reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Małgoss najlepiej wypoczywa sie w domu - dobrze ze nie musiałaś leżeć w szpitalu.

A dowiedziałam sie ze w Gda odwoływane sa porody rodzinne i odwiedziny w szpitalach z powodu grypy, dobrze ze nas to ominęło.

Jolu a dlaczego chcesz oddać 1 kurtkę?
Bo wiadomo ze bliźniaczki uroczo wyglądają w tych samych rzeczach ale płacić 2 razy za to samo? Nie myślałaś żeby kupić im np. 2 różne kurtki?
Prowadziłam kiedyś zajęcia z blizniaczkami Lila i Kalina jak 2 krople wody i tylko dzieki temu ze mama ubierała je róznie (m.in. buciki) wiedziałam która jest która
:-D

jolu
cieszę się, że nikt się z mojego dzieła nie śmieje a wręcz przeciwnie :tak:
A przepis jest stąd
Truflowy sernik z mascarpone

W ogóle super ten blog jest. Zdjęcia przepiękne. Zerknij do "bułeczek" czy "chlebów" Jest ich chyba ze 30 rodzajów, każde inne, każde apetyczne, mniam.
W planach mam już kilka ciast stamtąd, np to (najważniejsze że proste)
Tort bezowo - kawowy
Serników też ponad 20 :-)

Malgoss, no to faktycznie, nie musiałaś się przynajmniej o synka martwić :tak:
Wracaj do formy :happy:

Moniqsan,czy smak tego serniczka jest adekwatny do wygladu i przepisu? Kusi mnie strasznie zeby go zrobic,powiedz szczerze dobry jest????:-)

Tez skorzystam z tej strony bo właśnie dziś pierwszy raz robię bułeczki maślane z nadzieniem z marmolady...właśnie wstawiłam do piekarnika....:-p
W kuchni jak po wojnie ogólnie ciasto wszędzie...lepiło sie do rak marmolada spadała na podłoge, wszedzie mąka
:szok:

reklama
Do góry