reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a jak byś ją tak zostawiła po tym cycusiu w łóżeczku niech sobie pogada do ściany czasem pomarudzi aż uśnie u nas to działa

Ha!
Niestety
Tego już próbowałam.
Jak odkładam ją do łóżeczka to ona oczywiście kopyrta id razu na brzuch (Lili jak tylko nie śpi to jest wyłącznie na brzuszku) i ryczy, ryczy i ryczy ... Raz ją tak przetrzymałam z pół godziny. Jak przyszłam była wymęczona, musiałam ją wziąć, nakarmić i biedna zasnęła.
Także wychodzi na to samo, tyle że dziecko spłakane.
Niestety, u nas Twój system nie działa ... a chciałabym :sorry:

Ej, właśnie zerknęłam na ilość swoich postów. Oni tu jakoś je kasują? Bo wydawało mi się że miałam kilka postów do 1000 a tu coś się cofnęło. Nie to żeby mi to bylo do czegoś potrzebne ale cholerny ze mnie wzrokowiec i rzuciło mi się to w oczy właśnie :confused2:

reklama
Moniqsan...ty przynajmniej sobie lezysz...a ja siedze i bujam....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A jesli chodzi o pozostawienie...to u nas aaaaaaabsolutnie to sie nie sprawdza.....wczoraj np. zostawilismy w lozeczku Amelie i darla sie przez pol godziny a jak ja wzielam na raczki to musialam jej bodziaki zmienic bi=o byl caly mokry ..tak sie spocila....a knychala jeszcze potem chyba z 15minut....juz wole siedziec i bujac.....:sorry::sorry::sorry:

A ja nie dolacze sie do klubu AA ale za to wlasnie wcinam zapiekane brokulowa z niebiesklim plesniowym serem Stilton...pyyycha....:tak::tak:

Jolu jak ja bym chciała choć raz do ciebie na obiad się wprosić :-ptak to pysznie wszystko brzmi ale troszke za daleka mam :rolleyes:

Joluś pewnie zmęczona jesteś. Nie przejmuj się że czasem je zostawisz w pokoju obok, ja czasem też tak z Mają muszę zrobić. Jej się nic nie stanie a ja skundę odreaguję.
Gratuluję ząbków Alicji :-)

A mój "Maniek" wyobraźcie sobie podciągnęła się w łóżeczku i stanęła sama! no normalnie aż mi szczena opadła.:szok::szok::szok::szok:

A ja pierogi najbardziej lubię z kapustą i grzybami!! och aleście mi smaku narobiły.

Ostatnia edycja:
Moniqsan...ty przynajmniej sobie lezysz...a ja siedze i bujam....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No tak :sorry:
Chociaż sama nie wiem co lepsze.
A w czym bujasz?
Bo gdyby to bujanie miało przyspieszyć cały ten proces ...
Z drugiej strony średnio mi się widzi przyzwyczajenie Lilii do takiego zasypiania, bo potem w życiu tego nie oduczę.
Chociaż ... jak niby będę ją usypiać jak przestanę dawać cysia :confused2: Butelki też nie będzie (jeszcze nigdy nie dostała, a teraz to już nawet nie spróbuję)
Bo wiesz, to leżenie wcale też fajne nie jest. Ja mam mało cierpliwości, już bym chciała wstać, przyjść, zobaczyć co w tv, zajrzeć na BB, a muszę leżeć jak kłoda :crazy:

A ja nie dolacze sie do klubu AA ale za to wlasnie wcinam zapiekane brokulowa z niebiesklim plesniowym serem Stilton...pyyycha....:tak::tak:

Nosz kurna, następna. Nawet nie mam z czym konkurować. Grochówka i naleśniki już mi się przejadły.
W sumie to ... hmmm
Kupiłam dziś brokułka, jakiś pleśniowy też by się znalazł (chyba mam lazur gold), także ... jak to robisz?

reklama
Hej,
no ale kusicie tymi pierogami;-)! Ja tez uwielbiam, najbardziej z serem - zarówno na słodko, jak i ruskie:tak:.

Jolu i Tsarino,
gratuluję ząbków:happy:

Kasiu,
Zycze Filipkowi, żeby szybciutko sie zagoiło:tak:

Ja juz idę spać, wyjeżdżam na 2 dni, więc pokażę się dopiero w niedzielę.

Buźka:rofl2:

Do góry