reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Bozeszzzzzz....wlasnie skonczylam szorowac dywan...wczesnie j musialam wykapac dziewczyny i sama tez wskoczyc pod prysznic.....a to dlaczego...a no dlatego ze moje panny zmowily sie dzis i takie fontanny obie puscily ze musialam nawet wlosy umyc.....:szok::szok::szok::szok::szok:.....a dywan.....mam jasny w pokoju....:szok::szok::szok::szok:...juz nie wspominajac o ubrankach ich i moich ciuchach...:szok::szok::szok:.....wrrrrrrr ale jestem zla......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......szkoda tylko mi tych moich biedactw bo wogole nie wiedzialy co sie dzieje.....:-:)-:)shocked2::shocked2:

Dobra spadam bo musze pranie teraz wstawic...no i mam nadzieje ze wszystko sie odpierze....jesli nie to coz biale spodenki dresowe i nowe bluzeczki pojda do kosza....:-:)-:)-(
No to ci panny ładny prezent zrobiły:szok:
.A z czego takie fontanny???Mam nadzieję, że nie łapie jakaś infekcja:eek:

dzien dobry dziewuszki a raczej dobry wieczor

Czy dzisiaj klub AA dziala?? Jezeli tak to zapraszam :cool:

oj działa, jak nie zapije nerwów, to mnie szlag trafi... 5g spaceru, 1,5 jazdy samochodem, żeby moje kochane maleństwo zapomniało o ząbkach, efekt? przegryzła gryzak- ten co się wodą napełnia... to kupiłam jej nowy... ja oszaleje, no mam dość, nóg nie czuje, pleców nie czuje, palce mam poobgryzane (smarowanie żelem dziąseł), za godz przybywa mąż z odsieczą, a ja do kąpieli Izy zrobię sobie Lecha... a potem szturm na monopol.... oci... pieć idzie! Nawet Was nie mam jak nadrobić, nie wiem, komu gratulować urodzin, wybaczcie... a Gorzkiej jak nie ma tak nie ma... a nie musiałabym do monopola biegać...

Czy dzisiaj klub AA dziala?? Jezeli tak to zapraszam :cool:

ja juz się przyłączam - niestety z Karmi, ale dobre i to;-):tak::-D

Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega. Zresztą widziałam mojej o rok starszej kuzynki... Jaki z niej był pulpet jak była mała!!! O matko:szok:!!! A teraz taki szczypior, że ho, ho! Aż za ho!

no właśnie wiem... tylko wiesz, jak czytam wagi innych dzieciaczków, to mam mieszane uczucia względem Jagódki :baffled:- Ona od samego początku przybierała ponad kg na miesiąc:sorry:.
Zresztą i M i ja nie byliśmy pulpetami w dzieciństwie. Teraz tez nadwagi nie mamy (wiadomo chciałoby się ważyć mniej - ale to tylko tak dla siebie.. z przyczyn wizualnych;-):-D:-D:-D) - wszystko w normie.

Noo ... Natasza może wybiega :-D:-D:-D (te uśmieszki oczywiście w kierunku agikm :rofl2:)

no masz rację - Jagódka "wyroluje" sobie swoje kilogramy i słodkie wałeczki na pewnej kruchej Lilijce i jej wątłej mamusi (moniqsan bodajże jej na imię) :-p:-p:-p HA HA HA;-):-D:-D:-D

oj działa, jak nie zapije nerwów, to mnie szlag trafi... 5g spaceru, 1,5 jazdy samochodem, żeby moje kochane maleństwo zapomniało o ząbkach, efekt? przegryzła gryzak- ten co się wodą napełnia... to kupiłam jej nowy... ja oszaleje, no mam dość, nóg nie czuje, pleców nie czuje, palce mam poobgryzane (smarowanie żelem dziąseł), za godz przybywa mąż z odsieczą, a ja do kąpieli Izy zrobię sobie Lecha... a potem szturm na monopol.... oci... pieć idzie! Nawet Was nie mam jak nadrobić, nie wiem, komu gratulować urodzin, wybaczcie... a Gorzkiej jak nie ma tak nie ma... a nie musiałabym do monopola biegać...

ojjj -współczuję... tak opowiadałam wczoraj swojemu M o ząbkach Twojej Izy, że aż wzięliśmy Naszą Niuńkę pod lupę w celu ogledzin górnych dziąsełek - a tam...cisza... pewnie te 2 dolne ząbki będą jej długo same służyły...

reklama
diobra pizza sie piecze. A ja dzisiaj bylam na rozmowie z pania macka poniewaz macius w teatrze pobil sie z chlopakiem oczywiscie macius wygral walke a wczoraj uciekl pani w szkole poniewaz nieuwierzyla mu ze to nie on pierwszy zaczal bojke ale tym razem w szkole:) wiec macius co zrobil... wkurzyl sie i uciekal pani a pani go gonila po calej szkole wyobrazacie sobie jak to musialo wygladac ?? :) to co pani mowila to mnie nic nie zaskoczylo bo m mowi o wszystkim nam. Wiec dziewuszki na razie macie male problemy zwiazane z dziecmi :)

Do góry