monika1977
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój M siedzi obrażony i filmy przegląda bo poprztykalismy się a kłótnię mój mąż zakończył pytaniem "To co teraz trzeciego nie będzie?" a ja na to " a nie będzie!!!" (chodzi o dzidziusia)ja poluję ostatnio na baileys'a coffee i carmel. bo jezszcze nie próbowałam. :-)
a na razie otwieram piwo - heineken (mmatysia ;-) ) a M. robi pieczywo czosnkowe. ;-p
Trzeba było wczesniej napisać,teraz to tylko mogę chuchnąć oparamiMmatysia zostaw tego winka i dla mnie trochę...;-)
Roxy, ale Ci dobrze. Jak ja bym tak dziecko sprzedała dziadkom i się wyspała wtedy!!!
Moniqsan nie martw się będzie 2000!!!
Ale Ci dobrzeNie martw się klient mojego M znów jedzie na Chorwację więc za kilka dni bedzie nowa dostawa:-);-)
Szkoda że daleko mieszkamy, bo bym takiego trzaskacza i sobie zażyczyła.... Tyle że to pewnie słodkie ...Nie martw się klient mojego M znów jedzie na Chorwację więc za kilka dni bedzie nowa dostawa:-);-)
Słodkie jak diabli,ale mieszam z woda mineralną.Szkoda że daleko mieszkamy, bo bym takiego trzaskacza i sobie zażyczyła.... Tyle że to pewnie słodkie ...
Nie będzie Cię jutro głowa bolała?
Trzeba było wczesniej napisać,teraz to tylko mogę chuchnąć oparami![]()
Wlasnie,dziwne jest to ze jak mlodej nie ma to mnie sie spac nie chce i wstaje rano bez problemu,zawsze sobie obiecuje ze sie wyspie ale nigdy nie wychodzi:-(Mmatysia zostaw tego winka i dla mnie trochę...;-)
Roxy, ale Ci dobrze. Jak ja bym tak dziecko sprzedała dziadkom i się wyspała wtedy!!!
Moniqsan nie martw się będzie 2000!!!