reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Codziennie od kilku dni przychodzi do nas niania, pisałam kiedyś, że mają się dziewczyny poznać. Ja w tym czasie wychodzę odbierać Andrzejka, robię jakieś zakupki, a po powrocie gotuję, sprzątam i inne tego typu przyjemności . Dziś, gdy wróciłam z przedszkola nie było ich na dole i muszę powiedzieć, że trochę się wystraszyłam, oczywiście pomyślałam, że mi dziecko ukradła.... :-) Okazało się, że niania położyła Gabę spać! Poradziła sobie, normalnie jestem z nich dumna, mam nadzieję, że jeszcze picie z butli dobrze im pójdzie...
Fajnie,ze się polubiły i,ze niania znalazła klucz do serducha Gabusi.Oby tak dalej.

reklama
Dziewczynki.....naprawde jeszcze raz dziekuje za kazde dobre slowo wsparcia....jestescie nieocenione......:-):-)

Mamstud.......no super ze niania sobie daje rade z Gabunia...tak to bedziesz miala glowe spokojna....:tak::tak:....a powiedz mi bo chyba przeoczylam ...czy znalas te pania wczesnioe czy to z polecenia....:confused2::confused2:

A i zapomialam napisac ze postanowilismy z mezem ze bedziemy miec choinke albo pieknie ustrojony kominek i taka malutka namiastke swiat....tak dla dziewczynek.......zeby one tez jak ine dzieci znalazly prezent pod choinka a my zebysmy mieli z tego najwieksza radosc....

Monika1977 - genialny pomysł! Dzięki :tak: Mam go jeszcze - więc zrobię fotkę :-)

No i sobie popisałam.. Nie - uff..fałszywy alarm ;-)
Ja już mam coraz mniej cierpliwości.. Patryk do północy budzi się co godzinę lub częściej..possie pierś..zaśnie..i znowu się budzi po kilkudziesięciu minutach.. tak w kółko... :eek:

Jola - fajnie, że dla dziewczynek ustawicie choinkę :happy: Też kupiłam i już stoi..heh

Ja też zrozumiałam,ze stoi i wyobraziłam sobie,ze jest ubrana w bombki a ona pewnie stoi w szafie w kartonie:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry