reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kurcze dziewczyny piszecie jak szalone....... czy wy spać nie możecie?? moje dziecko nie daje mi chwili wytchnienia w nocy o 22.30 poszłam spac, a o 23 było juz karmienie, wiec pospałam pół godzinki

MNÓSTWO CAŁUSKÓW DLA KASIULI

aneteczka- zgłoszenie do administratora, juz wysłałam gdybym sama mogła utworzyc taki watek to juz bym to zrobiła, ale nie mogę. I tez jestem na maxa wnerwiona powrotem do pracy, wszystko mi sie spierdzieliło, ale tez nie chce tu pisac :-(

marychna21- ja mam to samo :-(

tsarina- strasznie mi przykro kochana :-(

ela123456- nie odpowiedzialna kobieta, naprawde brak słów:dry:

aga- oj potrzeba ci teraz duzo cierpliowosci :sorry:

mamamatysia- dzieciaki to maja rozne pomysly..........:eek:

moniqsan - super, że już jestescie dziewczynki :-) kurcze a tego nexta to ci zazdroszcze :sorry2: ja to sobie moge pomarzyc o takich ciuszkach, do warszawy za daleko a jesli chodzi o allegro to maja takie ceny, ze daj spokoj :-(

agakm- wiesz co ja juz tez opadam z sil przy moim skarbie....... tego jej marudzenia, ciaglego wstawania w nocy :wściekła/y:

m&ms- super, że wyjazd się udał ;-)obrączki śliczne

jola466- jeny to smutne, trzymaj sie dzielnie :happy2: a te smsy to juz przegiecie co ona ma 12 lat zeby takie slowa pisac, nie powazna kobieta

reklama
Jak zwykle mam dużo do nadrabiania ;-) widzę, że jak dzieciaczki zasypiają to mamusie na BB szaleją :-)

*AgA* może porozmawiaj z mężem, powiedz mu, że Ci ciężko jak widzisz, że nie ma chęci na nic...
Powodzenia na egzaminie :tak:

mamamatysia to fajnie, że uświadamiacie Mateusza. Myślę, że to właśnie rodzice powinni rozmawiać z dziećmi o takich sprawach, a nie że dziecko później dowiaduje się bzdur od kolegów..

jola466 zakupy dla dziewczyn bardzo fajne, szczególnie mata mi się podoba :-) nie dziwię się, że mężowi nie chce się rozmawiać z teściową, chociaż powinien to w końcu z nią załatwić, tym bardziej, że ona nadal swoje i ciągle Cię oskarża o te kłótnie, trochę zachowuje się jak mała dziewczynka z tym smsem, że " jak umrze... "

moniqsan nie dziwne, że babcia dumna, że wnuczka tak się do niej przyzwyczaiła :tak: mam nadzieję, że sytuacja z Lilianką się nie pogorszy i w końcu przestanie marudzić. A współczuję Ci, że teraz jesteś sama z małą.. ja bym chyba nie wytrzymała tyle czasu sama z dzieckiem, zwariowałabym po kilku dniach :dry:

m&m's śliczne obrączki! :tak:

Nina27 wszystkiego najlepszego dla Kasi !! :-)

Zuzia kończy dzisiaj pół roku. Ten czas tak szybko zleciał, że nawet nie wiem kiedy :-)
Malutka teraz śpi, a ja korzystam z chwili wolnego i siedzę na BB, zaraz jednak lecę wypić jakąś kawkę i coś zjeść, bo później już pewnie nie zdążę..

nina27 wszystkiego naj naj naj dla Kasi!!! Niech zdrowo rośnie!

Widzę, że klub AA debatował o teściowej joli.... co za babsztyl, eh... Trzymaj się kochana!

m&m's obrączki piękne, kurcze, w co ja się ubiorę na Wasz ślub?! :-)

A my dziś idziemy na szczepienie, ważenie i mierzenie. Oj, już się boję, mała pewnie będzie ryczeć... Pogoda dziś okropna! Pada, wieje, zimno, popędzę do przychodni i do domku, ze spaceru nici....
Wszystko mnie boli po aerobiku - cuudnie! :-) No i znowu chudłam kg, do mojego celu (pierwszego etapu) jeszcze 10....

moniko skoro mąż w domu, to na pewno jesteś już ubrana, tylko później nie płacz, że masz 15 stron do nadrobienia :-)
Miłego dnia Majóweczki!

