reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam Aga już się zameldowałam :tak:
Spędziłam dzisiaj miły dzionek byłam u koleżanki z którą rodziłam było fajnie :-)
Malgoss witamy z powrotem zdrówka życzę ;-)
Confi widzę że i u was sytacja powolutku wraca do normy oby tak dalej :-)

A wogle Filiś dzisiaj jakiś mega marudny wczoraj pisałam że gada przez sen wogle całą noc tak się okropnie wiercił i miał lekką gorączkę mam nadzieję że to tylko ząbki
No ładnie ja weszłam a one znikają dobra to idę wezme prysznic do napisana potem ;-)

reklama
Dobry wieczór drogie Panie ja właśnie mam chwilke już was nadrobiłam i moge zacząć odpisywać więc tak
Malgoss nie masz za co dziękować miło że nasze słowa dodały Ci otuchy ;-)
Confi ciesze sie ze z M juz lepiej a na ten basen szkoda ze tak daleko bo bym chetnie poszla
Roxy u nas tez chyba idzie zabek ale jeszcze nie widać
Jolu gratuluje ząbka u Amelci no brava za nie dla Alicji
hmm zapomniałam co dalej :sorry:
Pozdrawiam dziewuszki :-D

roxy,aga- ja sama sobie nie zazdroszcze i nieraz chce mi sie plakac z zmeczenia ale coz zrobic..:///

mamstud- oby jej tak nie zostalo..:-( trzymam kciuki za dzisiejsza nocke

aga- wow ale ja ci zazdroszcze.. oczywiscie pozytywnie...oby twoja mala juz cale nocki zawsze przesypiala:)

moniqsan- ales ty zdolniacha jest,, a te kwiatuszki wow:) normalnie pomyslowa babka z ciebie i taka troskliwa o mezusia caly czas jakies niespodzianki mu robisz... normlanie romatyczka nam sie trafila) ale ja tez jestem romantyczka..;-) i uwazam ze to bardzo fajna cecha czlowiek jest wrazliwszy na wiele kwestii:)

jola- jejciu ty zawsze masz sliczne ubranka..a moze zostaw ta jedna kurteczka i domow druga jakas inna .. :tak:

malgos- witaj kochana wsrod nas.. najlepiej w domku ,, gdzie dzieciatko i mezus... zdrowiej kochanie:tak:

Allo allo!
Jestem i ja. Męża mam w końcu w domu, ale wszedł do łazienki i pewnie teraz godzinę tam będzie siedział. A mamusia szykuje synusiowi obiadek:tak: Chociaż tyle dobrego w tej sytuacji.
A co do sylwestra to my pewnie też będziemy siedzieć w domu. Jakoś nie pomyśleliśmy, żeby się gdzieś wprosić!!! A teraz to już przeażnie każdy ma jakieś plany. Ale szczerze mówiąc to nawet specjalnie mi się nie chce nigdzie iść...

i my pewnie zostaniemy w domu :-( choć czasem wypadają takie imprezki na ostatnią chwilę i wtedy jest super ale teraz przy naszych szkrabach to i imprezka będzie lajtowa

M@dzi@, ja juz nie wiem co jej jest, ja zeba nie widze ale moze faktycznie cos sie ruszy,bede miala na co zwalic jej zachowanie;-):sorry:
Widze ze wiecej takich marudnikow jest,pocieszam sie o ja naiwna:-D

Marzena,czyzby szykowal sie mily wieczor;-)????

jejuś wy znowu o jedzonku :-p

Barmanko u nas tez dzis zzzimno strasznie...rano było -2 :confused2: nienawidzę zimy...
a ja kocham zimę - pod warunkiem że jestem w domku, gdzie jest cieplutko, ciepluteńko :-D
super że wyjaśniliście sobie wszystko z niemężowym, oby pomogło na długi czas :tak:

kurcze mój też marudny wieczorem, normalnie sam nie wie czego chce :eek::eek: do tego ma ciepłe czoło, zdarzają się wypieki na twarzy - ale temperatury nie ma... :confused2::confused2: o co chodzi? :eek:

a my na sylwka idziemy na Salę :-):-) ale się cieszę :tak: bo to będzie taki nasz pierwszy wypad na sale taneczną, a nie jak co roku domówka jakaś albo pub... a że mamy z kim brzdąca zostawić (każda babcia chce mieć małego u siebie;-)) więc trzeba wykorzystać sytuację :tak::-D

ja dziś długo nie posiedzę.. dałam sobie za cel znaleźć się w łóżeczku o 22 :sorry: bo jutro o 6 muszę wstać buuuuuu

reklama
a ja muszę się z Wami pożegnać - myślałam, że cos posiedzę dziś z Wami, ale Jagódka "wybiła" mi plany z głowy:-:)-:)-(.. Budzi się jak tylko wstaje i zostawiam ją samą... MASAKRA jakaś...:-:)-:)-(

zatem do rana Kochane - bądźcie grzeczne i nie natworzcie za dużo stron - ok??:sorry:

Do góry