reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny...ratujcie.....normalnie juz nie daje rady z moja dwojka.....poprostu dwa male wcielone diably.....:szok::szok:
Placza i jecza na przemian.......:no::no::no: i to juz tak od godziny....najchetniej to bym wyszla i je zostawila same...:szok::szok::szok:

reklama
Nieslysze wlasnych mysli ........

Tsarino...u nas ta szczoteczka sie nie sprawdza...dziewczyny za zadne skarby na swiecie nie daja sobie wlozyc palca do buzi.....:no::no: Ja mam taka.....

A teraz ostatnio kupilam taka zwykla malutka szczoteczke i dziewczyny uwielbiaja jak im sie po dziaselkach "jezdzi"

Wisdom Kids Step-by-Step Toothbrush 0-2 Years - Boots

A raczka to gryzaczek......wiec dziewczyny maja zabawe....:tak:

Bozesz ale jestem okropna ...zamknelam dzwi od pokoju bo juz niemoge wysluchac tych placzow.....:szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

na szczęście za bardzo nie poszalałyście i gładko poszło
Jolu gratulacje ząbków i to dwa na raz
moniqsan no wiesz taka niewinna szczoteczka i takie myśli :-D:rofl2:a i gratulujemy nowych sylab :tak:

Filipek jakoś dotarł do wieczora był marudny i pilnowałam żeby rączek nie pchał do buzki ale widziałam że ten języczek nie był już taki sztywny a teraz czekam aż go wywali na brodę mam nadzieję że jutro to zobaczę :-p

kasiu - oby Filipek szybko zapomnial o tym co go dzisiaj spotkało:tak::happy:. I oby "bubu" szybciutko się zagoiło.

Jola - gratulacje dla Ali - nono 2 ząbki - super:tak::-):-):-):-)!!!
Niestety nie wiem jak mogłabym Ci pomóc w uspokojeniu piekielnej dwójeczki, ja mam czasami problem w ujarzmieniu pojedynczego diabelniaka:sorry:... Cierpliwości i nowych pokladów sil Ci zyczę - buziaki :****

Tsarina - noo dla WAS to OGROMNE GRATULACJE składam.. Jola pisała o Ladygab (która ma córeczkę o miesiąc starszą od Izy), a Wy już posiadacie 5 ząbków a kolejne 2 czekają w kolejce - jestem pod wrażeniem:tak::szok::-D:-D:-D

a My dziś padłyśmy po długaśnym spacerku, i ciężkim obiadku - dziś znowu kupiłam pierożki z świetnej garmażerki - mniammmm.
Wstałyśmy z Jagą o 20:20... A teraz próbujemy ją pomęczyć do czasu kapieli i kolejnego spania...

Także ja dzisiaj raczej długo z Wami nie popiszę.

Małgoss - pytałaś, czy jak uśpie Jagę to mogę wstać - otóż.. nie bardzo - zawsze po wieczornym usypianiu jak od niej odejdę to maxymalnie po poł godziny moja Niunia ma oczka jak 5 złotych i zabawa zaczyna się od nowa...

a co do klubu AA - dziś znowu zrobiłam sobie małą dawkę gina... No i poszłam spać, hehehehe:-D:-D:-D Kurcze - normalnie alkoholiczka sie ze mnie robi...

Nieslysze wlasnych mysli ........

Tsarino...u nas ta szczoteczka sie nie sprawdza...dziewczyny za zadne skarby na swiecie nie daja sobie wlozyc palca do buzi.....:no::no: Ja mam taka.....

A teraz ostatnio kupilam taka zwykla malutka szczoteczke i dziewczyny uwielbiaja jak im sie po dziaselkach "jezdzi"

Wisdom Kids Step-by-Step Toothbrush 0-2 Years - Boots

A raczka to gryzaczek......wiec dziewczyny maja zabawe....:tak:

Bozesz ale jestem okropna ...zamknelam dzwi od pokoju bo juz niemoge wysluchac tych placzow.....:szok::szok::-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jolu szczoteczkę mam taka samą(zwykłą) i Fifi jak ja widzi to aż w wannie podskakuje-uwielbia masażyk.Przykro mi,ze dziewczynki dzisiaj nieznośne:-( ale czasem są takie dni.taki już nasz los:frown:.Ty przynajmniej bedziesz kiedyś miała w nich oparcie ja tylko w synowych:-(

Kurcze dziewczyny dzisiaj swieto mlodego wina a tu puchy takie no nieladnie:tak: tzn ja nie omieszkam wyoic szklaneczki czerwonego wytrawnego ale mam tylko Wloskie ale tez tegoroczne wiec mysle,ze ujdzie w tloku:tak:
Gratuluje zabkow wszystkim zebuszkom moj Krzysio marudny juz trzeci dzien takze mysle ze to juz juz niedlugo:tak:
Ja juz pytalam was wczoraj o szczoteczki bo ja kupilam tydzien temu taka zwykla z gryzaczkiem i teraz w kapieli Krzysio jest w siodmym niebie:tak:

mój właśnie powiedział że przez to BB alkoholiszką zostane :sorry:
aga_k_m ty jesteś z Bolesławca ?

hahaha -tak -jestem z B-ca:tak::-):-):-) Spotykamy sie???

za niedługo wybieramy się do Legnicy (do galerii Piastow, na Chojnowską no i do tych sklepów wokół Auchana) - u nas niestety marny wybór zakupowy...No i M ma problem w wyborze butów - rozmiar 48...

reklama
Aga.k.m....dziekuje Ci za gratki......a u mnie nareszcie sie uciszylo i Alicja zasnela a Amelia jeszcze sie kreci ..no ale chociaz juz nie placze......
bo juz 4 razy dzis bralam przeciwbolowe bo niedosc ze strasznie sie czuje to jeszcze glowa mi peka od samego rana.....
A na te pierozki to i narobilas smaczku......a z serem moze.....bo ja uuuuwielbiam z serem.....:tak::tak::tak:

Mamamatysia, Florencja...wlasnie ja to juz kupilam ta malutka szczoteczke chyba juz ze dwa miesiace temu a teraz niedawno kupilam druga bo byla walka....ale dziewczyny naprawde ...leza i sie nieruszaja jak im sie masuje dziasla....zreszta moje panny to uwielbiaja jak im sie uszy czysci lub obcina paznokcie.....ani drgna....:tak::tak::tak:

Moniqsan.....oj szkoda ze tata nie bedzie widzial jak cora szaleje....to wlasnie sa uroki siedzenia non stop z maluchami.....nic nam nie umknie.......
Widzisz .....moze zabkow jeszcze Lili nie ma ale za to gadulka z niej sie robi....:tak::tak::tak:

Kasiu....Tobie tez dziekuje ........a Fifi napewno jutro na przywitanie z rana wypnie jezyczek do samej brody.....:tak:
Moja Alicja zaczela nawet sie ciagnac za jezyk...wysowa go a pozniej lapka ciagnie..jak jej sie przerywa to ryk....:shocked2::shocked2:

A no i musze sie pochwalic nowa umiejetnoscia moich diablatek.......na slowko kiss kiss daja prawa raczke do pocalowania.......:-):-):-)

Dziewczyny ...mowie Wam jaka cisze mam.......normalnie dziekuje Bpgu ze juz poszly spac bo chyba bym niewytrzymala kolejnej godziny....:no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry