reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej laski WRÓCIŁAM :-p:-p:-p

tydz minął jak z bicza strzelił :sorry: wczoraj kuzynka odleciała do domu a wieczorkiem mąż wrócił...oczywiście nie pozałatwiał wszystkich spraw :crazy: na moje pytanie dlaczego czegoś tam nie zrobił odpowiadał że albo "nie miał czasu" albo że "nie mógł się zdecydować co wybrać" :no::no: tak to qu jest jak przez wyjazdem tylko auta go interesowały (bo w głównej mierze pojechał kupić jakieś autko dla nas)!! myślałam że go rozniose normalnie :eek: a jeszcze mnie wkurzył tym że nic mi z Pl nie przywiózł :wściekła/y::wściekła/y: mógł nawet Newsweeka mi kupić i już bym się cieszyła.... a tak to powiedział tylko że "on nie wiedział co mi się spodoba" fajny gościu nie?? nawet majtki z koronki mógł mi przywieść :cool2: jak ja 2 lata temu byłam sama w Pl to mu wędlinke ulubioną przywiozłam, ciuchów mu nakupowałam, gazete z motorkami przywiozłam, a ten?? bez komentarza... wieczorem jak chciał się "poprzytulać" to mu tylko powwiedziałam że za to że nic mi nie przywiózł to nawet nie ma prawa kijem mnie tknąć :-p:-D nie no serio - wkurzyłam się!!

teraz spadam ogarnąć chatkę, pozmywać naczynia, i ide na kanapę filmik obejrzeć by się zrelaksować bo powiem wam że wieczorkiem synek dał mi się we znaki :-:)-:)-(

głównego wątku chyba nie nadrobię, nie ma szans - no chyba że po nocach będę siedzieć :szok:
aż żałuje że nie zostałam tym moderatorem - bo tak to gdybym nim była to moje pierwsze rozporządzenie byłoby bardzo proste "gdy moderator ma urlop od forum - forum pozostanie zamknięte" :-D:-D:-p:-p a tak to teraz mam za swoje :sorry::sorry:hihihi

dobra lece, bo gary ze zlewu mnie wołają :-(

p.s WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJÓWIĄTEK KTÓRE OBCHODZIŁY, BĄDŻ OBCHODZĄ SWOJE "URODZINKI" :******

reklama
martalis- brawo dla xavusia

confi- my wlasnie z m rozmawialiśmy, że gdyby maja była zdrowa to bysmy się do Gdaska wybrali ;-), Damiś to zdolniaszka mały :-D

nina2003- mi sie podoba 3, fisher price i chicco mimo ze renowmowane firmy wcale nie sa takie atrakcyjne

patik80- super, że wybraliscie nianie i okazała sie miła :-)

jola466- kurcze kochana wspolczuje

Barmanko....super ze juz wrocilas.....zmywaj te gary i szybko tu do nas a nie odpoczywac.......;-);-);-);-)

Akzoc......nosz tez wlasnie wybraly pore na spiewy i pogaduchy.....no ale najgorsze jest to ze budza sie nawzajem....:no:......
a no i zapomnialam podziekowac za cynki o tych czopeczkach.....juz napisalam mamie zeby mi przyslala w paczuszce......:-)

barmanka - no nareszcie!!! Brakowało mi Ciebie na BB - i to bardzo:tak::-):-):-)!!!
A M się nie przejmuj... Ferelny rocznik '77 czasami zaszwankuje:wściekła/y:.. Poza tym juz niedlugo i Ty bedziesz w kraju,wiec sama sobie kupisz to co Ci się rzuci w oczko;-):tak::-D

confi - i co z Damiankiem?? jak ta wysypka się zachowuje?

rety próbuje cofnąć się się choć tylko do poniedziałku ale końca nie widzę - cofam się i cofam..... a tu jeszcze tyle stron :shocked2:
wy małpy przebrzydłe zero litości nad biedną barmanką :-:)szok::cool2:

bohaciefka najważniejsze że się Chrzciny udały, menu bardzo kuszące, aż ssie w żołądku, tym bardziej że ja od dzisiaj też wprowadziłam zmiany do jadłospisu, koniec z podjadaniem i slodyczmi :tak:dziękujemy za życzenia:-) Hanusia przyszła na świat o godz. 13-20
tikanis współczuję nocki, u mnie Hanusia też się budziła, a spałyśmy razem i do tego mnie porządnie obkopała, najlepsze było rano, ok. godz. 6 ją karmiłam, zaraz po musiałam zasnąć,bo pół godziny później M. wrócił z pracy, budzi mnie i pokazuje gdzie jest Hania, a ona przepełzała na brzuszku w nogi łożka i zadowolona sobie gaworzyła:-)
moniqsan
super niespodzianka, pierwsze "mama" zaliczone:-) Twój M. musi chyba zrobić sobie małą powtórkę z bajek:-D, pewnie szybko nadrobi jak tak chętnie opiekuje się Lilianką:tak:

Confi super! jaki Damianek jest mądry, widzę, że bardzo szybko się rozwija i coraz więcej potrafi, gratulacje :tak::tak::-)

Zuzia już zasnęła, znowu sama w łóżeczku :cool2: w końcu chyba się nauczyła :-p W nocy znowu ja będę wstawać do małej, mam nadzieję, że zrobi mamie niespodziankę i nie będzie budziła się zbyt często.. :sorry:
a teraz lecę, bo P przyszedł i odciąga mnie już od kompa ;-)

reklama
NADROBIŁAM WAS!!!
Ale wiecie ile czytała...??? Ja już nie wiem... Ale bardzo, bardzo długo...

Barmanka - witaj ponownie! Ja też bym nie wybaczyła jak nic by mi nie przywiózł:no:!

No i Marczo... Dobrze napisałam??? Aguś pozdrów męża!!!

hej Wam!
wypiłam wczoraj z M. piwko w sumie to półtora piwka, i stwierdzam jedno - jestem bardzo ekonomiczna taka dawka a czułam się jakbym była co najmniej po 3:-D
Pamiętaj, że parktyka czyni mistrza!

a my dzisiaj też trochę jeździliśmy po okolicy poszukując autka dla mnie ale nic ciekawego nie było:no: kolejna wyprawa już w czwartek, a jak się nie uda nic znaleźć to chyba zostanie PKS, przynajmniej na razie,
a czegoś konkretnego szukacie? Bo my też dopiero dla mnie autko kupiliśmy i uzę się jeździć:tak:!!!

A ja cały czas odgruzowuję mieszkanie! Idzie mi coraz lepiej. Ale jeszcze trochę zostało. Bossszzzzzz i ja niedługo wracam do pracy:szok::szok::szok: Straszne:szok::szok::szok: Już mam stresa!!!

Do góry