reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kurczaki nie wiem czy mam kolejne piwo otwierać.
Czy wszyscy spadają?
Gdzie moniqsan, tsraina, mamamatysia?

a ja spadam...
trzymajcie za mnie kciukasy bo jutro pierwszy dzień w pracy :-)

buziole majówki :*:*:*

ojjj - kurcze... bede trzymała kciuki ... Nie zazdroszcze:-(
Ja nadal czekam na wiesci z Gminy.. Kadrowa chyba dalej na urlopie (dzwoniłam w czwartek z pytaniem, co i jak). Mysle, że w tym tygodniu w końcu zadzwonią - dlatego popełniłam wypad do fryzjera

Ostatnia edycja:
kurczaki nie wiem czy mam kolejne piwo otwierać.
Czy wszyscy spadają?
Gdzie moniqsan, tsraina, mamamatysia?

m&m's- może Ci mojego chłopa przydzielić do towarzystwa...chociaż On chyba jedno piwo za duzo wydoił dzisiejszego wieczora... A ja raczej % nie tknę -Jaga znowu sie przebudziła

ojjj - kurcze... bede trzymała kciuki ... Niezazdroszcze:-(
Ja nadal czekam na wiesci z Gminy.. Kadrowa chyba dalej na urlopie (dzwoniłam w czwartek z pytaniem, co i jak). Mysle, że w tym tygodniu w końcu zadzwonią - dlatego popełniłam wypad do fryzjera
Z tego wrazenia, jakie wywarl twoj M. Zapomnialam napisac o fryzurze! I wcale nie uwazam, ze jestes taka RUDA, jak on pisze! Bardzo Ci ladnie i slodko. Ja tez mam podobnie wlosy obciete. Chcialabym bardziej, ale wtedy nie zrobie kucyka, a kucyk to podstawa. Inaczej Jula ma zabawe, a mama ryczy.

Swoja droga poszlam obciac wlosy, zeby jakos lepiej sie ukladaly, a i tak zasuwam w kucyku i opasce. Jak mam rozpuszczone, to raz, ze gubie nalogowo po calym domu, a dwa, ze Julka ciaga. Tak cwaniara potrafi sobie wyczuc moment, ze ja sie nawet nie spodziewam. Oczywiscie zazwyczaj ciagnie za te najkrotsze z tylu, na dole. Nawet wtedy kiedy mam kucyka potrafi!
Myslam o calkiem krotkich, ale jednak obawiam sie efektu.

Tu tez rozmawiam ze soba?! Kurcze, to chyba czas do lozeczka lulu....

Ostatnia edycja:
Słonko trudno mi powiedzieć o krótkich, to jednak sam musisz zdecydować.
Ja mam długie i też mnie Mańka ciągnie że hej. Ale ja już miałam krótkie i wiem że to dobry ale jednak gorszy pomysł u mnie.

Dobranoc moje kochane. :-)

reklama
Chrystusie, pogadałam trochę z jedną babą na GG i teraz 7 stron musiałam nadrobić, a nawet godzina nie minęła.
Widzę z MARCZO babski król jest :-p:rofl2::rofl2::-p:rofl2::-p:rofl2:

No i aga nie kłamała, żywiec rulez:-D (MARCZO, my o Tobie więcej wiemy niż przypuszczasz) ... al obrączkę prezentujesz bardzo ładnie :-)

Aleście zeszły na tematy ... tabu. Musiałam to szybko przeczytać i nie dane mi się było pośmiać, a szkoda, bi widzę że było wesoło :sorry:

Do góry