reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
CZESC!

Napisze cos na szybkiego, bo mi Julka w lezaczku juz jeczy. Wytrzymala nadrabianie tego co naklikalyscie, wiec szacun dla niej.

Porusze temat zabkowy, bo my z utesknieniem wygladamy naszych.... Czasem ma tak czerwone dziasla, ze mam wrazenie, ze pekna za moment i wyskocza zeby :-)
Jola gratuluje zabkow! A Tsarina! Powiedz Izie Mirce, zeby sie opanowala! Bo zaraz bedzie cala klawiatura "kompletna"!

Oj.... chyba nie dam jednak rady popisac. Ide cyca zapodac i moze jeszcze wroce. Chociaz dzis mam jechac z podaniem do pracy "o przywrocenie".

POZDRAWIAM~!

Dla Ciebie jesteśmy łaskawe :rofl2:

najgorzej że agakm gdzieś znikła ... obraziła się? :sorry:

no pewnie, że się obraziłam :-p:-p:-p, baaaa - Jagódka też się obrazila i zaczęła swoje fochy na mojej osobie poodgrywać :wściekła/y::sorry::-p- nikt się z mojej córci nie ma prawa śmiać!!! - no ma dziewczynka calineczkowe gabaryty, ale to nie znaczy, że zawsze tak bedzie:eek::confused2: (mam taką glęboką nadzieję;-):-D)

Imp, allaa - witajcie i zapraszam do czestszego udzielania się!!!

martalis - jak najbardziej możesz juz zacząć tą dietkę. Nie głodzisz się, poza tym dostarczasz organizmowi dużo bialka -więc... polecam

martalis, monika - prosze bardzo :-):-):-)
chyba zaczne juz 3tydzien przepisywac ;-):-D

Dowiedziałas się? Już poIeciała.
A gdzie reszta towarzystwa?Mmatysia gdzieś zagineła.
Noooooooooo, dooowiedziałam się...

Internet mi się rozłączył i od kilku minut próbowałam napisać tego posta i mi nie wychodziła. Pisałam jeszcze, że wszystkie się gdzieś pochowały, ale w miedzy czasie Aga się pojawiła. Ale Ty pewnie zaraz znikniesz. Bo my to chyba jednak mamy wspólnego męża, bo mojego nie ma i nie będzie:no: Jestem zła, wściekła i jest mi źle!!!

ale to nie znaczy, że zawsze tak bedzie:eek::confused2: (mam taką glęboką nadzieję;-):-D)
Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega. Zresztą widziałam mojej o rok starszej kuzynki... Jaki z niej był pulpet jak była mała!!! O matko:szok:!!! A teraz taki szczypior, że ho, ho! Aż za ho!

Dzień dobry a już właściwie dobry wieczór:sorry:.No po ostatnich dniach "posuchy" dzis do nadrabiania tylko 7 stron:eek:
A wczoraj w ogóle miałam dzień kurierów. Bo wpierw przyszedł mój telefon:-D!!! Nie kamień - tym razem telefon!!! A potem przyszedł fotelik dla Nataszy!!! I chyba jej się spodobał, bo bardzo chętnie w nim siedziała!!!

Przede wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia:-).
Jak tam fotelik?Kupiłaś te Ramatti?Wklejaj zdjęcia jeśli możesz.My zamawiamy w poniedziałek:-)
A ja widzę, że wszystkie poszły schabowe robić... Ups! Pomyłka! Przecież dzisiaj piątek...
Mi mięcho najlepiej w piątek smakuje;-)
WogóIe wyrodna ze mnie matka.Jedno dziecie śpi w wozku na baIkonie a drugie Ubrane Iata po baIkonie.:confused:.Spacer od bębniony.
Niezły patent muszę wprowadzić w życie:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
czesc kobitki,
ja po 2 dniach wracam mialam zatrucie pokarmowe ale juz wszystko dobrze.myslalam ze nie moge karmic ale pszukalam troche w necie i wyszlo ze moge.
z xavkiem bylam tez u lekarza bo ma gleboki kaszel ,przejdzie mu to powiedzial.
Biedny Xavcio:-(.Kaszel potrafi wykończyć malucha i mamę. Coś o tym wiem bo mam mega kaszel od poniedziałku razy dwa:crazy:.Dużo zdrówka dla malutkiego:-)
Słonko-Jula ma chyba uczulenie na BB:-D
Dowiedziałas się? Już poIeciała.
A gdzie reszta towarzystwa?Mmatysia gdzieś zagineła.
Dziękuję Monisiu,że o mnie pamiętasz:-):-):-):-):-).Nie zniknęłam tylko szykuję się do niedzielnej imprezy urodzinowej(trzeciej).M się śmieje, że się tydzień rodziłam:sorry:.Prócz tego zaganiam Matiego do lekcji bo musi nadrobić zaległości z całego tygodnia a woli bajki oglądać:wściekła/y:

Witaj Imp.
Widzę, że ostatnio nowych majówek przybywa:-)

reklama
Ja się tym nie przejmuję. Jak zacznie chodzić to wybiega.

Noo ... Natasza może wybiega :-D:-D:-D (te uśmieszki oczywiście w kierunku agikm :rofl2:)

szykuję się do niedzielnej imprezy urodzinowej(trzeciej).M się śmieje, że się tydzień rodziłam:sorry:

No to ja już wiem kto zorganizuje u siebie imprezę dla wszystkich majóweczek :-D:-D:-D
Z taką wprawą ... no i warunkami (mieszkalnymi) ... :tak::-):rofl2::-p
A tak swoją drogą to Ty niezła imprezowiczka jesteś :tak::yes::tak::yes:

Imp
Twierdzisz że chodziłaś do tej samej przychodni na ćwiczenia :tak:
Ja chodzę na Romera :tak:
Do której pani chodziliście?
I kiedy?
Może się nawet kiedyś spotkałyśmy :confused: :happy:

Do góry