reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziendoberek:-)

STO LAT DLA DAMIANKA I WIKTORKA:-):-):-)

Wy to chyba naprawde spac nie mozecie,Wy gasicie swiatlo na foru a dla mnie to srodek nocy,odwracam sie na drugi bok:-D:-D:-D
Chcialam wczoraj ta wkupna flache postawic:tak: ale niestety kompa mialam zajetego bo moj "M" ogladal mecz,swoja ukochana Chelsea:wściekła/y: i nic z tego nie wyszlo:no:

Jolu,naprawde smutno sie czyta jak te Twoje malenstwa sie mecza z tymi wymiotami,oby jak najpredzej wykryli to cholerstwo i zadzialali. Podziwiam Cie za Twoje opanowanie i ze dajesz rade sama podwojnie,szacuneczek:tak:
Nie dam rady teraz wszystkiego nadrobic bo mloda tak zrzedzi ze oszaleje:-( Milego dznia zycze:-)

reklama
Dziekujemy bardzo za zyczenia przepiekne torty i pamiec :-D

Damianku Tobie rowniez wszystkiego najlepszego!!! oraz Twojej mamusi Confi :-)

Jolu bardzo wspolczuje takiej sytacji z dziewczynkami zycze aby wszystko szybko sie skonczylo i cala sytacja sie wyjasnila, moze to jakies przejsciowe problemiki i wkrotce bedzie juz dobrze. Choc musze przyznac ze bardzo martwiace, czy jakies jeszcze objawy zaopserwowalas u dziewczynek czy tylko te wymioty. Moze jakas biegunke, spadek apetytu, bole brzuszka,stolce obfite, półpłynne stolce z dużą zawartością śluzu, tłuszczów???

Barmanko nie martw sie na zapas tymi chrzcinami, zobaczysz bedzie dobrze :-)

A teraz apel do mamus ktore maja wstep na watek zamkniety..... mysle ze wiecie o co mi chodzi...... dziwnie sie to czyta jak nie ma sie pojecia o co chodzi ...... DZIEKUJE BARDZO :-)

Dziewczyny co do wątku zamkniętego to nie wiem o który wątek chodziło dziewczynom ale Iwee nie wiedziała o tym że tu jest zakaz mówienia o nim a tak na pocieszenie to na wątku zamkniętym i tak nikt prawie nie pisze bo wszystkie siedzimy tutaj :-)

Witam witam widze że gwiazdeczki znowu sobie nocne posiedzenie zrobiły

Tikanis tak to niestety jest z szefostwem ja mam o tyle dobrze że mi pomagają ale ja pracuje na pełen etat od 7 do 15 nie wiem czy by się zgodzili na 1/2

A ja się tak wtrącę: w prawie pracy jest tak, że to Twoja decyzja czy chcesz pracować na cały etat, jak masz małe dziecko, nie trzeba się szefostwa pytać. Ponadto, jak pracujesz na conajmniej 1/2 etatu, ale nie na cały etat, to pracodawca nie może Cię zwolnić przez 12 miesięcy.
Ja osobiście tak chyba zrobię, ale rozumiem że to też zależy od sytuacji w pracy. W każdym razie prawo pracy jest w tym przypadku po stronie mam.
Pozdrawiam

Malgoss dziekuje za udzielenie informacji, jednak sytacja od wczoraj ulegla duzej zmianie mianowicie okazalo sie ze moi rodzice maja wziety jakis juz kredyt w banku pko i teraz tylko tam dostana, bo ciagle jeszcze go splacaja ( zapomnieli mnie o tym poinformowac) wiec tam wezmiemy kredyt tzn oni wezma, nie mamy innego wyjscia. To bedzie kredyt tak jakby na nas oni biora na siebie ale wlascicielami mieszkania bedziemy my, nie pytajcie na czym to polega bo nie mma narazie zielonego pojecia, taka byla umowa wstepna jak bylismy w baku. Jak juz pojedziemy zlozyc wniosek o kredyt to wszystkiego osobiscie sie dopytam co i jak. Niestety sprawa sie troszke przedluza, wczoraj byl rzeczoznawca i aby zrobic nam wycene musi byc wypis z ksiag wieczytstych, wlasciciele go maja ale jak sie oazalo z przed 9 lat :eek: Caly czas jakies schody ........:crazy:

