reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jak ją sklonuje to Ci podeślę:tak:- chociaż ma 3 siostry i wszystkie sa takie fajne:tak:
A czy Ty masz teścia? bo nie pamiętam:sorry:

AgA....mam...ale tesc to jest taki zamkniety w sobie....a wogole chyba tez mnie nie lubi....:-:)-:)-(.....choc powiem Ci ze jak teraz ostatnio byl;ismy w Polsce i byly juz dziuewczynki to on tak jakbuy bardziej taki milszy sie zrobil....nie dla mnie ..dla dziewczynek....zawsze z checia przychodzil...bujal....:tak:.....

Ja wogole zawsze myslalam ze mam fajnych tesciow a tu ostatniuo taki zonk...:szok::szok:.....

Ostatnia edycja:
reklama
ona nawet chciala ( jak byla pierwsza wersja jak bylam w ciazy ze u niej zamieszkamy ) ze wezmie malego do pokoju obok swojej sypialni :szok: tylko nie bardzo ja zrozumialam ja bym musiala caly dom prawie przejsc aby wstac do dziecka :szok: a juz nie ma szans abym uslyszala jak placze w nocy

:eek::eek::eek::eek:...:-D:-D:-D:-D:-D dobre....

Żeby nie zaśmiecać to tylko jeszcze napisze ze Ona jak idzie ulic to uśmiecha sie do ludzi których mija....:tak: a ludzie...albo oddają uśmiech albo patrzą jak na nienormalna.....:-D
acha no i jak stiomy na dworcu pkp w 100 os. tłumie to kazdy menel do niej po prosbe przyjdzie....a ona zawsze cos kazdemu da....:eek:

Mnie tylko meczy to ze ona nie potrafi usiedziec- bola ja nogi jak siedzi i ciagle cos musi robic...i zawsze jak wpadnie na kawe to pyta co mi pomóc....jak mówie ze nic...to ona..."to ja chociaz Ci odkurze":sorry:

A jak wpada na obiad to przywozi swój obiad swoj deser dla nas i ...swój obrus....(no ale tu to juz przegiecie):confused2:

KONie
c

A u nas dzis 16 stopni i prz\epiekne sloneczko....:-):-):-):-)

JOLA no co ty u nas wlasnie sie rozpadalo...

wiecie co ja Wam zazdroszcze mimo wszystko tesciowek... ja niby mam ale nawet jej na oczy nie widzialam.... dziwne wiem, ale to skomplikowana sytuacja...:zawstydzona/y::-D

TSARINO gratulacje zabkow :-) a z ta lyzeczka to dalas czadu :-D:-D

BARMANKO nie martw sie ze nie bylo pozegnania z cycusiem. zrobilas co trzeba zeby Marcelitko byl zdrowiutki i szczesliwy. Zrobilas co sie dalo i za to ci chwala :-):tak:

Aga siostra jes nieoceniona... :eek::shocked2:ja nie wiem ale chyba kazdy by chcial pozajmowac sie malym dzidzusiem, to chyba nawet przyjemosc a nie obowiazek, tym bardziej na przyslowiowe 15 min.... ja tez mam siostre i wrecz placze mi do telefonu ze do niej nie przyjezdzamy, a jak sie zobacza to z oka jej nie sposzcza...

MARTALIS ZDROWKA DLA SYNKA...

a czy dzis swietujemy jakas miesiecznice??

Żeby nie zaśmiecać to tylko jeszcze napisze ze Ona jak idzie ulic to uśmiecha sie do ludzi których mija....:tak: a ludzie...albo oddają uśmiech albo patrzą jak na nienormalna.....:-D
acha no i jak stiomy na dworcu pkp w 100 os. tłumie to kazdy menel do niej po prosbe przyjdzie....a ona zawsze cos kazdemu da....:eek:

Mnie tylko meczy to ze ona nie potrafi usiedziec- bola ja nogi jak siedzi i ciagle cos musi robic...i zawsze jak wpadnie na kawe to pyta co mi pomóc....jak mówie ze nic...to ona..."to ja chociaz Ci odkurze":sorry:

A jak wpada na obiad to przywozi swój obiad swoj deser dla nas i ...swój obrus....(no ale tu to juz przegiecie):confused2:

KONiec

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bola ja nogi jak siedzi:confused2::cool2::szok::-D tym razem ja oplulam monitor na szczescie nic nie jadlam..

Dzień dobry, Majóweczki

Czy u Was tez jest taka piekna pogoda?:cool2: U nas świeci słoneczko.
Jestem z moim dziubisuem na spacerku, tylko na chwilę wpadłam do domku i zaraz ide dalej;-).

AgA,
gratuluję teściowej:tak:. Moja jest ok., ale Twoja bije wszystkie na głowę:rofl2:

KONiec

Nie no AgA......jeszcze "szczeke z podlogi zbieram" normalnie tylko wielkie gratulacje.:tak::tak::tak::tak::tak::happy:....no i zazdroszcze jak cholera....:sorry::sorry:

A jak tu puuuuuuuuusto dzis........hooop hooooop gdzie jestescie......
My mialysmy isc na spacer ale chyba Kornasia przepedzila od siebie deszcz i niestety zaczelo padac u nas......:-(..a byl taki piiiekny ranek....:shocked2::shocked2:

PRZEPRASZAM....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rzeczywiscie cicho... czemu zawsze gdy ja mam czas?? :confused2::confused2:
JOLU no to kiedy na zakupki ruszacie? bedziecie sie wybierali pociagiem?

No i jak ja juz sie ze wszystkim "obrobilam" to yu takie puchy....buuuuuu:rofl2:

No jeszcze dokladnie nie wiem kiedy bo to zalezy jak Przemek bedzie mial off......teraz maja bardzo busy bo maja jakies wesela ........
Napewno bedziemy jechac pociagiem bo to szybko i latwo....tylko niecale 40 minut......ale jak juz bede wiedziala kiedy to dam Ci znac i napewni sie spotkamy......zreszta juz powiedzialam mojemu m ze musze sie spotkac z Toba na jakiejs kawusi lub spacerku ...choc krotkim.......:happy:
A tak wogole to ja juz bedzie ladna pogoda to ja zapraszam do Stamford.....naprawde jest sliczne......:-)

reklama
A ja tylko na chwile bo Zofik na spacerku wiec sprzątanie zaliczam:tak:
Właśnie zjedliśmy obiad z przepisu Moniq
TAGLIATELLE Z TUŃCZYKIEM I POMIDORKAMI SUSZONYMI
...powiem Wam pyyyycha.....Mojemu M aż sie uszy trzęsły

I juz wiem co zrobię na obiad jak zaproszę szwagra...:-pbo on mnie uważa za nogę od stołu w gotowaniu:rofl2:

Do góry