100 lat dla Kasieńki!!!

Jolu a może teściowej wariują hormony - klimakterium:confused:
m&m's normalnie zazdroszczę tej ślubnej gorączki - ehhh....przeżyć to jeszcze raz:-D

M. zdzielę jeszcze kulami i nie ma co dziewczyny przepraszać za akceptacje tego pomysłu (czasami sam mówi żebym tak zrobiła):tak:
Ulżyłam sobie robiąc mu zastrzyk w brzuch i wcale nie starałam sie zeby nie bolało,:wściekła/y:
no i nie ruszylam palcem zeby pomoc mu sie rozebrac i polozyc...wiem to wredne ale zasłuzył:sorry2:

Dzis była tłukaca noc....Zosia kilka razy sie obkreciła w kazdym rogu łózeczka spała...ehhhh....chce 2 dni wolnego:-(

Zosia jest urocza ma od zawsze grzechotke która lubi sie bawic i za kazdym razem jakja jej daje to robi takie oczy jakby ja pierwszy raz widziała i cieszy sie.:-D
A poza tym ma jeszcze jedna dziwna zabawe:confused: krzyczy ale to drze sie:szok: normalnie podoba jej sie jej własny krzyk ale robi to tak głosno ze az słysze jak zdziera jej sie gardło, zagłusza wszystko i wszystkich
Inne dzieci tez tak robia czy tylko moje trenuje wokal do zespołu metalowego?:shocked2:
ocho moje drugie wredne marudzace dziecko sie budzi i wola o kawe.....na razie zmykam
:tak:

Witam dziewczynki.
Monisiu-Mały terrorysta dawał w nocy czadu i padam na buźkę:growl:.

Kurcze...wiecie co...przyslala wlasnie esemesa ze wlasnie sobie wyszla na miasto i jak zginie to na jej pogrzeb nie bedziemy musieli sie spieszyc......:szok::szok::szok::szok:.....no normalnie jestem w szoku...juz kiedys cos takiego bylo ze pisala nam ...a jak umre.......:no:

No i co ja mam sobie o takim czymś myśleć...mąż tez się zdenerwował....:no::no::no:.....nie wiemy co robic....
Jolu-Ja bym jej odesłał wszystkie rzeczy,którymi Was uraczyła i przez jakiś czas ograniczyła kontakty(Twoje i dziewczynek-bo maż to musi sam zadecydować).Może kobita wreszcie zacznie "coś kumać" a jeśli nie to przynajmniej Ty bedziesz spokojniejsza.
Joannn-Co do wiaderka to jest świetne tylko spróbuj do niego włożyć 72 cm dziecko:sorry:
Nino27,Anetko 551-
SERDECZNE ŻYCZENIA DLA KASI I ZUZI Z OKAZJI
ICH MAŁEGO ŚWIĘTA.RAZEM Z FILIPKIEM ŚLEMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-).
Idę trochę ogarnąć siebie i domek.Będę zaglądała.

Mamstud ,jeszcze nie dojechał ale jest w drodzę. Ubrana nie jestem bo walczę z telefonem.Muszę potwierdzić wizytę Tomka u neurologa.Pipy w szpitalu cały czas ucinają rozmowe.Jak się dodzwonie to odkładają słuchawkę:wściekła/y:
Znowu mnie rozśmieszasz.Myśle,że do czerwca upatrzysz sobie jakąś kreację na ślub m&ms. :-D

*Aga* Gaba też tak wrzeszczy, nawet w tej chwili :-) Może pójdzie w stronę gustu mamy i będzie słuchać ostrego black metalu :-), teraz tylko trenuje :-)
A M zdziel jeśli i jemu i Tobie to pomoże....

mamamatysia ogarnij i szybko wracaj :-)

Mamstud ,jeszcze nie dojechał ale jest w drodzę. Ubrana nie jestem bo walczę z telefonem.Muszę potwierdzić wizytę Tomka u neurologa.Pipy w szpitalu cały czas ucinają rozmowe.Jak się dodzwonie to odkładają słuchawkę:wściekła/y:
Znowu mnie rozśmieszasz.Myśle,że do czerwca upatrzysz sobie jakąś kreację na ślub m&ms. :-D
może one się bawią w głuchy telefon, a Ty nie skumałaś? :-)

reklama
Do góry