Ladygab co do plci to roznie bywa.U mnie akurat tak sie dzidzia ulozyla ze bylo wyraznie widac.Bylam u dwoch lekarzy sami zaproponowali czy chce poznac plec,bo akurat pomimo ze to dosyc wczesnie sa raczej tego pewni.Jednak nadmienili ze gdyby nie bylo wyraznie widac wogole by nie zaczeli rozmowy na ten temet.Widze ze jestes z Wroclawia tak jak ja.Ja chodze do kliniki do "CORFAMEDU"Jestem bardzo zadowolona z opieki,wogole maja dobry sprzet i lekarzy.Pierwsza ciaze 9 lat temu tez tam mialam prowadzona i wszystko bylo w porzadku.
nie chodzilo mi o to z plcia, ze ci lekarz na sile powiedzial, absolutnie!!swietnie ze juz wiesz kogo sie spodziewasz na swiecie:-)
ja chodze do medicoru, od lat do tego samego lekarza, polecilam go tez kilku swoim znajomym i wszystkie sa zadowolone. jest tam tez polozna i przed kazda wizyta u lekarza rozmawiam sobie tak z 30 min z polozna.
Wlasnie polozna z mojej przychodn bierze udzial w programie zdrowa mama i dziecko, mowila ze sa tam zajecia typu jak sie dzidzia zajac, maja tez lalki itp przy nastepnej wizycie wezme jakis numer kontaktowy czy stronke na ktorej mozna co przeczytac, bo w sumie nie moglam nic w necie znalezc na ten temat