reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ela123456 oj widzę że małego rozrabiake masz :shocked2:
tsarina oj jednak ząbki Izy nie dają za wygraną ale pomyśl że ty już będziesz miała za sobą a my to dopiero zaczniemy :confused2:
aga nie przejmujcie się na pewno wybiega tak samo było z małym siostry M bardzo przybywał 1 miesięcznie a teraz chudzinka z niego

reklama
tsarina oj jednak ząbki Izy nie dają za wygraną ale pomyśl że ty już będziesz miała za sobą a my to dopiero zaczniemy :confused2:

ja to mam szczęście, córka mojej koleżanki do tego miała temp, wymiotowała i robiła zielone kupki, nie mogła nic jeść i nie chciała pić, to dopiero horror... przy tej okazji dowiedziałam się, że dentysta dla naszych maluszków to pedodont... nawet nie wiedziałam, że jest taka specjalizacja:rofl2:

dobry wieczór majóweczki,

widzę, że klub AA się już zbiera :-) Dołączam z lampką czerwonego półwytrawnego hiszpańskiego winka (pijam tylko takie)

M na popijawie w Poznaniu, Andrzej ogląda Epokę Lodowcową, a ja na BB, aha Gaba śpi. Położyłam ją o 19 i już raz się obudziła...Eh...

tsarinko współczuję przejść z Izą Mirką, pociesz się, że wszystko kiedyś mija...

Aga_k_m ja na Twoim miejscu byłabym dumna z wielkości Jagi, duża piękna dziewczynka, a najważniejsze, że tak pięknie przybiera na cycu, a nie na sztucznym.

mamamatysia fajnie masz z tymi imprezkami, ja dziadzieję w domu już ładnych parę miesięcy, czuję się jak prawdziwa kura domowa....

aha, imp witaj!

m&m's gdzież Ty??

jolu a coś zaszkodziło dziewczynkom czy tylko tak bez powodu?

moniqsan ja już Ci kiedyś pisałam, że uwielbiam Twoje poczucie humoru, prawda? :-)

moniqsan ja już Ci kiedyś pisałam, że uwielbiam Twoje poczucie humoru, prawda? :-)
pisałaś, bardzo mi miło, tyle że nie wiem z czego tak się śmiejesz, bo jeśli z żartów z agikm ... to nie radzę ... ona jest czarownicą (Lili dziś non stop na cycu wisi) :-D:rofl2::laugh2:
uważaj, chyba że chcesz mieć big baby :-D:evil::wink:

reklama
jolu, to miałaś dziś przejścia ... nie zazdroszczę :no:
A czy może dziewczynki nie jadły dziś żółtka? Już kilka razy słyszałam o wymiotowaniu dzieciaczków po, mówiąc Twoim jęzekiem - yolku :-D (użyłam tego słowa, bo zawsze mi się podobało ... śmieszne jest)

Do góry