reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

achhh to o tej kaszce mówiłaś .......
a powiedz mi jak ja podajesz - co dziennie? jak się robi z przepisu z opakowania to ona wychodzi na rzadko (z butelki) czy na gęsto (z łyżeczki)?

też ostatnio nad nią ślepiłam w sklepie ale jakoś w końcu zrezygnowałam :eek::eek:
jak się czuje Nataszka po tej kaszce? z brzuszkiem i kupalkami wsio oki?
Na razie jadla ją raz. I chyba jej tak średnio smakowała. Zrobiłam ją na gęsto i podawałam łyżeczką. Ale teraz jak mi się jabłkowa skończy to będę tą dodawać do wieczornego mleczka i będę robiła z połowy tego co na opakowaniu pisze. A z brzuszkiem i kupkami raczej wszystko o.k.

reklama
Moze sie uda:tak::-D moj "M" to nigdy malej nie uspil,on to ja tylko rozbawia a ja sie wsciekam. Nawet wiecej,nigdy jej nie nakarmil bo sie boi:wściekła/y:

mój też - dzisiaj po prostu popisówke wali. Także wszystko przed Wami.
Poza tym jest sobota - normalnie w tygodniu pewnie sytuacja nie miałaby miejsca:no::crazy:

aaaa - no i muszego tak przetrzymać do kolejnej kupy - moj M jeszcze nigdy nie przebierał Małej z kupska... bo taki delikatny jest i mu sie słabo robi (szkoda, że mi się slabo nie robi jak ponim wchodze do wc!!! czasami to aż oczy mi połzawią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

(szkoda, że mi się slabo nie robi jak ponim wchodze do wc!!! czasami to aż oczy mi połzawią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Rewelacyjne!!!

Ja czasmi też daje te ciasteczka z hippa. Daję 1 lub 2 ciasteczka, ale ja jak je daje to zazwyczaj dodaje je do deserku. Bo czasmi sama Młodej miksuje jabłko z bananem i wtedy daje też te ciasteczko i miksuje.

mój też - dzisiaj po prostu popisówke wali. Także wszystko przed Wami.
Poza tym jest sobota - normalnie w tygodniu pewnie sytuacja nie miałaby miejsca:no::crazy:

aaaa - no i muszego tak przetrzymać do kolejnej kupy - moj M jeszcze nigdy nie przebierał Małej z kupska... bo taki delikatny jest i mu sie słabo robi (szkoda, że mi się slabo nie robi jak ponim wchodze do wc!!! czasami to aż oczy mi połzawią:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Hahaha,jakbym mojego widziala. Nigdy mlodej nie zmienil pampersa,wychodzi z pokoju jak ma kupke:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ona nawet jak siku zrobi to jej nie przewinie. Tez zawsze mowie ze mdleje jak do kibelka po nim ide:-D:no::wściekła/y:

To ja jutro probuje dac jej te ciacho w deserku,zobaczymy moze jej zasmakuje. Kaszke z hippa z biszkoptami uwielbia ale chwilowo ma przerwe :-D bo nie wiadomo czy moze:zawstydzona/y::-D

czesc dziewczyny nadrobilam wszystkie posty wiec na biezaco jestem.

MMATYSIA -teraz dopiero odpisze bo nie mialam czasu.lekarz zadnego syropu nie przepisal bo xavko nie potrzebuje tak powiedzial,ze samo przejdzie ale ci powiem ze ma inny kaszelek niz wczoraj lepszy.daje mu tylko kropelki do nosa.

To ja jutro probuje dac jej te ciacho w deserku,zobaczymy moze jej zasmakuje. Kaszke z hippa z biszkoptami uwielbia ale chwilowo ma przerwe :-D bo nie wiadomo czy moze:zawstydzona/y::-D
A dlaczego nie wiadomo czy może?

Mój Sławek raczej bez problemu przewija Nataszę. Oczywiście przy kupie się krzywi, ale przewinie...

reklama
Do góry