reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jejku aga_k_m, jak ja ci zazdroszczę!! ślicznie wyglądasz, super fryzura, i piękny kolor!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Też tak chcę.:wściekła/y:

K.M. Z tą wagą, to kurka tak jak ja. I też jestem wkurzona, wyglądam jak jakiś badyl.:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
a teraz wrzucę Wam kilka kawałów (dostałam mailem od kumpla), mi się humorek poprawił;-):tak::-D

Młody lekarz przyjmuje pierwszy poród. Po wszystkim pyta profesora:
- I jak mi poszło?
- Zasadniczo dobrze, ale po pupie klepie się noworodka, a nie matkę.

Nowobogacki Rosjanin złamał sobie rękę i przyszedł do lekarza.
Prześwietlenie, konsultacja itd.
- No, proszę pana, złamanie. Trzeba będzie gips położyć.
- Gips?! Ja ci, k...a, dam gips! Marmur kłaść!

Syn pisze list do matki: "Droga Mamo! Urodził mi się syn. Żona nie miała
pokarmu, wzięła mamkę Murzynkę, więc synek zrobił się czarny."
Matka odpisuje:
"Drogi Synu! Gdy Ty się urodziłeś, również nie miałam mleka w piersiach.
Wychowałeś się na krowim, ale rogi ci wyrosły dopiero teraz."

Blondynka u doktora:
- Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił!
- Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią...
- A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał!
- Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił.
- Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem.
- Kretynko! Posmaruję tę część ciała, w którą cię uciął!
- To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli!
- Który to konkretnie?
- A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie...

*oczywiście, nie urażając naszych blond MAM (Pani moderator, confi, slonko, itd.;-):-D)

m&m's, K.M. - szczypiory Wy:-p:-p... Ilez ja sie bede musiala nameczyc by dojść do Waszej wagi:szok::wściekła/y:... ale aż tak to chyba nie chce:-D:no::-D

Witam Majóweczki!
Wróciłam i od wczoraj Was nadrabiam, fajnie, że tak dużo piszecie! :-)

Zacznę od życzeń dla półroczniaków - 100 lat kochane bąbelki!

Confi, moniqsan, M@dzia zdrówka dla choruszków!

Saro fajnie, że znowu jesteś, dobrze, że MAti nauczył się pić z butli. U nas ciągle cyc i czasem jakaś łyżeczka z czymś tam...

aga km fryzurka suuper, a Jagoda śliczniutka..

Kurcze, zapomniałam co jeszcze chciałam napisać, mała leży na macie i jęczy, taki dzień chyba.

Moniqsan poprawia mi humor super ciuszkami

Ale fajne nie??? :tak::tak::tak:
Już sobie wyobrażam miny ciotek babć, dziadków i prababci. Chyba się rozpłyną.
Myślę żeby kupić Mikołajową na wigilię i komplecik na drugi dzień, albo rampersik, zamieszczę i tu, gdyby ktoś w szale zakupów nie był

Załączniki

• 477-569-G45s.jpg
    477-569-G45s.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 29
Ale fajne nie??? :tak::tak::tak:
Już sobie wyobrażam miny ciotek babć, dziadków i prababci. Chyba się rozpłyną.
Myślę żeby kupić Mikołajową na wigilię i komplecik na drugi dzień, albo rampersik, zamieszczę i tu, gdyby ktoś w szale zakupów nie był
Ja już zamawiam:-):-):-).Rezygnuję z moich jutrzejszych zakupów na rzecz Next-a(stratna nie bedę bo za pare dni urodzinki i co nieco kasy wpadnie , wtedy kupie coś dla siebie)Dzisiaj obkupuję chłopców:tak::tak::tak:
Mamstud-Nareszcie jesteś:-).Nie martw się, moja"jeczydupa"tak wrzeszczała , że nie słyszę na lewe ucho:eek:.Teraz padł po trzech godzinach zanoszenia się.

Ostatnia edycja:
Mamstud-Nareszcie jesteś:-).Nie martw się, moja"jeczydupa"tak wrzeszczała , że nie słyszę na lewe ucho:eek:.Teraz padł po trzech godzinach zanoszenia się.

Kurczę u mnie dziś to samo:hmm::frown::wściekła/y:. Już sama nie wiem co jej jest, wszyscy mówią że to zęby, ale ja macam a w buźce nic nie ma.:no2::huh:

reklama
Oj....kobitki...ale naklikalyscie....ale juz nadrobilam i wieczor spedzam z Wami...tzn...najpierw meza do pracy wysle no i dziewczyny uspie....:-)

Mamstud...oj fajnie ze wrocilas.....

Aga.k.m...slicznie Ci w nowej fryzurce.....kolorek suuuper....a Jagodka to rzeczywiscie jak roczniak......:-):-):-)...sliczna dziewczynka....a jaki ona rozmiar juz nosi.....:confused2::confused2::confused2:
A no i co Ty od siebie chcesz....bardzo dobrze wyszlas na foteczkach...no moze oczka troche zmeczone....:sorry:;-)

Moniqsan.....Lilianka bedzie przesliczna poania mikolajowa......tez ten stroj mi sie podoba....szkoda tylko ze to tylko tak na raz....
Moni ....powiedz ...a gdzie Ty czytasz o tych wozkach.....:confused2::confused2:

K.M.....m&m's......dolaczam do szczypiorkow........mi to juz mozna zebra policzyc......:szok::szok::szok:

Owca,.....nie no...normalnioe wlosy mi sie zjezyly jak przeczytalam o Twoim mezu....kurcze no normalnie niektorzy faceci to nie nadaja sie na ojcow......powinien to wszystko przeczytac...wtedy moze by poszedl po rozum do glowy....:no:

Do góry