slonkoonline
Mama Juleczki
O dokladnie tak mozna to ujac. Z tym, ze to jest bardzo grzeczna i kulturalna opcja!Powiedz Mu, że Dobrze zaczął, ale potem za bardzo wyluzował i pojechał po bandzie.![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dokladnie tak mozna to ujac. Z tym, ze to jest bardzo grzeczna i kulturalna opcja!Powiedz Mu, że Dobrze zaczął, ale potem za bardzo wyluzował i pojechał po bandzie.![]()
hahaha ale się usmialam.
Jak ładnie Agakm twój mąż sie zaprezentował, przedstawil sie i nawet fotkę umiescił, zebyśmy wiedzialy z kim mamy do czynienia.
a ja spadam...
trzymajcie za mnie kciukasy bo jutro pierwszy dzień w pracy :-)
buziole majówki :*:*:*
kurczaki nie wiem czy mam kolejne piwo otwierać.
Czy wszyscy spadają?
Gdzie moniqsan, tsraina, mamamatysia?
Z tego wrazenia, jakie wywarl twoj M. Zapomnialam napisac o fryzurze! I wcale nie uwazam, ze jestes taka RUDA, jak on pisze! Bardzo Ci ladnie i slodko. Ja tez mam podobnie wlosy obciete. Chcialabym bardziej, ale wtedy nie zrobie kucyka, a kucyk to podstawa. Inaczej Jula ma zabawe, a mama ryczy.ojjj - kurcze... bede trzymała kciuki ... Niezazdroszcze:-(
Ja nadal czekam na wiesci z Gminy.. Kadrowa chyba dalej na urlopie (dzwoniłam w czwartek z pytaniem, co i jak). Mysle, że w tym tygodniu w końcu zadzwonią - dlatego popełniłam wypad do fryzjera