nina2003
Mama Julianka i Łucji
No mój Julek też już po pierwszej pobudce. Buuuuu, aż mnie zatrzesło jak pomyślałam ile może być dziś tych pobudek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet gdyby miala jakies problemy.... Co wybrac? Czy to lepiej zastosowac, czy tamto? My zawsze sluzymy pomoca!Tak obmysliła nowy plan - ZEMSTY hihihi![]()
hahaha już widze Agę jak warczy ...podnieconaPodniecona?!!?!?! Nadzieja matka glupich :-)![]()
jestem!!!
kuźwa - PRZEGIĄŁ!!! noszzzz
materacyk bedzie jak nic - i to w kuchni!!!!
Na szczescie jutro o polnocy juz go nie bedzie (do soboty)!!!
miał rację - byłam "podniecona" z gniewu!!! ładnie sobie pozwolił....
"Pokochałyście" go już?? Bo ON sie czuje niczym król w ulu.... nawet do zamknietgo chce dostęp ("ja chcę z żoną... na chwilę")
hahaha ale się usmialam.
Jak ładnie Agakm twój mąż sie zaprezentował, przedstawil sie i nawet fotkę umiescił, zebyśmy wiedzialy z kim mamy do czynienia.
a teraz Was ponadrabiam (póki Jaga spi)... Niestety Czubek nadal nad moim ramieniem wisi - ciekaw co napisałyście... domaga się postów!!!