reklama
hahaha - ależ się zdublowałysmy owco
haha wlasnie zauwazylam
a z tym kiblem to wyczesana akcja a czemu ty właściwie do tej roboty nie wysłałaś naszego wspaniałego rocznika '77?
Kochana bo wspaniały rocznik '77 ma problemy z tego typu sprawami (tak jakbym JA w sprawach gówna była ekspertem) - On nie może przewinąć Jagi z dużej kupy, posprzątać rzygów po kotku, czy też ...odblokować kibel (w sumie już 3 raz przepychalam kibel odkąd jesteśmy małżeństwem) - bo ma od razu odruch wymiotny. A to naprawdę nic trudnego
Teraz w sumie jestem sama, i uniosłam sie honorem, ze nie poprosze o to taty, ale jak M jest w domu... to sytuacja wygląda identycznie
barmanka79
Deus Dona Me Vi
laski, może to głupie pytanie ale..... czy może być białe złoto ??
żesz w mordke - zapomniałam że moja obrączka jest dwukolorwa a pierścionka złotego nie posiadam - zaręczynowy też jest z białego złota
Aga czy widziałaś mojego posta u góry? odnośnie butelek, a raczek smoków, TT?
żesz w mordke - zapomniałam że moja obrączka jest dwukolorwa a pierścionka złotego nie posiadam - zaręczynowy też jest z białego złota
Aga czy widziałaś mojego posta u góry? odnośnie butelek, a raczek smoków, TT?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
no i dupa nie udało się
tak się wierci z tym swoim łebkiem że prędzej mu oko wydłubę przez przypadek że już nie wspomnę że przez te jego cholernie długie rzęsy nie mogę sobie poradzić
tak się wierci z tym swoim łebkiem że prędzej mu oko wydłubę przez przypadek że już nie wspomnę że przez te jego cholernie długie rzęsy nie mogę sobie poradzić
tak, barmanko - widziałam, ale mam marudę na kolanach i kiepsko mi sie pisze...
Ja juz dosc dawno kupilam smoczki z szybkim przepływem i do kaszki - i rzeczywiście nie mają tego dzyndzelka.
Mi się znowu wydaje, ze powinno byc żołte (bądź czerwone) złoto.. Ja też mam łączone złoto w obrączce - ale w przewadze zółtego (białe jest w dolnych partiach.
Ja juz dosc dawno kupilam smoczki z szybkim przepływem i do kaszki - i rzeczywiście nie mają tego dzyndzelka.
Mi się znowu wydaje, ze powinno byc żołte (bądź czerwone) złoto.. Ja też mam łączone złoto w obrączce - ale w przewadze zółtego (białe jest w dolnych partiach.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
a TT ma smoczki do kaszki??Ja juz dosc dawno kupilam smoczki z szybkim przepływem i do kaszki - i rzeczywiście nie mają tego dzyndzelka.
jak tak to jak one wyglądają?
bo ja kupowałam z Aventa
reklama
barmanko - a ma TT smoczki do kaszki;-)
Dlabobaska.pl: Tommee Tippee: Smoczek do butelki KASZKA 6m+
ja kupowałam na allegro (u sprzedawcy bodajze rp_77) - płaciłam chyba 12,60 za komplet
Dlabobaska.pl: Tommee Tippee: Smoczek do butelki KASZKA 6m+
ja kupowałam na allegro (u sprzedawcy bodajze rp_77) - płaciłam chyba 12,60 za komplet