Moja mama mieszka na Szombierkach,zreszta ja tez tam mieszkalam dopuki mnie do K-ic nie wywialo:-)Oj, to się porobiło... Trzymam kciuki i daj znać...
A to może na Łagiewnikach Mama mieszka?
reklama
M
Marzena80
Gość
AgA mieszkała w Miechowicach. I ktoś jeszcze z Miechowic był, ale nie pamiętam kto..?Moja mama mieszka na Szombierkach,zreszta ja tez tam mieszkalam dopuki mnie do K-ic nie wywialo:-)
M
Marzena80
Gość
Wszystkie rzeczy mamy już przewiezione i stare mieszkanie zdaliśmy, ale ja nadal siedzę u teściów. Tam jeszcze nie wszystko zostało skończone i co najważniejsze prysznic jeszcze nie stoi, a bez tego ani rusz No i tak miałam nadzieję, że w ten weekend się przeniesiemy, ale wpierw stłukła się szyba z tego prysznica nie stojącego jeszcze, a potem okazało się, że mąż na weekend nie wróci No i pewnie jeszcze tydzień tu spędze. Ale mam nadzieję, że w przyszły weekend już się przeniesiemy. Już bym strasznie chciała do siebie. A tym bardziej, że ja od poniedziałku idę do pracy
M
Marzena80
Gość
Roxy a to Nadia jeszcze nie śpi??? Natasza już od 20.00 w łózeczku. I śpi. Z tym nie mamy problemu, bo zazwyczaj ładnie usypia. Czasami zapłacze, to dam jej jeszcze łyczek herbatki i wtedy już śpi. No, ale w nocy się budzi A Nadia przesypia całą noc?
No to jeszcze troszke pracy Wam zostalo ale i tak juz blizej niz dalej:-) oj a z tesciowa w jednym domuchyba bym tego nie zniosla
Co do pracy to powiem szczerze ze z jednej strony to dobrze bo wyjdziesz do ludzi,ja to bez przerwy z mala sama w domu,jedyna rozrywka to jak do mamy pojade.
Nadinka bardzo pozno chodzi spac,jeszcze buszuje na kanapie,zasypia tak kolo 23godz i wstaje o 8 rano,nie je i nie pije w nocy,czasem sie kreci ale daje smoka i spi dalej.
Co do pracy to powiem szczerze ze z jednej strony to dobrze bo wyjdziesz do ludzi,ja to bez przerwy z mala sama w domu,jedyna rozrywka to jak do mamy pojade.
Nadinka bardzo pozno chodzi spac,jeszcze buszuje na kanapie,zasypia tak kolo 23godz i wstaje o 8 rano,nie je i nie pije w nocy,czasem sie kreci ale daje smoka i spi dalej.
M
Marzena80
Gość
Oj no to zazdroszczę tego, że nie pije mleczka w nocy. Ja ostatnio Nataszy nie daje mleka, ale budzi się i płacze, więc mam dla niej zawsze herbatę lub wodę. Czasami wstanę tylko raz, a czasami nawet 4 razy. Ale ja bym chyba starała się przyzwyczajać ją do wcześniejszego chodzena spać. No, bo Wam się też troszkę czasu dla sibie należy;-)
Co ja bym dala zeby Ona wczesniej zasypiala ale juz probowalam i nic z tego wlasnie o 22 wypila mleczko i 5 minut temu zasnela. Ale moze to tez dobre bo spi cala noc,chociaz mojej mamie dala popalic w nocy ale chyba ja brzuszek bolal. Kupilam sinlac bo nie chce zadnych kaszek ani kleiku i wczoraj zjadla i bardzo jej ta kaszka smakowala ale plakala pol nocy,nie wiem dlaczego,zwalilam na ta kaszke.Zrobila kupke i przeszlo jak reka odjal:-)Oj no to zazdroszczę tego, że nie pije mleczka w nocy. Ja ostatnio Nataszy nie daje mleka, ale budzi się i płacze, więc mam dla niej zawsze herbatę lub wodę. Czasami wstanę tylko raz, a czasami nawet 4 razy. Ale ja bym chyba starała się przyzwyczajać ją do wcześniejszego chodzena spać. No, bo Wam się też troszkę czasu dla sibie należy;-)
M
Marzena80
Gość
Jakbym sama nie wykąpała Nataszki i nie położyła spać około 19-20, to najpóźniej właśnie o 20.00 Ona położyłaby się na macie i by zasnęła. Fakt faktem, że ja wiele bym dała, żeby Ona całą nockę przesypiałaA Sinlacu niegdy nie miałam. A dlaczego nie chcesz kaszek podawać?
reklama
Ja chce tylko mloda nie chce,pluje,trzepie sie i prycha,czasem nawet odruch wymiotny sie pojawi no i nawet jak wcisne jej troszke kaszki to ma po nich zielone kupy-masakra. Ha,za to uwielbia te kaszki hippa w sloiczkach ale one sa z manna i nie wiem ile tej manny tam jest.Juz mialam wszystkie smaki i firmy kaszek i nic,be a sinlac wmlucila caly,tzn 120 ml,nie wiem moze za duzo jej dalamJakbym sama nie wykąpała Nataszki i nie położyła spać około 19-20, to najpóźniej właśnie o 20.00 Ona położyłaby się na macie i by zasnęła. Fakt faktem, że ja wiele bym dała, żeby Ona całą nockę przesypiałaA Sinlacu niegdy nie miałam. A dlaczego nie chcesz kaszek podawać?