reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No ja też mykam spać. Nie wiem co mnie z moim dziecięciem czeka w nocy... Tak, że wypadałoby juz się położyć.

Barmanko widzisz, że jakoś klub AA w weekendy nie działa. Ja się ciągle źle czuję, ale czemu reszta nie pije to ja nie wiem:shocked2:?

reklama
Barmanko widzisz, że jakoś klub AA w weekendy nie działa. Ja się ciągle źle czuję, ale czemu reszta nie pije to ja nie wiem:shocked2:?
ooo przepraszam , ja piję
sączę własnie Jasia Wędrowniczka z colą przedtem było Martini Rosso z sokiem jabłkowym :-p ale ,że jest u mnie kuzynka z problemem więc nie mogę siedziec z Wami. Myślami jestem ...fizycznie juz mnie nie ma :*

A dlaczego nie wiadomo czy może?

Mój Sławek raczej bez problemu przewija Nataszę. Oczywiście przy kupie się krzywi, ale przewinie...
Poniewaz nie wiem do konca ile tam jest tego glutenu:zawstydzona/y:na zupkach pisze ze zawartosc glutenu zgodna ze schematem zywienia a tam nie:zawstydzona/y: Ale napisze do nich i sie zapytam:tak:
Barmanko,zapisuje sie do klubu AA,moge??? Jestes pania Prezes,musi byc Twoja zgoda:-) spokojnej nocki:-)

elza - witaj Majóweczko!
mamamatysia - dużo sił, och!!! kobietko a kiedy Ty odsapniesz i ktoś Tobą się poopiekuje i dogodzi?
aga km - a jak idzie marczo usypianie córci?;-)?
marczo - musisz byc fajny facet bo mając taką żonę nie mas innego wyjścia:-).
Klub AA - piję czarne karmi :)

No i ja z dobrymi manierami na bakier - Dobry wieczór!

Ostatnia edycja:
Anateczko,moja mala tez traktuje niekapek jak gryzak,a jak cos sie z niego napije(przez przypadek) to sie krzywi jak by to trucizna byla:-D
A ja juz pije druga lampeczke wina,hihi

bohaciefko - mała wypiła z butli 120 ml mojego mleczka (jestem dumna z niej i...M - bo mi karmienie butelka nie wychodzi - butla za nic nie wygra z moimi cycami), a teraz zrobiłam jej 90 ml modyfikowanego... niestety jest juz płacz (ale ja nie wstaje - Ona musi się nauczyć obsługi innej osoby niz mama, a mojemu M też sie szkoła przyda).
No i jak się domyśliłaś - cała trójca jest na nogach - usypianie w toku:confused2::confused2::confused2:...

aga km - bystrą masz córcię!!!! a co ma z butli ciągnąć jak jej tu mleczko z cycuchów słodko pachnie:-). N aszczęście marczo takowych nie posiada wiec i z butli pociągnie. Niestety z modyfikowanym trudniej ale przyjdzie czas kiedy po prostu ku waszemu zdziwieniu wypije bez protestu:tak:. trzymam za to kciuki i za usypianie też.

aneteczko - to gratulacje dla Ciebie za Twojego M... :tak::-D:-D:-DMojemu M może na poczatku raz sie zdarzyło przeprać pampersa z kupką...ale to był jeden taki przypadek i kupki było mało...
Z siku nie ma problemu... Ale też musze mu delikatnie zasugerowac zeby zmienił pieluchę...:confused2::confused2::confused2:

A z niekapkiem powiem Ci,że u nas dzisiaj był mały sukces - Jaga wypiła 40 ml herbatki!!!

aga km - bystrą masz córcię!!!! a co ma z butli ciągnąć jak jej tu mleczko z cycuchów słodko pachnie:-). N aszczęście marczo takowych nie posiada wiec i z butli pociągnie. Niestety z modyfikowanym trudniej ale przyjdzie czas kiedy po prostu ku waszemu zdziwieniu wypije bez protestu:tak:. trzymam za to kciuki i za usypianie też.

dzieki Ci dobra Kobieto za słowa pociechy i trzymane kciuki:tak::-):-):-) :)************) ... chyba pomoge tym kciukom i grzecznie się z Wami pożegnam (musze położyc się przy dziecku). Do jutra :***

reklama
Do góry