reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga km ,rozbawiłaś mnie swoim postem .Barmanka a herbatkę popija:szok:
JoIu, dzieIna jesteś.Sami na obczyznie a na dodatek ciągIe coś .Dopiero zapomniałaś o operacji a znowu coś się przywIekło.

reklama
Barmanko....karmie je w pozycji pollezacej..jeszcze w lezaczkach...tak jakos mi wygodnie...wiec nie wiem.....juz sam glupieje....:no:
No a moj maz wlasnie wrocil z pracy po 15 godzinach...padniety...a ja jeszcze bardziej bo po takim dniu jak dzis mialam to tylko ryyyyyczec mi sie chce....:-:)-(

Moniko.....no niestety caly czas cos....do tego wszystkiego znow powrocila sprawa sadu i tego klijenta u ktorego pracowalismy z mezem i jest nam winny kase...bozzzesz takiego kretacza to ja nie zycze nikomu spotkac na swojej drodze...:no:......ach szkoda gadac...a ta kasa to prawie 5 tys funtow no i przydala by sie ..a zreszta co ja isze przydala....KUR...A...ciezko na nia pracowalismy.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.......ach narazie on znowu odwoluje sie do jakiegos wyzszego sadu....wiec znow czekanie......a cala sprawa ciagnie sie od zeszlego roku..od wrzesnia......:szok::szok:

JoIu, chamstwo wszędzie znajdziesz.Kupa szmaIu a wy macie teraz podwójne wydatki. Aga km pisała,że jej szef też wisi kasę.Dziadostwo .

Jolu
Tak na marginesie. Bakteria nie może być odmianą rotawirusa. Rotawirus jak sama nazwa mówi jest wirusem.
A nad zakażeniem bakteryjnym sama bym się zastanawiała.
Dlatego dobrze, że robisz badania :tak:

Moniqsan...zapomialam wczoraj wstawic foteczek.....specjalnie dla Ciebie do Twojego porterka.....:tak:

A dziewczyny...jak Moni pozwoli to tez prosze sie czestowac.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC02432.jpg
    DSC02432.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02434.jpg
    DSC02434.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC02435.jpg
    DSC02435.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC02436.jpg
    DSC02436.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 36
korzystając z okazji, iż już wybiła północ - chciałabym (pierwsza!!!) złożyć życzenia dla dzisiejszych półroczniaków: Damianka (confi) i Wiktorka (owcy):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Was - Kochane Chłopaczki - bądźcie grzeczni dla swoich Mamuś, pokażcie Tatusiom, kto jest największym mężczyzną Mamusi (i z kim sie nie zadziera;-):tak:), czarujcie laski na maxa swoim w miarę pojawiającym sie uzębieniem (Damianku Ty to wiesz... - tylko nie przeholuj mój Drogi!!!), dużo cudownych zabawek, no i ... szybkich tupotów małych stópek !!!

Confi, owca - coż Wam życzyć... Z pewnością - dużego wsparcia ze strony M w wychowywaniu pociech - co byście miały więcej czasu dla siebie (np. na BB;-)), przespanych nocek, no i jeszcze większej radości jaką Wam mogą sprawić Wasi Synkowie!!!

a to coś dla Chłopców:

2qipg8l.jpg

no i z dedykacją dla Damianka od Teściowej i Jagódki
;-):-D:-D:-D
oa11t0.jpg

Jola - ojjj zagrałaś troszke nie fair:wściekła/y::-p:-p:-p!!! ładnie to tak?? taki kulinarny cios "poniżej pasa" o godz. 00:30:sorry:??
PYCHOTA!!!!

normalnie chyba lodówkę zaraz nawiedzę:cool:...

reklama
Do góry