reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ale ze co...ze w hotelu ....nie no ja mowilam ze u mnie.....choc teraz mamy niezawielkie mieszkanie....ale w czerwcu sie przeprowadzimy do wiekszego.....
A mniejsc do spania jest duzo....
Nas na lotnidko podrzuca znajomy..i odbiera tez..
A tylko zapomnialam Ci napisac ze my z Warszawy to latamy do Luton..bo niestety wlasnie pokasowali wszystkie tanie loty ( o ile jeszcze je tak mozna nazywac) do stansted.....
Z lodzi np. leci wizzar do Stansted....
A dla nas to byla wygoda..bo tylko w pociag i jestesmy w domku...

hmmm
no to, no to ...
sama nie wiem :sorry:...
może jednak lato :sorry:...
w końcu taka pogoda nie sprzyja spacerkom, wypadom w miasto itp.
Ale i tak czuję się zaroszona :-p
Wolałabym jednak skorzystać z tanich linii, a różnicę wydać na wasze wspaniałe angielskie niedostępne u nas produkty :laugh2:
Kumpel lata w wizzie więc popytam co i jak.
Faaaajnie by było
No ... dla mnie fajnie ...
Wszystko przez te Twoje uczty. sama tego chciałaś :-p:-D

A teraz to poważnie uciekam.

No tylko nie wiem czy w końcu mam gasić to światło czy nie :sorry:

reklama
nocne marki- :) juz poszly spac??:p
monika,joann,kasia,aneteczka,marzena,tsarina,aga,moniqsan- dziewczynki niby tak fajnie ze sie udalo i fajnie ze sa przepisy chroniace kobiete ktora nie idzie na wychowawczy.. bo zwolnic mnie nie moglll wiec rece mial zwiazane ale musial pokazac kto rzadzi ustalajac mi inne dni niz chcialam,, ale wale to juz...

a ja sie obudzilam bo maly cos spac nie chcial.. zmierzylam mu pod paszka tempke a tu 38,1 ::-( podalam zaraz nurofen i teraz czekam za pol godziny zas bede mierzyc...
ehh martwie sie a moze to z powodu bo byl dzis na szczepieniu..mmmmmhmm

Dzień dobry.
Na początek życzenia dla naszych dzisiejszych półroczniaków:
:-):-):-)
CONFI-DLA DAMIANKA
OWCO-DLA WIKTORKA:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SZCZĘŚCIA I RADOŚCI MOC
CIEPŁEGO SŁONECZKA CO DZIEŃ, KOLOROWYCH SNÓW CO NOC :-):-)

Mam nadzieję, ze później znajdę czas żeby nadrobić wasze wczorajsze posty.
Póki co miłego dnia.

Na dziez dobry wszystkiego naj,naj,najlepszego dla dzisiejszych chlopczyczkow
Damianka i Wiktorka
Czesc dziewczyny najpierw was nadrobie,pozniej oporzadze Anie i Krzysia i mam nadzieje ze wroce

Witam witam widze że gwiazdeczki znowu sobie nocne posiedzenie zrobiły

Wszystkiego Najlepszego dla Confi i Damianka naszego spruciula kochanego żeby nadal był taki do przodu i dawał mamuś wiele powowdów do dumy
A także dla Owcy i jej maleństwa wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i też powodów do dumy

Jolu przykro mi że coś do was się przyplatało jeżeli chodzi o rota to trzeba na niego robić inny posiew mam nadzieje że zrobiłaś na kilka rodzajów chorób taki full opcja
Tikanis tak to niestety jest z szefostwem ja mam o tyle dobrze że mi pomagają ale ja pracuje na pełen etat od 7 do 15 nie wiem czy by się zgodzili na 1/2
Iwee Anula zaglądajcie częściej
Malgoss niestety nieprzespanych nocy u nas ciąg dalszy nie wiem czemu Kamilek się tak budzi już było tak fajnie spał tydzień calutką noc a teraz co chwile dosłownie się budzi masakra

aga_k_m dała piłkę, a ja Wam dam boisko! Sto lat Panowie! Damianku, Wiktorku, bądźcie dumą dla mamuś...
boisko.jpg

reklama
Witam.

Damianku i Wiktorku życzę Wam-

KoIorowych snów ,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomiIowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,