reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ja wysłałam M. do sklepu po zapasy. :tak::tak::tak:

A wogóle to wymiękam. Cały dzień prawie , latałam za Mają. Bo wyobraźce sobie co ona wyprawia!!!!
Otóż raczkuje sobie z miejsca na miejsce i przy czym tylko może - wstaje na nogi!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Przy szafkach, łóżku, czyichś nogach, krześle, nawet przy Mikołaja plecach!!!!

Przy czym wstaje sobie najpierw na kolanka, a potem myk jedna nóżka, odbicie i stoi!!:szok::szok::szok: A że nóżki ma jeszcze "gumowe" to bez przerwy ją giba i wali a to twarzą a to innymi częściami ciała o to o co się podpiera, więc ja cały dzień za nią i ją na kolana, a ona swoje. i wścieka się i awanturuje!!:wściekła/y::wściekła/y: Nosz krzywdę sobie zrobi!!!

Co ja mam z nią zrobić??
Florencja ty masz duże doświadczenie, może mi coś doradzisz??
Czy któreś z Waszych dzieci zaczęło tak wcześnie stawać???. zaznaczam że ona to robi sama.

reklama
moniqsan kozie ale krowie tez, swieze ziola, orzeszki itp:-) oczywiscie sery byly z dedykacja dla ciebie. A sery zrobilam raz ale nie dlatego ze byly nie dobre (byly pyszne) tylko ze nie mam znajomych ktore lubia serki.

moniqsan kozie ale krowie tez, swieze ziola, orzeszki itp:-) oczywiscie sery byly z dedykacja dla ciebie. A sery zrobilam raz ale nie dlatego ze byly nie dobre (byly pyszne) tylko ze nie mam znajomych ktore lubia serki.

co?
serków nie lubią???
ale jakie te serki?
coś na ksztalt oscypków/bryndzy/bundza?
a co z tymi ziołami i orzeszkami? do tych serów?
dobrze ze na mnie nie trafilas ... bo bys chciala zrobic sery tylko raz :laugh2::rofl2::-D

Moniqsan zapraszam na degustacje daleko nie masz:) no nie tylko moniqsan zaparszam wszystkie mamusie zapraszam :) a te serki sa mniej wiecej konsystecji jak feta grecka moze bardziej scieta monia trudno mi opisac ale paczuszke moge ci wyslac albo wpadaj. macius bedzie szczesliwy :-)

Moniqsan zapraszam na degustacje daleko nie masz:) no nie tylko moniqsan zaparszam wszystkie mamusie zapraszam :) a te serki sa mniej wiecej konsystecji jak feta grecka moze bardziej scieta monia trudno mi opisac ale paczuszke moge ci wyslac albo wpadaj. macius bedzie szczesliwy :-)

No wiesz ... tak kusisz że ... :rolleyes2:
Niesamowite z tymi serami (uwielbiam takie rzeczy ... nie sery, choć sery baaaardzo, ale tego typu domowe produkcje). Normalnie mnie zaintrygowałaś.
A w jakiej dzielnicy mieszkasz? :cool2:

reklama
Do góry