasz ...
Mam nadzieję ze wybaczyłaś mi moją małą gafę? pytam bo nic nie napisałaś...:sorry:

Barmanko
u nas tez dzis zzzimno strasznie...rano było -2 :confused2: nienawidzę zimy...

ja nie mam dziś zbytnio czasu na BB,ale chciałam chociaż napisać ze żyję...na zamkniętym w ogóle dawno mnie nie było:zawstydzona/y:
Damianowi chyba idą zęby bo płacze ostatnio bez powodu i to tak ,że ciężko go uspokoić...

aha...rzucam hasło...głównie dla kobitek z okolicy...
hasło : BASEN...po 10 tym grudnia ..co wy na to? Kto się pisze? I oczywiście jaki dzień komu pasuje...napiszcie a potem się coś wybierze...;-)

joł , joł , joł melduję się :cool2:

aga_k_m chyba wezwałaś mnie telepatycznie :-p;-)

haha, ma się tą siłę :-p:-p:-p no i chyba coś jeszcze ;-)

a teraz czekam na pozostałe mamy!!!

confi - cieszę się, że coś się tam u Was powyjaśniało. No i zazdroszczę Ci tej świeczkowej atmosfery (troszkę wymuszona - ale to dobrze, bo jakby awarii nie było, to pewnie i nastrój byłby inny, no i zawsze coś by Was/M wytrącało z uwagi) - superrrr!!!

Ja jestem ale mam w domu sajgon:baffled:.Młody wrzeszczy nie chce spać,Mati marudzi i od 20 minut zmuszam go do zjedzenia kolacji a M szykuje się do wyjazdu.Telefon cały czas dzwoni a psiapsiółka zadzwoniła,ze nie dadzą rady jechać z nami na sylwestra do Wisły.Mateusz ględzi,ze nie jedzie bo on z dorosłymi siedział nie będzie(przyjaciółka ma 7 letniego syna)a mi tez nie widzi sie spędzanie wieczoru w towarzystwie "fiat owców"ględzących o pracy.A miało być tak fajnie:-(

reklama
ano rzeczywiście u mamamatysi Fifi nadal jest na dniu wczorajszym...
Ale mają prawo - w końcu tak przyświętowali:-D:-D:-D

Do góry