reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
z twojego opisu wnioskuje że to kaszak....Barmanko masz na mysli kaszaczka czy jeczmien?? Bo przy jeczmieniu pociera sie zlota obraczka, a kaszaczek jest taki malutki bialy punkcik i lepiej nic z nim nie robic, to zmany hormonalne za pewne zejdzie samo
a jak wygląda jęczmień?
a powiedz mi w jaki sposób walczysz by zeszły te krostki z plecków?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
A ja mam jeszcze pytanie do mam które używają butelek TT
- czy któraś z was kupowała już nowe smoki do butelki 6+ ?
bo ja kupiłam i dopiero w domku kapnęłam się że one nie mają tej dziurki - odpowietrznika (tylko pisze na nich Anty Colic)
i nie wiem czy po prostu te od 6 miesiąca już nie mają tego, czy też sa dwa rodzaje smoków?
- czy któraś z was kupowała już nowe smoki do butelki 6+ ?
bo ja kupiłam i dopiero w domku kapnęłam się że one nie mają tej dziurki - odpowietrznika (tylko pisze na nich Anty Colic)
i nie wiem czy po prostu te od 6 miesiąca już nie mają tego, czy też sa dwa rodzaje smoków?
barmanko - mi tez sie wydaje, ze to jęczmień - dobrze Ci świta - popocieraj obrączką - jutro powinno zniknąć.
madzia - mój M to też flejtuch.. najczęściej skarpetki lądują pod krzesłem przy komodzie jak je lokalizuje, to oczywiście piekle się przy tym na maxa... a On mi na to "że to świeże skarpetki i szkoda mu ich było dawać do pralki "(fakt - po pracy zawsze idzie di łazienki i przebiera co się da, no i stopy zawsze myje (to taki mój i jego nałóg - wtedy wylegiwanie na łóżku jest takie przyjemne)
m&m's - jesteś za dobra dla męża... albo zbyt wyrozumiała...
a ja Wam powiem co dziś robiłam, hehhe - otóż.... sama osobiście musiałam przepchac kibel... szok... M kupił jakiś taki papier do d... (wielowarstowy, ale jakoś kiepsko sie zachowuje tam w środku bo od kilku dni widzialam, że kibelek coraz gorzej go trawi). No i dziś przyszedł juz ten kulminacyjny moment, że stosownie do swojego zawodu musiałam się zająć instalacją (na szczęście odpowiedni sprzęt wzięłam od Taty + duże gumowe rękawice) - jestem z siebie mega dumna.
madzia - mój M to też flejtuch.. najczęściej skarpetki lądują pod krzesłem przy komodzie jak je lokalizuje, to oczywiście piekle się przy tym na maxa... a On mi na to "że to świeże skarpetki i szkoda mu ich było dawać do pralki "(fakt - po pracy zawsze idzie di łazienki i przebiera co się da, no i stopy zawsze myje (to taki mój i jego nałóg - wtedy wylegiwanie na łóżku jest takie przyjemne)
m&m's - jesteś za dobra dla męża... albo zbyt wyrozumiała...
a ja Wam powiem co dziś robiłam, hehhe - otóż.... sama osobiście musiałam przepchac kibel... szok... M kupił jakiś taki papier do d... (wielowarstowy, ale jakoś kiepsko sie zachowuje tam w środku bo od kilku dni widzialam, że kibelek coraz gorzej go trawi). No i dziś przyszedł juz ten kulminacyjny moment, że stosownie do swojego zawodu musiałam się zająć instalacją (na szczęście odpowiedni sprzęt wzięłam od Taty + duże gumowe rękawice) - jestem z siebie mega dumna.
Ostatnia edycja:
z twojego opisu wnioskuje że to kaszak....
a jak wygląda jęczmień?
a powiedz mi w jaki sposób walczysz by zeszły te krostki z plecków?
Nadal jestesmy w trakcie leczenia ale pediatra kazala nam natluszczac bo one u nas z krostek potem zrobily sie takie duze suche plamki, oczywiscie kapiel w emolium i kazala smarowac jeszcze alantanem mascia przez kilka dni a jak to by nie pomoglo to wprowadzic raz dziennie clatromazolum ( chyba tak to sie pisze ) plus alantan i to jakos skutkuje, pomalu ale jest juz lepiej
Jeczmien jest wiekszy i wyglada jak taka spuchnieta kuleczka, nie mam pojecia jak to opisac
barmanka79
Deus Dona Me Vi
hmmm a ja myślałam że uczula go cośNadal jestesmy w trakcie leczenia ale pediatra kazala nam natluszczac bo one u nas z krostek potem zrobily sie takie duze suche plamki, oczywiscie kapiel w emolium i kazala smarowac jeszcze alantanem mascia przez kilka dni a jak to by nie pomoglo to wprowadzic raz dziennie clatromazolum ( chyba tak to sie pisze ) plus alantan i to jakos skutkuje, pomalu ale jest juz lepiej
Jeczmien jest wiekszy i wyglada jak taka spuchnieta kuleczka, nie mam pojecia jak to opisac
no nic, twoje słowa przekonały mnie do tego by wstrzymać się do poniedziałku do wizyty u lekarza - niech ona sama to oceni
tak wyglada jeczmien Jak leczyć jęczmień na oku? - tipy.pl
barmanko - Jak leczyć jęczmień na oku? - tipy.pl
Załączniki
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dzięki aga, to muszę poszukać gdzieś swojej ślubnej obrączki - bo normalnie nie chodze w niej , nie cierpię pierścionków
a z tym kiblem to wyczesana akcja a czemu ty właściwie do tej roboty nie wysłałaś naszego wspaniałego rocznika '77?
a z tym kiblem to wyczesana akcja a czemu ty właściwie do tej roboty nie wysłałaś naszego wspaniałego rocznika '77?