reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

och dziewczynki ale zgłodniałam przy was rybki mniam
Jolu tak mi przykro z powodu twojego samopoczucia uściski wirtualne przesyłam , jutro już na pewno wyjrzy za chmur słoneczko trzymam kciuki

reklama
eeee, no to dobrze mu mówisz :-)
Czepiał się nie będzie :-D
A z jakich względów

Monia co z Tobą? Samych pyszności się wyrzekasz :-p
Ostatnio zrobiłam się ociężała jak słoń .Chce się porozciągać, nabrać odpowiednich kształtów i sprężystosci. Mam nadzieję ,że ciało szybko przypomni sobie te 6 lat treningów.A jak nie to...na siłę:-)

Co do robali to się z Moniką zagadzam.
Monika a u Ciebie Sławek je? Bo u mnie je robale.
Ale rybki barrrrrdddddzzzzo lubię!!!
No właśnie Marzenko kiedy idziecie na swoje?
Bardzo bym chciała już w ten weekend, ale nie wiem czy teść prysznic złoży... Ale w przyszły to już na pewno. Bo zgłupieję totalnie!!!

Co do robali to się z Moniką zagadzam.
Monika a u Ciebie Sławek je? Bo u mnie je robale.
Ale rybki barrrrrdddddzzzzo lubię!!!

Bardzo bym chciała już w ten weekend, ale nie wiem czy teść prysznic złoży... Ale w przyszły to już na pewno. Bo zgłupieję totalnie!!!
Wytrzymaj jeszcze trochę:-):-):-) Pomyśl o świętach w nowym domku:-):-)

Dobry wieczór Majóweczki,

Jolu jak dobrze, że jesteś! Ja się o dziewczynki martwiłam, a o Ciebie powinnam była się martwić... Mam nadzieję, że jakoś sobie wszystko poukładasz w głowie i będzie lepiej. Najważniejsze, że dziewczynki zdrowe :-)

Nie no, proszę o owocach morza nie gadać bo jeszcze wstrząsu dostanę od samego czytania o nich :-) A o rybach chętnie poczytam, mogłabym tylko ryby jeść!

Codziennie od kilku dni przychodzi do nas niania, pisałam kiedyś, że mają się dziewczyny poznać. Ja w tym czasie wychodzę odbierać Andrzejka, robię jakieś zakupki, a po powrocie gotuję, sprzątam i inne tego typu przyjemności . Dziś, gdy wróciłam z przedszkola nie było ich na dole i muszę powiedzieć, że trochę się wystraszyłam, oczywiście pomyślałam, że mi dziecko ukradła.... :-) Okazało się, że niania położyła Gabę spać! Poradziła sobie, normalnie jestem z nich dumna, mam nadzieję, że jeszcze picie z butli dobrze im pójdzie...

moniqsan Gaba też strasznie się drze przy ubieraniu, normalnie jak mam ją ubrać to już się denerwuję....

Smaka robicie..:-p rybki wszelakie uwielbiam...:-)
Aga_k_m - widzę, że uparcie walczyłaś z tubą stojącą.. :szok: :shocked2: mnie ona nie przekonuje bo właśnie wolę zrelaksować się na leżąco..:tak:
Roxy - chyba właśnie tak zrobię i dodam tylko z usg.. a reszta kobitek, które robią kronikę lub też nie robią może mają pomysł od czego ją zacząć...???????
Jola - jaka tam wyrodna matka? Wypluj te słowa..:-p Rozumiem, że dopadł Cię baby blues.. moja bliska koleżanka miała taką deprechę, że jej nie poznawałam..najgorzej, że nie chciała iść do lekarza..w końcu się przemogła i już jest w porządku. Dlatego cieszę się, że szybko poradziłaś się lekarza. A przy dwojgu dzieci to naprawdę jest ciężko - ja Cię cały czas podziwiam :tak: a i SUPER, że wyniki wyszły dobre :happy::happy:

reklama
Do góry