bohaciefka
Fanka BB :)
Dopijam karmi i tez zmykam, mąz grzeje łózko;-). pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, pięknie
Akurat jak nadrobiłam 11 stron to wszystkie się pożegnały.
Nie odpiszę bo nie dam rady (znacie to skądś ) A tak serio to jestem trochę niedysponowana (wypiłam już 2 kieliszki winka)
Wróciłyśmy z Lili do domu tuż przed 21, zrobiłam jej szybką kąpiel i leżałam z cycem na wierzchu prawie godzinę W końcu się zeźliłam i odłożyłam ją do łóżeczka. Popłakała i zasnęła. Uff.
Kupiłam tę IKEA'owską matę dla Lilianki Trochę szkoda mi było kaski, bo w końcu mamy tę okrągłą, ale nie mogę już patrzeć na moje dziecko które złazi z niej na dywan i pochłania wszystkie włoski i kłaczki
No i jeszcze zrobiłam sobie przyjemność i fundęłam sobie hibiskusa (nie wspominałam o tym, ale uwielbiam kwiaty, są moją pasją kocham to miłością bezwarunkową .... ach te hoje ...)
No i parę innych dupereli.
Rodzice mieli oczywiście klapki na oczach, nie widzieli nic poza Lilianką. Moja mama ma na jej punckie bzika, cały czas ją tuli, nie chce odłożyć do wózka a jak odjeżdżałam to wracała do samochodu 4 razy, otwierała drzwi wsadzała głowę do fotelika i całowała niunię Mała też ich uwielbia
Dziadek kupił jej zabawkę w mothercare która strasznie się jej spodobała no i do końca łazikowania miał uciechę jak wnusia piszczała i wzdychała do niej
Ach, wariaci :-)
Aaaaa to ta matka...ja juz kiedys pisalam wlasnie chyba do Mamstud ze mnie sie bardzo podoba....szczegolnie kolorek.....no i jest duza ...ja mam taka 150cmna 200cm....
A z mezem...no coz..niezbyt to fajne ze nie ma go az tak dlugo bo napewno Ci ciezko....no ale z drugiej strony napewno to bardzo dobra praca pod wzgledem zarobkowym....ach w tym zyciu to zawsze trzeba na kompromisy isc...:--(