reklama
iwee
Zadomowiona(y)
Jolus - no, no to bysmy zafundowaly Przemkowi prawdziwa szkole przezycia a nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)
A ja chyba musze znalezc wiecej czasu zeby byc z wami majowkami bardziej na bierzaco, bo przyznam sie ze juz calkiem wypadlam z obiegu. Ale wybaczcie mi bo wierzcie, ze z moja gromadka do kwadratu to czasami prawdziwy obled i czasu na wszystko brakuje No ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu.
Weszlam dzis na zamkniete ale tam atmosfera napieta od sprzeczek i nieporozumien miedzy dziewczynami, a tu pogodnie a na dodatek jak smacznie!:-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i jeszcze zycze samych slodkosci dla naszych namlodszych, polrocznych babli !!!;-)
A ja chyba musze znalezc wiecej czasu zeby byc z wami majowkami bardziej na bierzaco, bo przyznam sie ze juz calkiem wypadlam z obiegu. Ale wybaczcie mi bo wierzcie, ze z moja gromadka do kwadratu to czasami prawdziwy obled i czasu na wszystko brakuje No ale postaram sie choc pare zdan skrobnac od czasu do czasu.
Weszlam dzis na zamkniete ale tam atmosfera napieta od sprzeczek i nieporozumien miedzy dziewczynami, a tu pogodnie a na dodatek jak smacznie!:-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i jeszcze zycze samych slodkosci dla naszych namlodszych, polrocznych babli !!!;-)
Baaardzo.....ja wogole to zawsze zapraszam do siebie...Stamford jest przepiekne i jest warte zobaczenia....
A lotniska sa w Londynie.....to jakas godzinka samochodem odemnie albo pociagiem bezposrednio z lotnisak w Stansted....
Zanim jednak sobie pójdę ...
jutro poszukam sobie lotów z tego Stansted
Można tam gdzieś w Twojej okolicy jakoś przystępnie zamieszkać?
A jak Wy dostajecie się na lotnisko? Pytam o sytuację obecną, z dziewczynkami ?
No to się wkopałaś
Dla mnie podróż samolotem z decyzją ad hoc to żaden problem. Lubię tego typu emocje
jola466
Majowe mamy'09
Jolus - no, no to bysmy zafundowaly Przemkowi prawdziwa szkole przezycia a nuz spodobaloby mu sie tak bardzo ze zapragnalby dodatkowej parki, hihi;-):-)
No on ostatnio cos przebakiwal a co jakby byla nastepna dwojeczka.......noz az palnelam go w glowke....
A co do atmosfery na zamknietym to ja tez mialam dzis cos napoisac bo juz taaak dawno nic nie skrobalam...a tam tak dziwnie sie zrobilo.......no i nic nie napisalam.....
a tutaj...tutaj to jest dopiero fajnie.....
Moniqsan....no lec kochana bo chlopina nie widzial Cie kilka dni a Ty tu na bb z nami.....milej nocki...;-);-);-);-);-)
Oj ja tez zmykam...bo po dzisjejszym dniu to padam z nog....dobrze ze maz ma dopiero jutro na druga....
monika1977
Fanka BB :)
Moniqsan, zgaś światło!!!!:-)
monika1977
No to ja zgaszę.Dobranoc.Pstryk
jola466
Majowe mamy'09
Zanim jednak sobie pójdę ...
jutro poszukam sobie lotów z tego Stansted
Można tam gdzieś w Twojej okolicy jakoś przystępnie zamieszkać?
A jak Wy dostajecie się na lotnisko? Pytam o sytuację obecną, z dziewczynkami ?
No to się wkopałaś
Dla mnie podróż samolotem z decyzją ad hoc to żaden problem. Lubię tego typu emocje
ale ze co...ze w hotelu ....nie no ja mowilam ze u mnie.....choc teraz mamy niezawielkie mieszkanie....ale w czerwcu sie przeprowadzimy do wiekszego.....
A mniejsc do spania jest duzo....
Nas na lotnidko podrzuca znajomy..i odbiera tez..
A tylko zapomnialam Ci napisac ze my z Warszawy to latamy do Luton..bo niestety wlasnie pokasowali wszystkie tanie loty ( o ile jeszcze je tak mozna nazywac) do stansted.....
Z lodzi np. leci wizzar do Stansted....
A dla nas to byla wygoda..bo tylko w pociag i jestesmy w domku...
monika1977
JoIu, idz spać. Swiatło zgasło.
reklama
monika1977
Zmykaj do Jagodziany!!!