reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Ale tu się dziś dzieje..heh.a ja tu skrobię dłuugiego posta...i nie wiem jak się mam nim wbić w te dyskusje..:sorry:
Maczo
- gdzieś na bb jest forum dla tatusiów..a daj tu żonce poszaleć..:-p
Aga_k_m - to miałaś ładne przeboje u fryzka..ale efekt mi się podoba :tak:
Co do dietki..to tak mi się ona spodobała, że zaczynam się niecierpliwić..wybacz..:sorry2: a wiesz, że jetem pełna podziwu, że nam ją przepisujesz..:happy2:
K.M. i M&Ms- ja się z Wami podzielę moją nadwagą...:tak:
Anetka551 - u mnie kiepsko z zasypianiem bo szkrab niemal zawsze zasypia przy piersi..chyba, kiepski nawyk:blink: Aha..jak jest na dworze to kołysanie go usypia..:eek:
A płacz Zuzi przed spaniem kojarzy mi się z tym co czytałam w Języku niemowląt, ze niektóre dzieci tak mają..że trzeba wcześniej obcykać gdy są śpiące..bo jak przegapisz ten moment to zasypia ze zmęczenia płaczem:-(
Moniqsan - zirytowało mnie to, że nie zacytowałaś całej mojej wypowiedzi dot. wózków - usunęłaś troszkę za dużo..czyli słowa gdzie pisałam, że zdanie może kiedyś zmienię jak zacznę używać spacerówki..a pierwsze Twoje słowa brzmiały:
Joann, uważam że powiedzieć co lubisz będziesz mogła dopiero po kilku latach (minimum 2-ch, 3-ch) jeżdżenia z dzieckiem spacerówką.
(...)
i przyznam, że mi to trochę ciśnienie podniosło..Fajne, że znasz się na wózkach i się z nami dzielisz opinią..ale odniosłam wrażenie, że skoro nie woziłam dziecka kilka lat to mam się nie wypowiadać..:eek::-( Ale OK - już mi przeszło..;-) a po tych tekstach męża Agi to już wogóle miałam już nic nie pisać na ten temat..ale jednak chciałam wyjaśnić skąd moje zirytowanie..by nie wyszło się obraziłam..:-D a wkleiłaś zdjęcia ubranek świątecznych..ostatnio oglądałam się za podobnymi :tak: bo tak śliczne wyglądają w nich dzieciaczki..:happy2:
uff..czytałam co piszą..Tikanis i Slonko :szok: o Taco..że brzydka budka..pokrowiec wisi..uuu..:oo: obym tak szybko nie zmieniła zdania o moim kochanym wóziolku :eek:
Slonko - wcale się nie obraziłam, że coś 3w1 jest badziewiem...:baffled: eh..dobra już kończe ten temat..:-p
Aneteczka - o matko :szok: amputacja paluszków przez wózek :szok:
Confi - bez grzywki wyglądałaś zupełnie inaczej - ale tak i tak ślicznie :happy2::happy2: trzymam kciuki za 1 dzień w pracy jak najbardziej! i za pozostałymi mamami, które lada dzień wrócą też do pracy..

reklama
Z tego wrazenia, jakie wywarl twoj M. Zapomnialam napisac o fryzurze! I wcale nie uwazam, ze jestes taka RUDA, jak on pisze! Bardzo Ci ladnie i slodko. Ja tez mam podobnie wlosy obciete. Chcialabym bardziej, ale wtedy nie zrobie kucyka, a kucyk to podstawa. Inaczej Jula ma zabawe, a mama ryczy.

slonko - RUDA, to taki żargon (podobnie jak żmija, jędza, i jarzyna):sorry:.
Mój M kocha rudości!!! oczywiście na mojej głowie - do tego stopnia, ze sam mi kiedyś wybierał farby, hehe... Moja Teściowa (przygłuchawa czasami) przez jakiś czas myslała, że on do mnie woła "LUBA":-D:-D:-D

uff..czytałam co piszą..Tikanis i Slonko :szok: o Taco..że brzydka budka..pokrowiec wisi..uuu..:oo: obym tak szybko nie zmieniła zdania o moim kochanym wóziolku :eek:

niestety Joannn - zaczęło się od wymiany zdan pomiedzy mną a Slonko na temat naszego TAKO (mamy identyczne desenie). Slonko wczesniej zaczela wozic Jule w spacerowce, ja dopiero wsadziłam Jage na 1.11 - nie dalo się już jezdzićw gondolce (a szkoda)...
No i jak zobaczylam tą spacerowke, obnizona na płask - to sie podłamałam... Wózek wygladał po prostu bleeee. Gondolka była rewelacyjna, fotelik tez...ale przy spacerówce nie popisali się:-(...

heh..ruda - luba - powiedzmy, że podobne..
Dobranoc - i ja mówię...:-)

P.S. uuu... Aż się boję tej spacerówki...więc niech siedzi dalej w kartonie...

Ostatnia edycja:
Moniqsan - zirytowało mnie to, że nie zacytowałaś całej mojej wypowiedzi dot. wózków - usunęłaś troszkę za dużo (...)

i przyznam, że mi to trochę ciśnienie podniosło (...)

odniosłam wrażenie, że skoro nie woziłam dziecka kilka lat to mam się nie wypowiadać..

:eek::eek::eek:

Miałam nic nie pisać, ale musiałabym nie być sobą. Ograniczę się tylko do krótkiego - bez przesady
Więcej nie będę pisać, bo stwierdziłam, że nie mam ochoty ciągnąć dyskusji :huh:

ja cie krece kobity rzeczywiscie kurde facet sie pojawil i od razu ozywienie atmosfery widze... hehhe:p ponoc facet rozbija nude i w naszym przypadku tak jest.. ,marczo witaj wsrod nas i fajnie ze jakis tatus tu zaglada.. bo moj J uwaza ze to sa glupotki.. :wściekła/y:

confi- wow jaka ty laska bylas... ale nic sie nie martw ja tez przed ciaza wazylam ok 65kg a teraz 71kg..:/ niestety tych 6 kg nie umiem zgubic,, uwielbiam slodkie i niestety nie umiem nie zjesc czegos slodkiego.. choc teraz od 3 dni juz walcze i nie jadlam nic slodkiego... no i extra wozek:tak: a twoje wypowiedzi normalnie kurcze nadala bys sie do jakies gazety satyrycznej pisac wypowiedzi pod rysunkami albo cos w tym stylu.. a co do jogurtu na klawiaturze wiesz maluchy lubia tak lizac to moze daj mlodemu troche przyjemnosci:-D

slonko- no wlasnie to z tylu jest ciulate jak nie wiem a ten pokrowiec z przadu ladnie sterczy ale tez uwazam ze do bani jest,,, szczerze powiedziawszy nosidelko i gondolka maja superancki wyglad ale spcerowka - straszna jest..:/

aga-k-m- fajnie ze twoj mezus tu zaglada:)

a ja dzis mialam koszmarna nocke - pumpik budzil sie co 2 godziny a od 4.30 juz nie spi... ehhhhhhhh:wściekła/y::no::confused2::crazy::-(

reklama
Confi zdjęcie poprostu wrrrr
A tak w ogóle to co się tu dzieje pod moją nieobecność zwariowałyście gdzież tyle postów masakra :-)
a ja dziś wyspana Kamilek przespał cała noc :-D

Do góry