reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kurka...a tak apropo Twojego M...to po Twoich opisach to takiego faceta to z lupa szukac....:happy:

No oby tu nie wlazł i tego nie przeczytal.
Toż ja na niego zła jestem raz po raz :crazy:
To jak z tego powiedzenia - cudze chwalicie-swego nie znacie :sorry:
No mnie właśnie tak ochota naszła na suszenie, że aż pozbyć się nie mogę, i tak zapytałam. Co ja bym teraz dała za philadelphia maki z serkiem albo nigiri właśnie z lososiem ... węgorza na ciepło też uwielbiam(teriyaki szczególnie)

ja kocham sushi :tak::tak::tak:
mam nadzieję że niebawem odwiedzę jakąś restauracyjkę :sorry:

noo a Moniq tak na niego narzeka :-p:-p no chybe że wy już się pogodziliście, bo ja trochę nie w temacie jestem ;-)

No wlasnie.....no ale chyba juz jest wszystko ok....prawda moni...:happy:.....

A ja jak nic sie na bb nie dzieje to ogladam wkolko stronki z ciuszkami dla dzieci i czaje promocje......:tak::tak:..

Barmanko....my mamay sky i ten fil leci caly tydzien teraz...n o i dzis tez go ogladalam.....a jak go wieszali to pomyslalam sobie " a dobrze ci tak ty hu....u".......

No oby tu nie wlazł i tego nie przeczytal.
Toż ja na niego zła jestem raz po raz :crazy:
To jak z tego powiedzenia - cudze chwalicie-swego nie znacie :sorry:
No mnie właśnie tak ochota naszła na suszenie, że aż pozbyć się nie mogę, i tak zapytałam. Co ja bym teraz dała za philadelphia maki z serkiem albo nigiri właśnie z lososiem ... węgorza na ciepło też uwielbiam(teriyaki szczególnie)

No cos Ty.....:eek:

A tak sobie pomyslalam co ja bym musiala przygotowac zeby Ciebie ugoscic....:eek::eek::rofl2::confused2::confused2:.......Ty taki smakosz i tak sie znasz na kuchni....:tak:

moniq, mi jak sie chciało coś na szybko z sushi to kupowałam plastry wędzonego łososia (takiego na kanapkę) i do tego serek wiejski :-)

bo kurka najgorzej jak ci się zachce a nie masz tego pod ręką :wściekła/y:

ja kocham sushi :tak::tak::tak:
mam nadzieję że niebawem odwiedzę jakąś restauracyjkę :sorry:

No właśnie za mną tak chodzi ... W naszym bloku jest na dole sushi77. Ale ja mam swoją knajpkę do której prze całe miasto trzeba jechać ... jak byłam w ciąży i zachciało mi się ramen soup, to mąż jechał te kilkanaście km w jedną stronę w potwornych korkach żeby mi ją przywieźć :sorry:

noo a Moniq tak na niego narzeka :-p:-p no chybe że wy już się pogodziliście, bo ja trochę nie w temacie jestem ;-)

Miałam coś napisać, ale poprzednie zdanie (o jechaniu po zupę) byłoby zaprzeczeniem tego, więc ...

A pogodzić raczej się pogodziliśmy. Chociaż jak podchodzi do mnie i robi coś miłego to i tak mu odpalam - ja się przecież do Ciebie nie odzywam ... no ale czułość przyjmuję :sorry:

U nas losos jest zawsze w lodowce....uwielbiam sobie zrobic jakas salate i do tego goracy wedzony losos.....mniammmmm......ale najlepszego to jadlam jak bylismy w szkocji....z wlasnbej wedzarni......:tak::tak:

No właśnie za mną tak chodzi ... W naszym bloku jest na dole sushi77. Ale ja mam swoją knajpkę do której prze całe miasto trzeba jechać ... jak byłam w ciąży i zachciało mi się ramen soup, to mąż jechał te kilkanaście km w jedną stronę w potwornych korkach żeby mi ją przywieźć :sorry:

Miałam coś napisać, ale poprzednie zdanie (o jechaniu po zupę) byłoby zaprzeczeniem tego, więc ...

A pogodzić raczej się pogodziliśmy. Chociaż jak podchodzi do mnie i robi coś miłego to i tak mu odpalam - ja się przecież do Ciebie nie odzywam ... no ale czułość przyjmuję :sorry:

nie no ...niezla "aparatka" z Ciebie....no i wez tu powiedz zle zlowo na Twojego M.....( a jak ma na imie....???):-D:-D

reklama
Do góry