reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wow, tsarina, to niesamowite. Tyle ząbków ... :-)
A ta szczoteczka ... hmmm... nie wiem jak wam, ale mnie się z jednym kojarzy :rofl2::-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D he he he he :-D:-D:-D:-D

Kochaniutkie dziękuję bardzo za troskę :tak: tak mi się miło zrobiło że jeszcze o mnie pamiętacie. Wyniki będą jutro rano, tata ma odebrać więc jak tylko będę coś wiedziała to na pewno napiszę :tak:

hahaha -tak -jestem z B-ca:tak::-):-):-) Spotykamy sie???

za niedługo wybieramy się do Legnicy (do galerii Piastow, na Chojnowską no i do tych sklepów wokół Auchana) - u nas niestety marny wybór zakupowy...No i M ma problem w wyborze butów - rozmiar 48...

Jasne czemu nie wsiadam w autko i spotkamy się może być na zakupkach :tak:

A ja lubie robic pierogi :tak:w ogole lubie gotowac :tak:i uwielbiam polska kuchnie :tak:tylko musze miec spokoj w kuchni ale ostatnio Ania nie odpuszcza jak tylko widzi ze robie np pierogi,kopytka(dzisiaj)lub pieke ciasto to ona jest pierwsza do pomocy,a wtedy w kuchni jest pobojowisko:-D

Ojej no ... przestańcie już o tych pierogach :crazy:
Ja ubóstwiam ruskie. Ale bardzo mam wielkie wymagania. Muszą mieć w środku dużo cebulki i lekki mięciutki farsz, oczywiście porządnie doprawiony, żaden mdły u mnie nie przejdzie. Kiedyś odkryłam kilka przecznic dalej takie domowe ... pyszota ... i ciasto dakie delikatne, że rozpływa się w ustach. mmmmmm, rozmarzyłam się ... Ale samej nie chce mi się tam latać, najfajniej jest jak wpadnę na pomysł i wsysyłam męża ... czuję się wtedy jak w ciąży kiedy czasami (CZASAMI!!!) czegoś mi się zachciało :-D:rofl2:

A ja codziennie usypiam Lilię około godzinę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kiedyś było tak pięknie, kąpiel, cyc, przy cycu śpioch i do łóżka, pobudka rano. Teraz nie potrafi już zasnąć przy cycku, podsypia, ale jak poje to leży i gada do ściany, okna, obrazów i po około 30 minutach znów przysysa się do cyca. No i czasami jest jeszcze powtórka z rozrywki. A ja leżę tak, gniję i dostaję szaleju. Prawie się modlę żeby szybko minęło jej gadulenie i żeby zaraz łapała cysia. Może ktoś ma na to jakiś pomysł ??? :confused2::confused2::confused2:

Idę naleję sobie winka :sorry::sorry::sorry: Skoro florencja mówi że dziś święto, to nie będę profanować i pić herbatki :-p
Mam jeszcze białe vina maipo w lodówce. Mąż nie będzie pocieszony jak wróci i zobaczy że je otworzyłam bez niego ... ale cóż - siła wyższa :laugh2::-p

reklama
a jak byś ją tak zostawiła po tym cycusiu w łóżeczku niech sobie pogada do ściany czasem pomarudzi aż uśnie u nas to działa

Do góry