martalis
mama 24 h
jola to mialas dzis" fajny "koniec dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A coś ci w ogóle dał???mmatysia-jakos trzeba przecierpiec kaszel,tylko mi dziwne ,ze zadnego syropu nie dostal. to juz drugi raz jak bylam.
:-):-):-);-);-):-):-):-)no to widzisz jak się zgadzamy...?!!!
No to ci panny ładny prezent zrobiłyBozeszzzzzz....wlasnie skonczylam szorowac dywan...wczesnie j musialam wykapac dziewczyny i sama tez wskoczyc pod prysznic.....a to dlaczego...a no dlatego ze moje panny zmowily sie dzis i takie fontanny obie puscily ze musialam nawet wlosy umyc..........a dywan.....mam jasny w pokoju....
...juz nie wspominajac o ubrankach ich i moich ciuchach...
.....wrrrrrrr ale jestem zla......
......szkoda tylko mi tych moich biedactw bo wogole nie wiedzialy co sie dzieje.....:-
-
shocked2:
Dobra spadam bo musze pranie teraz wstawic...no i mam nadzieje ze wszystko sie odpierze....jesli nie to coz biale spodenki dresowe i nowe bluzeczki pojda do kosza....:--
-(
Działa, działa tylko pewnie kapie dzieci;-).Ja się przyłączę tylko okąpię piekielną dwójkę;-)dzien dobry dziewuszki a raczej dobry wieczor
Czy dzisiaj klub AA dziala?? Jezeli tak to zapraszam![]()
dzien dobry dziewuszki a raczej dobry wieczor
Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega. Zresztą widziałam mojej o rok starszej kuzynki... Jaki z niej był pulpet jak była mała!!! O matko!!! A teraz taki szczypior, że ho, ho! Aż za ho!
Noo ... Natasza może wybiega(te uśmieszki oczywiście w kierunku agikm
)
oj działa, jak nie zapije nerwów, to mnie szlag trafi... 5g spaceru, 1,5 jazdy samochodem, żeby moje kochane maleństwo zapomniało o ząbkach, efekt? przegryzła gryzak- ten co się wodą napełnia... to kupiłam jej nowy... ja oszaleje, no mam dość, nóg nie czuje, pleców nie czuje, palce mam poobgryzane (smarowanie żelem dziąseł), za godz przybywa mąż z odsieczą, a ja do kąpieli Izy zrobię sobie Lecha... a potem szturm na monopol.... oci... pieć idzie! Nawet Was nie mam jak nadrobić, nie wiem, komu gratulować urodzin, wybaczcie... a Gorzkiej jak nie ma tak nie ma... a nie musiałabym do monopola biegać...