reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jeżżżuuuu a Wy dalej o tym jedzeniu:-D
Moniqsan,przestań please bo zaraz wsune laptopa:-D:-D:-D Ty chudzino,ja tez waze 61 kg:tak: tylko mam 3cm mniej;-)

A ja juz w domu,zaraz mam zamiar winka sie napic,pijecie cos?????

Tsarina,co?? nastepne zeby??? kurna a u nas nicccc;-)

reklama
otwieraj otwieraj ja sama [pic nie luibie. A co do suhi jak mieszkalam na opaczewskiej na szczesliwicach byla restauracja sensi sushi uwielbialam ja a o sushi 77 tez slyszalam mnostwo dobrych slow

cholercia czy wy musicie tak o tym jedzeniu? :sorry::-p:-p

ja mam postanowienie - tak jak aga :-):-) - że od dziś dietka, co by na święta się więcej zmieściło :rofl2::cool2:

owoce morza... mmm.KOCHAM!!.. mój mąż nie cierpi:eek:. na dowód tego wstawiam wam fotkę mojej niedzielnej przekąski :-D
tu się pięknie smażyły :sorry:
2epsqd4.jpg

a tu pięknie leżały na talerzyku :-D
24px9uw.jpg

Robale ... no wiecie co??? Bez obraz mi tu :-p:-p:-p;-)
Barmanko?
A próbowałaś kiedyś gremolaty? Pasuje bosko :tak:
natka pietruszki+sok z cytryny+posiekany czosnek+odrobina skórki cytrynowek. Taki aromat i smak, że i bez jedzenia potrafię go sobie wyobrazić :tak:
Później ten sosik co zostanie napółmisku czyścisz bagietką :cool2: A krewetki oczywiście na masełku ... ooooj, nie mogę się czwartku doczekać :rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry