reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A ja mam jeszcze pytanie do mam które używają butelek TT
- czy któraś z was kupowała już nowe smoki do butelki 6+ ?

bo ja kupiłam i dopiero w domku kapnęłam się że one nie mają tej dziurki - odpowietrznika :eek::eek: (tylko pisze na nich Anty Colic)
i nie wiem czy po prostu te od 6 miesiąca już nie mają tego, czy też sa dwa rodzaje smoków? :eek::eek:
Ja w tych +6 miałam dziurkę ale głowy sobie uciąć nie dam:eek:.Teraz nie sprawdzę bo mam tylka jedną butelkę do kaszek(Lovi silikonową) bo Fifiś pije tylko z kubka.

reklama
barmanko - wiesz co teraz patrze na tego linka, a tam jest ten zawór... polecialam do kuchni popatrzec do pudełka - i rzeczywiście są zaworki - przepraszam za wprowadzenie Cie w bląd:zawstydzona/y:.

Na swoje usprawiedliwienie napisze tylko tyle, że My nie korzystałysmy jeszcze z tych smoków. Sa wyparzone i czekają na swoją kolej...

barmanko - a ma TT smoczki do kaszki:tak:;-):-D
Dlabobaska.pl: Tommee Tippee: Smoczek do butelki KASZKA 6m+

ja kupowałam na allegro (u sprzedawcy bodajze rp_77) - płaciłam chyba 12,60 za komplet
quuuu żesz tego wcześniej nie wiedziałam :-:)-:)-(
no nic, zapisałam to na mojej liście zakupów w Pl, kupię sobie w grudniu i przywiozę je tutaj.. choć już tak bardzo ich nie potrzebuję bo jak pisałam wcześniej mam z Aventa, ale w Pl na pewno mi sie przydadzą!! nie będę wozić dwóch różnych rodzai butelek ;-):sorry:

Dobrze wiedziec ze avent ma smoki di kaszki a ja glupia szukalam i nie znalazlam :crazy:
a ja właśnie nie wiedziałam że TT ma smoki do kaszki :sorry: a o tych z Aventa powiedziała mi Jola. jak kupowałam to jeszcze w sklepie pytałam czy są takie same (thick liquid) ale z TT, powiedziano mi że nie ma, więc kupiłam większą butelkę z Aventa (bo mam też taką malutka do lakatora) i właśnie te smoki....
aż jutro z ciekawości oblece wszystkie drogerie i apteki w poszukiwaniu tych smoków do TT :sorry::sorry: chyba się wcurwie jak znajde :-p;-)

aneteczka ja się bałam zrobić sama dziurkę w smoku do kaszki, a wiesz dlaczego? synek w niedziele będzie miał 6 miesięcy, kupiłam już nowe smoki - te od 6 miesięcy - i co?? dławi się :-:)-:)-( i teraz używam Aventa (jak kupowałam butelke tow komplecie był smok 3-6miesiące)

boszzze nareszcie cisza i spokój, junior śpi :sorry::sorry:

powiem wam że od kilku dni synek nauczył się wrzeszczeć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to już nie jest nawet krzyk - to jest wrzask, i wieczorem daje taki koncert że łeb to mam kwadratowy!!
dziś włączyłam sobie winampa - czym głośniej on wrzeszczał, tym głośniej ja podkręcałam muzykę :sorry::happy: myślicie że smród jeden się poddał?? :no::no::no: efekt - ochrypł jak miło :eek:

nie wiem dlaczego tak się zrobił :-( w ciągu dnia jest grzeczniutki, ale wieczorem masakra///////
może to kwestia tego że się rozwija i poznał swój głos, albo tego że była Eda (kuzynka) i ta go ciągle zabawiała (nawet na macie z nim leżała i się bawiła).

echhh Prezeska idzie sobie drinkola walnąć :tak::-):-):-)

reklama
Do góry