reklama
mamamatysia
Fanka BB :)
No to już suknią się proszę chwalić!Udało nam się wybrać i zamówić obrączki. I znaleźć, wybrać i zamówić suknię, na czerwiec przyzłego roku. JUhuski!!!
Aga k m-miodziki ....mniam
jola466
Majowe mamy'09
A ja znow siedze i rycze....wlasnie maz dostal esemesa od swojej siostry ze niby ona z mama rozmawiala i tamata rozpacza ze to wsztstko moja wina ze ona jest ofiara......no normalnie az sie trzese.....a kto do mnie pisal te przykre sl.owa.....ja to nie jestem czlowiekiem......fakt przeciez wedlug niej mam kamien zamiast serca.....oj to boli.....:-no:
jola466
Majowe mamy'09
i tak jak któraś z dziewczyn napisała... ja też jestem taką osbobą że zwróciłabym jej wszystko to co mi dała..qrwa jak można coś dać a później wypominać..normalnie szlag człowieka trafia
Nina ....tak postanowilismy ....ze kase zwrocimy no i nwet prezent ktory dala dziewczynkom na chrzciny a tez go wypomniala.....2 tys......
a no i jeszcze pampersy , mleko i, frytki i jakis likier ktory przyniosla na chrzciny.....
A ja znow siedze i rycze....wlasnie maz dostal esemesa od swojej siostry ze niby ona z mama rozmawiala i tamata rozpacza ze to wsztstko moja wina ze ona jest ofiara......no normalnie az sie trzese.....a kto do mnie pisal te przykre sl.owa.....ja to nie jestem czlowiekiem......fakt przeciez wedlug niej mam kamien zamiast serca.....oj to boli.....:-no:
biedactwo Kochane...
kurcze i co Twoj Mąż??? nadal meczyk oglada zamiast porozmawiać z matką?? Tylko cholera - u nas prawie pólnoc, a "biedaczka" pozniej Was o zawał oskarży...
reklama
jola466
Majowe mamy'09
biedactwo Kochane...
kurcze i co Twoj Mąż??? nadal meczyk oglada zamiast porozmawiać z matką?? Tylko cholera - u nas prawie pólnoc, a "biedaczka" pozniej Was o zawał oskarży...
agus...pisalam wczesniej ze dzwonil i nieodebrala....przyslala tylko esa ze przeprasza ale jej przykro.......a ja pytam ...a ja to co ......:----(
Maz powiedzial ze jeszcze jutro rano do niej zadzwoni......ale mi sie wydaje ze i tak nie odbierze......ach co za kobieta....
m&m's....sliczne kochana......