reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
My z mężem uwielbiamy ekstremalnie czekoladowe wrażenia, więc ten sernik jest dla nas idealny :tak: Ale jeśli ktoś nie lubi gorzkiej czekolady to faktycznie może być za mocny :sorry:
Ta czekolada oczywiście ginie w serku i śmietance, ale mimo wszystko mocny jest.
No i pyszna jest ta truflowa konsystencja :tak:
Jak dla mnie bomba :tak:

hejo,
a wy cały dzień o jedzeniu.:rofl2::rofl2:

Nic się ciekawego nie dzieje:confused2:. Muszę sie wziąć za kupowanie prezentów, bo w końcu skończyło sie na pomysłach:baffled::baffled:. upsss.:dry::dry:

Wczoraj byłam na solarium, faktycznie od razu mi podskoczył hormon szczęścia:-):-):-). Jejku jak to się przyjemnie tak wygrzać!!:tak::tak::tak: nawet jak wyszłam i na dworzu deszcz padal to się uśmiechałam.:-):-):-):-)

Mmatysia ,wrzuc mi Iink na ten biały bo ja sIepa jestem:-)
Mój mąż mowi,ze zezowata:-D
Moniko w tym przepisie od Moniqsan na dole jest :
* w wersji białej orzechy w spodzie zastąpić posiekanymi migdałami, użyć ciastek bez czekolady gorzkiej, a w masie serowej czekoladę gorzką zastąpić białą, zredukować ilość cukru:-)

Moniko w tym przepisie od Moniqsan na dole jest :
* w wersji białej orzechy w spodzie zastąpić posiekanymi migdałami, użyć ciastek bez czekolady gorzkiej, a w masie serowej czekoladę gorzką zastąpić białą, zredukować ilość cukru:-)

To jednak dobrze mój m mówi,że jestem zezowata bo ja tego nie widziałam.

AgA....a poczestujesz nas buleczkami.....:sorry::sorry::tak::-):-):-):-)....

Wiesz co Agus.....nie wiem ale ja jeszcze nie jestem chyba na to gotowa zeby dziewczynki ubierac inaczej.....moze to glupio zabrzmialo.....ale zarowno ja i maz chcemy aby dziewczyny narazie byly ubierane tak samo...no chyba ze np z tej samej "seri" tylko inny kolor.....:tak:

No i moje dziewczyny sa na tyle rozne ze naprawde nie jest je trudno rozroznic......:tak::tak:...no czasami na fotkach....;-);-):-)

Moniqsan...dziekuje za stronke.....na pewno skorzystam....:-)

reklama
Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(

My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?

Do góry