reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
m@dz1@ ja ma tez z mezem straszne przeboje jesli chodzi o spratanie bo on jest zdania ze to kobieta powinna robic gdyz jego mama i siostry zawsze sprzataly za niego i teraz wyrosl na takiego co do sprzatania dwie lewe raczki, walcze z nim co dzien jak na razie bez skutku .....:-:)szok:

Owca,
tak, tak, trzeba od razu zwracać uwage, bo jak go nie nauczysz od razu, to nigdy się nie nauczy;-):rofl2:

Aga_k_m,
brawo za akcję z kibelkiem:laugh2:.

A włączają c się do dyskusji o smoczkach, to ja używam Aventa - 3-przepływowy.
A są jakieś specjalne do kaszki? Bo pytałam w sklepie dzieciecym i szukałam w markecie i nie było:no:

aga_k_m, gratuluję akcji - WC!! od zawsze wiadomo że kobiety są samowystraczalne, a mężczyźni zginęli by pozostawieni sami sobie.

Barmanka, Kasia, dołączam się do grona mam maruderów. Mańka po prostu mnie dziś próbowała doprowadzić do szaleństwa. Nawet rozpatrywałam już zakup stoperów. Bo jak to Jola pisała kiedyś, leży na macie chwilke się bawi, i ..yyyyyyyyyyyy. i znów chwilke się pobawi i znów ....yyyyyyyy....

bosz M. siedzi ze swoim bratem i gadają głupoty, a ja nie mogę tego słuchać. :confused2::confused2:Mężczyźni w swoim towrazystwie to chyba kompletnie resztki mózgu tracą.:dry::dry::dry:

Barmanko moj maz do kosza na pranie nawet sie nie pofatyguje, tam gdzie siedzi tam zostawia brudne skarpetki a potem chodze po mieszkaniu i wyciagam powciskane w kanape :szok::wściekła/y:

No i najwazniejsze:-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAŁGOSI, AMELKI I ALI:-):-):-).

Barmanko,
podziwiam Cię za takie poswiecenie, ze potrafilas sobie odmowic tyle pysznosci do jedzenia, zeby moc karmic .:tak::tak::tak:.
Ja bym nie dała rady. Na poczatku, w 1. miesiacu mój Szymonek miał bóle brzuszka i postanowiłam sprawdzić, czy może to od mojego jedzenia i eliminowałam różne pokarmy, nabiał tez. Ale wytrzymałam tylko kilka dni.

oj coś mam dzisiaj nos zatkany i gardł pobolewa , jak myślicie mogę coś wziąść jak karmie tylko rano np. Gripex czy lepiej nie

Myślę sobie kochana ze juz niedługo butelki zamienimy na kubeczki niekapki wiec moze nie bedzie konieczności kupowania:tak:
no jeżeli chodzi o herbatkę to mój już pije z niekapka :tak:
tylko jak na drzemke w ciągu dnia idzie to w butelce daje mu herbatke (albo mleko zależy na co jest pora ;-)), bo on bez duśdania jakiegoś smoka to nie uśnie :sorry::-):-) (my nie używamy smoczków do ssania)

A włączają c się do dyskusji o smoczkach, to ja używam Aventa - 3-przepływowy.
A są jakieś specjalne do kaszki? Bo pytałam w sklepie dzieciecym i szukałam w markecie i nie było:no:
no mi się wydaje że to właśnie tego mam - na opakowaniu pisało thik liquid, a na smoku są rzymskie cyferki I, II, III
no ciężko jest na diecie skazowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po jakimś czasie serki śnią ci się po nocach... na zakupy rzadko chodziłam... a jak już wylądowałam w sklepie to płakałam między półkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Barmanko moj maz do kosza na pranie nawet sie nie pofatyguje, tam gdzie siedzi tam zostawia brudne skarpetki a potem chodze po mieszkaniu i wyciagam powciskane w kanape :szok::wściekła/y:
jezusieeee ubiłabym jak psa :wściekła/y::wściekła/y: mój to chociaż do łazienki wyniesie ;-)

reklama

no mi się wydaje że to właśnie tego mam - na opakowaniu pisało thik liquid, a na smoku są rzymskie cyferki I, II, III
no ciężko jest na diecie skazowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po jakimś czasie serki śnią ci się po nocach... na zakupy rzadko chodziłam... a jak już wylądowałam w sklepie to płakałam między półkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No własnie, ja mam taki smoczek

Do góry