reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jolu,ciesze sie ze z dziewczynkami juz lepiej i ze wyniki sa dobre:-):tak:
Ty to dzielna kobieta jestes,dajesz sobie swietnie rade,kazdemu puszczaja kiedys nerwy:tak: Tylko podziwiac i brac przyklad:-):tak:

Widze ze dzisiaj te potwory,czyt.robaki króluja,a fee:-p

reklama
Moniko...no wlasnie maz tak mi tlumaczyl ze i tak dzielnie sie trzymam bo wlasciwie bez zadnej pomocy wychowuje te moja dwojeczke....dziekuje...:tak:

Mamamatysia.....no to teraz wiem przez co przechodzilas....oj nie super ten stan,,,.....:no:

Tsarino....a Tobie to dziiiiekuje za wszystko co mi napisalas i za rady od mamy..no i oczywiscie ze nie jestem zla.....naprawde to doceniam:tak::tak:
A z zebolami no coz tak jak napisalam ze Iza szaleje ale jeszcze troszeczke ...dasz rade...:tak::tak:

Jolu niestety jesien , zima to okropny czas na zmiane nastroju, ale i tak sie dzielnie trzymasz mamusi, podziwiam ciebie zawsze bo przy 1 dziecku jest duzo roboty nawet przy 9 latku a co dopiero przy dwoch maluszkach. Trzymaj sie dzielnie, bedzie doobrze.

JoIu czy ryba panga nadaje się na zupę dIa dziecka? Nie mam innej a nie chce mi się jutro iść do rybnego.Wszystko przez te krewetkary:-D:-D:-D

Mamamatysia.....no to teraz wiem przez co przechodzilas....oj nie super ten stan,,,.....:no:
Niestety. Przez to mam dożywotni zakaz oglądania Magdy M:-:)-:)-:)-:)-(
Moniko-Ponoć Panga jest szkodliwa nawet dla dorosłego:-( Ostatnio T mnie zjechała bo zrobiłam na obiad a to "SAMA TRUCIZNA",a ja zjadłam i żyję:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ponoć zawiera jakieś szkodliwe substancje ale trzeba by było poszukać.Ja nie jestem przewrażliwiona,na dobra sprawę każda ryba może być trująca nawet pstrąg bo niev wiadomo w czym pływa:sorry:
Póki co ja daje Fifiemu dorsza, łososia,solę,halibuta i morszczuka.

Popatrze w necie aIe juz mne nastraszyłas i pewnie jej nie dam.

Do góry