reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ej dobra, kochane przyjaciółki
Nie uważacie że wypadałoby (na moim miejscu) pójść do męża i się przytulić?

Chyba takoż uczynie.

Dobranoc wszystkim

i a a a, monia :-D dziś to nie ja będę gasiła światło :-)

reklama
Jolus - no, no to bysmy zafundowaly Przemkowi prawdziwa szkole przezycia:-D:-D:-D a nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)

A ja chyba musze znalezc wiecej czasu zeby byc z wami majowkami bardziej na bierzaco, bo przyznam sie ze juz calkiem wypadlam z obiegu. Ale wybaczcie mi bo wierzcie, ze z moja gromadka do kwadratu to czasami prawdziwy obled i czasu na wszystko brakuje:shocked2::eek: No ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu.

Weszlam dzis na zamkniete ale tam atmosfera napieta od sprzeczek i nieporozumien miedzy dziewczynami, a tu pogodnie a na dodatek jak smacznie!:-)

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i jeszcze zycze samych slodkosci dla naszych namlodszych, polrocznych babli !!!;-)

Baaardzo.....ja wogole to zawsze zapraszam do siebie...Stamford jest przepiekne i jest warte zobaczenia....
A lotniska sa w Londynie.....to jakas godzinka samochodem odemnie albo pociagiem bezposrednio z lotnisak w Stansted....

Zanim jednak sobie pójdę ...
jutro poszukam sobie lotów z tego Stansted :-p
Można tam gdzieś w Twojej okolicy jakoś przystępnie zamieszkać?
A jak Wy dostajecie się na lotnisko? Pytam o sytuację obecną, z dziewczynkami ?
No to się wkopałaś :-D:-D:-D
Dla mnie podróż samolotem z decyzją ad hoc to żaden problem. Lubię tego typu emocje :-D

Jolus - no, no to bysmy zafundowaly Przemkowi prawdziwa szkole przezycia:-D:-D:-D a nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)

A ja chyba musze znalezc wiecej czasu zeby byc z wami majowkami bardziej na bierzaco, bo przyznam sie ze juz calkiem wypadlam z obiegu. Ale wybaczcie mi bo wierzcie, ze z moja gromadka do kwadratu to czasami prawdziwy obled i czasu na wszystko brakuje:shocked2::eek: No ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu.

Weszlam dzis na zamkniete ale tam atmosfera napieta od sprzeczek i nieporozumien miedzy dziewczynami, a tu pogodnie a na dodatek jak smacznie!:-)

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i jeszcze zycze samych slodkosci dla naszych namlodszych, polrocznych babli !!!;-)

No on ostatnio cos przebakiwal a co jakby byla nastepna dwojeczka.....:szok:..noz az palnelam go w glowke....:shocked2:

A co do atmosfery na zamknietym to ja tez mialam dzis cos napoisac bo juz taaak dawno nic nie skrobalam...a tam tak dziwnie sie zrobilo....:no:...no i nic nie napisalam.....
a tutaj...tutaj to jest dopiero fajnie.....:tak::tak::tak:

Moniqsan....no lec kochana bo chlopina nie widzial Cie kilka dni a Ty tu na bb z nami.....milej nocki...;-);-);-);-);-):tak::tak:

Oj ja tez zmykam...bo po dzisjejszym dniu to padam z nog....dobrze ze maz ma dopiero jutro na druga....

Zanim jednak sobie pójdę ...
jutro poszukam sobie lotów z tego Stansted :-p
Można tam gdzieś w Twojej okolicy jakoś przystępnie zamieszkać?
A jak Wy dostajecie się na lotnisko? Pytam o sytuację obecną, z dziewczynkami ?
No to się wkopałaś :-D:-D:-D
Dla mnie podróż samolotem z decyzją ad hoc to żaden problem. Lubię tego typu emocje :-D

ale ze co...ze w hotelu ....nie no ja mowilam ze u mnie.....choc teraz mamy niezawielkie mieszkanie....ale w czerwcu sie przeprowadzimy do wiekszego.....
A mniejsc do spania jest duzo....
Nas na lotnidko podrzuca znajomy..i odbiera tez..
A tylko zapomnialam Ci napisac ze my z Warszawy to latamy do Luton..bo niestety wlasnie pokasowali wszystkie tanie loty ( o ile jeszcze je tak mozna nazywac) do stansted.....
Z lodzi np. leci wizzar do Stansted....
A dla nas to byla wygoda..bo tylko w pociag i jestesmy w domku...

reklama
Do góry