Ale tu się dziś dzieje..heh.a ja tu skrobię dłuugiego posta...i nie wiem jak się mam nim wbić w te dyskusje..
Maczo - gdzieś na bb jest forum dla tatusiów..a daj tu żonce poszaleć..
Aga_k_m - to miałaś ładne przeboje u fryzka..ale efekt mi się podoba
Co do dietki..to tak mi się ona spodobała, że zaczynam się niecierpliwić..wybacz.. a wiesz, że jetem pełna podziwu, że nam ją przepisujesz..
K.M. i M&Ms- ja się z Wami podzielę moją nadwagą...
Anetka551 - u mnie kiepsko z zasypianiem bo szkrab niemal zawsze zasypia przy piersi..chyba, kiepski nawyk Aha..jak jest na dworze to kołysanie go usypia..
A płacz Zuzi przed spaniem kojarzy mi się z tym co czytałam w Języku niemowląt, ze niektóre dzieci tak mają..że trzeba wcześniej obcykać gdy są śpiące..bo jak przegapisz ten moment to zasypia ze zmęczenia płaczem:-(
Moniqsan - zirytowało mnie to, że nie zacytowałaś całej mojej wypowiedzi dot. wózków - usunęłaś troszkę za dużo..czyli słowa gdzie pisałam, że zdanie może kiedyś zmienię jak zacznę używać spacerówki..a pierwsze Twoje słowa brzmiały:
uff..czytałam co piszą..Tikanis i Slonko o Taco..że brzydka budka..pokrowiec wisi..uuu.. obym tak szybko nie zmieniła zdania o moim kochanym wóziolku
Slonko - wcale się nie obraziłam, że coś 3w1 jest badziewiem... eh..dobra już kończe ten temat..
Aneteczka - o matko amputacja paluszków przez wózek
Confi - bez grzywki wyglądałaś zupełnie inaczej - ale tak i tak ślicznie trzymam kciuki za 1 dzień w pracy jak najbardziej! i za pozostałymi mamami, które lada dzień wrócą też do pracy..
Maczo - gdzieś na bb jest forum dla tatusiów..a daj tu żonce poszaleć..
Aga_k_m - to miałaś ładne przeboje u fryzka..ale efekt mi się podoba
Co do dietki..to tak mi się ona spodobała, że zaczynam się niecierpliwić..wybacz.. a wiesz, że jetem pełna podziwu, że nam ją przepisujesz..
K.M. i M&Ms- ja się z Wami podzielę moją nadwagą...
Anetka551 - u mnie kiepsko z zasypianiem bo szkrab niemal zawsze zasypia przy piersi..chyba, kiepski nawyk Aha..jak jest na dworze to kołysanie go usypia..
A płacz Zuzi przed spaniem kojarzy mi się z tym co czytałam w Języku niemowląt, ze niektóre dzieci tak mają..że trzeba wcześniej obcykać gdy są śpiące..bo jak przegapisz ten moment to zasypia ze zmęczenia płaczem:-(
Moniqsan - zirytowało mnie to, że nie zacytowałaś całej mojej wypowiedzi dot. wózków - usunęłaś troszkę za dużo..czyli słowa gdzie pisałam, że zdanie może kiedyś zmienię jak zacznę używać spacerówki..a pierwsze Twoje słowa brzmiały:
i przyznam, że mi to trochę ciśnienie podniosło..Fajne, że znasz się na wózkach i się z nami dzielisz opinią..ale odniosłam wrażenie, że skoro nie woziłam dziecka kilka lat to mam się nie wypowiadać..:-( Ale OK - już mi przeszło..;-) a po tych tekstach męża Agi to już wogóle miałam już nic nie pisać na ten temat..ale jednak chciałam wyjaśnić skąd moje zirytowanie..by nie wyszło się obraziłam.. a wkleiłaś zdjęcia ubranek świątecznych..ostatnio oglądałam się za podobnymi bo tak śliczne wyglądają w nich dzieciaczki..Joann, uważam że powiedzieć co lubisz będziesz mogła dopiero po kilku latach (minimum 2-ch, 3-ch) jeżdżenia z dzieckiem spacerówką.
(...)
uff..czytałam co piszą..Tikanis i Slonko o Taco..że brzydka budka..pokrowiec wisi..uuu.. obym tak szybko nie zmieniła zdania o moim kochanym wóziolku
Slonko - wcale się nie obraziłam, że coś 3w1 jest badziewiem... eh..dobra już kończe ten temat..
Aneteczka - o matko amputacja paluszków przez wózek
Confi - bez grzywki wyglądałaś zupełnie inaczej - ale tak i tak ślicznie trzymam kciuki za 1 dzień w pracy jak najbardziej! i za pozostałymi mamami, które lada dzień wrócą też do pracy..