Dziewczyny czytam właśnie na onecie o matce która zagłodziła swoje maleńkie dziecko normalnie nie moge takich rzeczy czytać po pierwsze rozbeczałam się po drugie ja tego nie mogę pojąć jak można być tak okrutnym przecież jak patrze na takie maleństwa to bym wszystko im dała takie biedne bezbronne dziecko normalnie to się w głowie nie mieści wiecie że ja gdybym mogła sobie na to pozwolić to byłabym skłonna nawet adoptować dziecko albo wziąść w rodzine zastępczą tak mi szkoda tych dzieci jak można nie kochać dziecka nie rozumie...

Witajcie z rana Kochane:-):-):-)!!!

owco- Dziewczyny pisały o tym 1 zamknietym forum (ja też nie mam do niego dostępu) - i tak jak napisała madzia- One nie wiedzialy, że słowo "zamknięte" jest u nas tematem tabu. Dobrze tez madzia napisała, że czlonkinie 2 tabu ...przesiaduja na otwartym i ani trochę go zaniedbały - tu jest taaakkk fajnie!!! Zreszta widać jak ciężko jest się rozstać na noc z BB;-):tak::-D:-D:-D
Raz jeszcze - wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Wiktorka!!! Buziaki :***

a My wstałysmy dziś przed 9:00. Jaga najpeirw była przekochana, a teraz mam ochotę ją gdzies schować - tak marudzi...
Może zaraz wybiorę się z nią na spacer... Może coś to pomoże..
Na dodatek nowy asfalt kładą mi przed domem - i normalnie rece i uszy opadają od tych hałasów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zajrzyj do przepisów:-):-D
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: heeee dzięki

A teraz apel do mamus ktore maja wstep na watek zamkniety..... mysle ze wiecie o co mi chodzi...... dziwnie sie to czyta jak nie ma sie pojecia o co chodzi ...... DZIEKUJE BARDZO :-)
eeeee ale o co loto bo ja nie kumam :eek::eek:

Dziewczyny co do wątku zamkniętego to nie wiem o który wątek chodziło dziewczynom ale Iwee nie wiedziała o tym że tu jest zakaz mówienia o nim a tak na pocieszenie to na wątku zamkniętym i tak nikt prawie nie pisze bo wszystkie siedzimy tutaj :-)

nooo dziwne coooo? jak tak dalej pójdzie to wątek umrze śmiercią naturalną :confused2::szok::szok:

dziewuszki szef do mnie zadzwonił bym dziś i jutro przyszła do pracy :eek::eek:
jak trwoga to do kogo dzwonią?? nie pierwszy raz im dupę ratuje :crazy: a ja w polu nrmalnie, ciuchy "pracowe" nie użuwane on ponad 7 miesięcy, lekko zalatują :baffled: więc ich nie założe, ide w sowich - a niech tylko coś ktoś mi powie :-p kurka no nie mogę się zroganizwoać.... a jutro na 7 do pracy :szok::szok: ciekawe kto mnie obudzi:crazy: leceeee aaapaaaa

reklama
barmanka - nie ma to jak dowiedzieć się z dnia na dzień o szybkim powrocie do pracy:wściekła/y::crazy:..
Pokajał się chociaż coś Twój Szefo (bo po tym jak Cię ostatnio potraktował - POWINIEN)?? Popatrz polska matka (Matka Polka, haha) jest w stanie wszystko zrobić, nawet uratować irlandzką dupe ... ehhh

No ale chyba się cieszysz troszkę, co:sorry:?? Powodzenia Kochana :tak::tak::tak::-):-):-)

Do góry