reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kobitki pewnie seriale oglądają ze szklaneczką w ręce :-p
a u nas już laktacji chyba koniec dzisiaj prawie nie karmiłam bo Fisia dziąsła bolą i widziałam że nie mógł spokojnie ssać a cyce puste prawie , maruda dzisiaj z niego był okropny ale już śpi ciekawe ile dzisiaj pobudek będzie , wczoraj 4 :-(

reklama
Witajcie kobitki, maly zasnal wiec mam w koncu chwilke dla siebie bo ostatnio tragedia u nas jest, nic tylko placz i marudzenie. Wczoraj bylismy u tesciowej wiec maly marudzi bardzo bo tesciowa caly dzien na rekach nosila az mnie krew zalewa jak to robi, a jak prosze ja aby przestala to slysze w koloko ' wychowalam 3 dzieci i zadnemu krzywdy nie zrobilam" do tego targala tego mojego biednego malucha za rece i ciagnela do siedzenia jak tak wogle mozna grrr.... szkoda gadac. Wogle to wcielo mi duzego posta i nie pamietam co mialam napisac :eek:

Wszystkiego najlepszego dla polroczniakow!!!
AgA super ze juz po operacji teraz duzo zdrowka zycze !!!
Jolu rozumiem Ciebie i twoj zal do tesciowej u mnie nie lepiej, trzymaj sie kobitko bedzie dobrze!!! Zawsze masz kochane corcie i meza i oczywiscie Nas majoweczki :-)

Kurka i nie wiem co jeszcze mialam napisac:eek:

Co do klubu AA tez chetnie dolacze wczoraj wypilam z mezem 2 butelki winka i jakos ciezko sie rano wstawalo, a przed chwikla zrobilam malibu z przepisu mamymatysia - super przepis juz nie moge sie doczekac az bedzie gotowe :-)

Witam,
Ja mam dziś okropny dzień, nie będę sie rozpisywać, bo jeszcze ktoś niepowołany moze to przeczytać. Cóż, zawsze tak jest, raz pod górę, a raz z górki.Teraz mam pod górę. Trudno.
Cholera, ale jestem zła!!!!!!!!!!

reklama
jak tak tydzień będziesz się zniczulać to może się zle skończyć :-D

Gorzej może się skończyć jak się nie znieczulę:-D.
A tak poważnie to przydałby się już ten watek zamknięty(ukłon w stronę pani moderator) bo przynajmniej byśmy mogły z siebie wszystko wyrzucić bez obaw ze ktoś niepowołany przeczyta (no i nie trzeba by było się znieczulać;-))

Ostatnia edycja:
Do góry