reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a z tym kiblem to wyczesana akcja :-D a czemu ty właściwie do tej roboty nie wysłałaś naszego wspaniałego rocznika '77? :sorry:

Kochana bo wspaniały rocznik '77 ma problemy z tego typu sprawami (tak jakbym JA w sprawach gówna była ekspertem) - On nie może przewinąć Jagi z dużej kupy, posprzątać rzygów po kotku, czy też ...odblokować kibel (w sumie już 3 raz przepychalam kibel odkąd jesteśmy małżeństwem) - bo ma od razu odruch wymiotny. A to naprawdę nic trudnego:confused2:
Teraz w sumie jestem sama, i uniosłam sie honorem, ze nie poprosze o to taty, ale jak M jest w domu... to sytuacja wygląda identycznie:confused2::confused2::confused2:

laski, może to głupie pytanie ale..... czy może być białe złoto ??:sorry::sorry::sorry:

żesz w mordke - zapomniałam że moja obrączka jest dwukolorwa :eek: a pierścionka złotego nie posiadam - zaręczynowy też jest z białego złota :confused2:

Aga czy widziałaś mojego posta u góry? odnośnie butelek, a raczek smoków, TT?

no i dupa nie udało się :wściekła/y::wściekła/y:
tak się wierci z tym swoim łebkiem że prędzej mu oko wydłubę przez przypadek :crazy: że już nie wspomnę że przez te jego cholernie długie rzęsy nie mogę sobie poradzić :zawstydzona/y:

tak, barmanko - widziałam, ale mam marudę na kolanach i kiepsko mi sie pisze:happy:...

Ja juz dosc dawno kupilam smoczki z szybkim przepływem i do kaszki - i rzeczywiście nie mają tego dzyndzelka.

Mi się znowu wydaje, ze powinno byc żołte (bądź czerwone) złoto.. Ja też mam łączone złoto w obrączce - ale w przewadze zółtego (białe jest w dolnych partiach.

reklama
Do góry